Autors Tēma: Sievietes akts  (Lasīts 6091 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Sievietes akts
« Atbilde #30 : 2015. gada 07. februāris, 21:40:02 »
Nu tā arī iegrāmatosim - Alexam patīk blondi zēniņi...

Man tikai vienam izskatās, ka Cammas rakstītajā ir jūtama nicīga attieksme un vēlme aivainot?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #31 : 2015. gada 07. februāris, 21:50:13 »
Neviens vēl nav sūdzējies un ziņojis.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #32 : 2015. gada 07. februāris, 23:03:10 »
Sievietei jābūt kā no Rubensa gleznas! Tie standarti, kas tagad pieņemti - a la Bārbijas - domāti tiem, kuri aizķērušies un ieciklējušies uz "zēniskā" tipa dāmām. Nu paskatieties, kas modes skatēs notiek - Lielais Kanādas lidzenums pat bez rozīnēm.
Tā ka - plika (!) fakta konstatācija...
Visus sakost!

Atslēdzies alex

« Atbilde #33 : 2015. gada 08. februāris, 11:10:58 »
Sievietei jābūt kā no Rubensa gleznas! Tie standarti, kas tagad pieņemti - a la Bārbijas - domāti tiem, kuri aizķērušies un ieciklējušies uz "zēniskā" tipa dāmām. Nu paskatieties, kas modes skatēs notiek - Lielais Kanādas lidzenums pat bez rozīnēm.
Tā ka - plika (!) fakta konstatācija...

Ir labi, ka kāds zina, kas man patīk, kas nepatīk un nokonstatē faktus. Man vieglāk dzīvot, nav jāispringst domājot un skaidrojot. Camma droši vien vēl daudz varētu pastāstīt par manu gaumi, prioritātēm un emocionālo pasauli  :D :D :D :laugh:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2015. gada 08. februāris, 14:01:56 »
Ta nē, neriskēšu vis! Šajā gadījumā pac izteicies, es tik vizualizēju un uztaisīju, tā teikt, kopsavilkumiņu...
Krieviem labs teiciens - "čužaja duša- potjomki..." Kam es, savukārt. pieliku - "da, tjemno i siro, možno razmnožatsja...".
Pēdējais - no tarakānu viedokļa...
Visus sakost!

Atslēdzies alex

« Atbilde #35 : 2015. gada 08. februāris, 14:10:10 »
Ta nē, neriskēšu vis! Šajā gadījumā pac izteicies, es tik vizualizēju un uztaisīju, tā teikt, kopsavilkumiņu...
Krieviem labs teiciens - "čužaja duša- potjomki..." Kam es, savukārt. pieliku - "da, tjemno i siro, možno razmnožatsja...".
Pēdējais - no tarakānu viedokļa...

Tu man te tagad atpakaļgaitu neieslēdz, ja!  :evil: Turpmāk, ja kāds vaicās, kas man patīk/nepatīk un ko es vispār domāju, visus sūtīšu pie Cammas! Viņa visu zin, redz, saprot, var konstatēt un prot kopsavilkt!  :laugh: :laugh: :laugh:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #36 : 2015. gada 08. februāris, 14:20:04 »
"..ej ka tu... pie Cammas!"  :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #37 : 2015. gada 08. februāris, 14:45:48 »
"..ej ka tu... pie Cammas!"  :rofl:

Gan jau kāds aizies arī, vispirms vēl adresīti paprasīs... :D

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #38 : 2015. gada 08. februāris, 14:53:59 »
Man patīk Gleizda fotogrāfijas. Bet par pirmajā postā ieliktajām - man vienai viņas gandrīz visas atgādināja lelles no sexshop?

Atslēdzies alex

« Atbilde #39 : 2015. gada 08. februāris, 17:28:03 »
Man patīk Gleizda fotogrāfijas. Bet par pirmajā postā ieliktajām - man vienai viņas gandrīz visas atgādināja lelles no sexshop?

Tu neesi vienīgā! Man arī tās bildes šķiet tādas neīstas, plastmasīgas.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2015. gada 08. februāris, 17:38:14 »
Alex - tad Tev nākamais kopsavilkumiņš - patīk plastmasas sievietes? ! ? Nāāāābadziņš....
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2015. gada 08. februāris, 21:48:32 »
Pat nesāku iespringt kašķī - bij / nebij, olu mizas! Plika sieviete ir plika sieviete, tas defoltā ir forši. Es būtu miljardieris - man cita interjēra nebūtu vajadzīgs (NEVAIG ĶERKT, ES LABĀ NOZĪMĒ).  Nu ar reti riebīgiem izņēmumiem. Sieviešu ņaudēšana, ka "šitādu" plikumu var rādīt un "titādu" vairs ne ir.... . Labi, labi - slēpjos un nečaukstu.

Atslēdzies alex

« Atbilde #42 : 2015. gada 08. februāris, 22:48:26 »
Alex - tad Tev nākamais kopsavilkumiņš - patīk plastmasas sievietes? ! ? Nāāāābadziņš....

Turpini! Man sāk palīkt interesanti...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #43 : 2015. gada 08. februāris, 23:30:07 »
Ārprāts, kaut kāds mākslinieku savienības simpozijs te iet vaļā..
Baudiet sava tuvākā(s) ķermeni un liekaties mierā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #44 : 2015. gada 09. februāris, 08:23:22 »
Ārprāts, kaut kāds mākslinieku savienības simpozijs te iet vaļā..
Baudiet sava tuvākā(s) ķermeni un liekaties mierā.

Te estētika un daile tiek meklēta nevis baudījums.