Autors Tēma: Sievietes akts  (Lasīts 6094 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Sievietes akts
« Atbilde #15 : 2015. gada 06. februāris, 15:24:56 »
Mani nesajūsmina vulgaritāte, sorry.
Saulriets arī ir banāls un nodrāzts - cik miljardu miljardiem vakaru tas notiek. Un tomēr katrā ir savs skaistums. Un IMHO nevajag saulrieta dabisko skaistumu censties pastiprināt ar mauku, šņabja glāzi un cigareti - prastums nav neparastums, tas nogalina jebko.

" aicina domāt kā un kāpēc viņas šādā skatā tur ir nonākušas"
Kādēļ man būtu jādomā, kāpēc kāds vārtās renstelē? Viņa izvēle - grimt vai celties...

Nesimpatizē "modernās" tendences - "ja reklāma, tad pretīga, ja ziņa, tad par katastrofu".

Ja pamanīji ziņu ievietošanas laikus - es šīs 3 bildes atradu 3 minūtēs, tajās turklāt vēl arī atverot un normalizējot bilžu izmēru.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies alex

« Atbilde #16 : 2015. gada 06. februāris, 15:53:28 »
Mani nesajūsmina vulgaritāte, sorry.
Saulriets arī ir banāls un nodrāzts - cik miljardu miljardiem vakaru tas notiek. Un tomēr katrā ir savs skaistums. Un IMHO nevajag saulrieta dabisko skaistumu censties pastiprināt ar mauku, šņabja glāzi un cigareti - prastums nav neparastums, tas nogalina jebko.

" aicina domāt kā un kāpēc viņas šādā skatā tur ir nonākušas"
Kādēļ man būtu jādomā, kāpēc kāds vārtās renstelē? Viņa izvēle - grimt vai celties...

Nesimpatizē "modernās" tendences - "ja reklāma, tad pretīga, ja ziņa, tad par katastrofu".

Ja pamanīji ziņu ievietošanas laikus - es šīs 3 bildes atradu 3 minūtēs, tajās turklāt vēl arī atverot un normalizējot bilžu izmēru.

Trix, vai nu tu lasi pa diogonāli vai arī man nav izdevies pietiekami skaidri izteikties par ko ir runa.
Izskatās, ka esi uzvilkusies, tikai nav saprotams- par ko.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2015. gada 06. februāris, 16:13:42 »
Kā nu Tu raksti, tā es lasu! :D

Ja Tu mani aicini šāda tipa fotogrāfijās saskatīt situācijas un par tām domāt, pretstatā nodrāztajam klasiskajam medelim, tad tā arī izlasu. Un neredzu, par ko būtu jādomā. Nu nespēju es meklēt smalku ziedu atejpodā. 99,9% tā tur nav.

Toties redzu paralēles ar pašlaik valdošo mākslas un reklāmas tendenci uzsvērt pretīgo. Un par to arī rakstu - man nepatīk.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 06. februāris, 16:14:09 »
Vulgāri ir kailfoto, kam vienīgā uztveramā doma ir - "še - novērtē gaļu un nāc uz degustāciju tikai par 99.99 tugrikiem".

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2015. gada 06. februāris, 16:20:58 »
O, interesants piegājiens vulgaritātes jēdzienam. :D

Sarkanās lūpas, pārkrāsotas visām robežām, mute pusvirus, "acis kā beigtai aitai" [(c) mana vecmāmiņa,] cigaretes - tas nav vulgāri? IMHO šis jēdziens klasiski ir piedēvēts prostitūtu noformējumam (kas fotoattēlos ir redzams pilnā spektrā). Un tas tam arī ir paredzēts - norādei "te ir gaļa".
Tad paskaidrojiet man, sievietei no Jupitera (kā jau noskaidrojās, pat ne no laukiem) - kur ir tā smalkā doma un skaistums šajā "mākslā"? Es tur, pardon, bet redzu tikai vulgaritāti.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2015. gada 06. februāris, 16:23:54 »
Davai, pieiesim no cita rakursa.

Vai jūs gribētu, lai jūsu meitas/vedeklas ir šādas?

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2015. gada 06. februāris, 16:29:47 »
Kā nu Tu raksti, tā es lasu! :D

Ja Tu mani aicini šāda tipa fotogrāfijās saskatīt situācijas un par tām domāt, [..]

Vispār jau... ne es rakstīju par situāciju... ;) Tā ka lasirūpīgāk un domā līdzi!  :hug2:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 06. februāris, 17:02:46 »
Skatoties detaļas atsevišķi un pielīdzinot šādiem kritērijiem protams, var likties, ka tā ir vulgaritāte. Bet! Tas ir mākslas projekts, nevis reklāma vai realitātes atspoguļojums. Skatieni un situācijas nav izaicinošas, es neuztveru tajās fotogrāfijās neko seksuālu, pavedinošu vai uzmācīgu. Tur nevar redzēt mērķi pievilināt. Iespējams, tieši tāpēc es to sakarā pat līdz vulgaritātei neaizdomājos  :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2015. gada 06. februāris, 21:00:54 »
Man jāpiekrīt Trix - Alex liktajās bildēs ir kaut kas, kas atgrūž. Mēģinot piešķirt odziņu ir pielicies kartupelis... Ne gluži līdz riebumam, bet kaut kas uz patoloģijas pusi, ja tā tēlaini var izteikties. Tās sievietes neizraisa "apetīti". Alex - un Tev pašam? Patīk?
G.Bindem savulaik izdevās ļoti skaistas bildes.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2015. gada 06. februāris, 21:18:29 »
Skaista ir šī (tāpat kā, starp citu, arī pārējās ar 10 g. intervālu uzņemtās)

Bet tajā alex galerijā es saskatu tikai prastu "gaļu". Turklāt galīgi neapetītlīgu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2015. gada 06. februāris, 21:20:33 »
Mazliet sasaucas ar manu izmisīgo saucienu pēc gaiša jutekliskuma erotikas tēmā ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #26 : 2015. gada 07. februāris, 06:38:24 »
Mazliet sasaucas ar manu izmisīgo saucienu pēc gaiša jutekliskuma erotikas tēmā ;)

Nevis mazliet, bet konkrēti tā ar bija iecerēts ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #27 : 2015. gada 07. februāris, 06:40:29 »
Alex - un Tev pašam? Patīk?

sk. pašu pirmo ierakstu :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2015. gada 07. februāris, 08:05:39 »
Nu tā arī iegrāmatosim - Alexam patīk blondi zēniņi...
Visus sakost!

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #29 : 2015. gada 07. februāris, 13:29:00 »
No Alex bildēm tēmas pirmajā ierakstā man arī vislabāk patika trešā - zilas debesis, apgaismots kails ķermenis un brīvība. Un "drinks". Nekā lieka. Pārējās šķita vairāk vai mazāk enerģētiski agresīvas. Nav tuva tāda estētika.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”