Autors Tēma: Mūsu dīvainības zvēru dēļ  (Lasīts 6374 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Mūsu dīvainības zvēru dēļ
« : 2015. gada 07. februāris, 14:58:56 »
Visādi konkursi un tā..
Vai varam pastāstīt par savu dīvaino rīcību majaszvēru dēļ? Nu ko tādu, kas mums jau norma, bet kāds, kurš nejauši to redz, var galīgi nesaprast...
Atbraucu pie radiem, kuriem liels, smuks bobis. Runājamies, palēnām virzāmies uz ķēki cienastus izpakot. Uz ķēķa sliekšņa sastingstu - supertīras virtuves vidū uz galda miskastes spainis! Izrādās, no rīta ēduši siļķi. Siļķe ļoti garšo arī bobim un miskaste būs izārdīta pa visu ķēķi, ja gadīsies šamam pa ķērienam.
Visus sakost!

Re: Mūsu dīvainības zvēru dēļ
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. februāris, 16:27:03 »
iepriekšējā mītnes vietā krampējos wc, kad neviena nebija mājās, jo mums papīra turētājs pie durvīm pieskrūvēts (kā reiz rokas stipiena attālumā, ja durvis ciet), bet suņam likās baigi ok nākt mani pieskatīt arī wc. tad nu lai nebūtu jāpaliek bez papīra, krampējos. :P
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 07. februāris, 17:40:41 »
Butu derējis ari zagļu aizbaidīšanai, ja tur zagt būtu bijis ko... Jaunībā mēdzu atstāt ieslēgtu gaismu/TV/ radio, kad gāju prom. Lai putniņiem būrī/os nav garlaicīgi. Bet labi derēja arī spogulīt is būrī, - tāds smuks sarunu biedrs :)

Kad laukos tiek krāmēta mašīna braukšanai uz Rīgu, tad der lieki to vaļā neturēt. Ne tikai dēļ sala vai kukaiņiem, bet lai nejauši napaņemtos līdzi kāds kaķis...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. februāris, 18:11:28 »
es  ļoti uzmanīgi šļūcu uz tualeti naktī , lai netīšām neuzkāptu kaķim ! viņš mani bija paaugstinājis līdz savam līmenim un uzskatīja , ka arī es tumsā redzu !

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2015. gada 07. februāris, 18:50:11 »
Man vienmēr uz palodzes ir stikla glāze ar ūdeni ... kaķis citādi nedzer ... :(

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2015. gada 07. februāris, 19:57:32 »
O, jā!
Šļūkāšana pa māju senilā šļūcsolī, lai kašakiem neuzkāptu - kā jau teicu - pašiem vairs nekas tāāāāds, pat neatceries, vienkārši tā dari un viss.
Pie stenderes ķēķī āķītis uz kura dvielītis - nu, maigi izsakoties, ne pirmā svaiguma.... Kaķu slaucīšanai, kad ienāk salijuši un dubļaini no āra.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2015. gada 07. februāris, 19:59:05 »
sarunāties ar kaķi (šis atbild) jau laikam nav nekas dīvains, vai ne...?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2015. gada 07. februāris, 20:11:04 »
Jā, sarunas kā ar pieaugušu līdzcilvēku. Nupat mans runcs ievilkās slapjš un ar aizplēstu vaigu un ausi... Puika saka, ka runājamais ne ar ko neatšķiroties no tā, kā šos strostēju.
Reiz kaimiņš ienāca un prasīja pēc mana vīra, vajagot ko tur palīdzēt ar kompi. Saku - bet viņš tak nav mājās! Kā nav? Tu visu dienu ar viņu runājies. Nu kam teiksi, ka "viņš" ir runcis!
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2015. gada 07. februāris, 20:30:34 »
oi, sarunas ar kaķi, tas ir nopietni ... man reizēm šķiet, ka viņš man saka - dura, es tev pavisam ko citu stāstu ...

Kaķis gan man pieklājīgs, lai ko es viņam teiktu, viņš vienmēr atbild ...

Likums nr. 1 - atnākot mājās'pajautāt ko kaķis šodien labu izdarījis, ko redzējis;
Likums nr. 2 - piepildīt kaķa traukus un tad tikai domāt par visu pārējo;
Likums nr. 3 - pabužināt kaķi

Likums nr. 4 - neaizmirst, ka kaķis ir greizsirdīgs .... ar šo visgrūtāk ....

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #9 : 2015. gada 07. februāris, 20:47:51 »
Ierastās lietas - sarunāties ar viņiem (atbild!), sagādāt Zsv dāvanas, ko arī viņiem zem eglītes palikt, pirmo pavasara dārza ballīti ar lūgtiem viesiem rīkot par godu suņa vārdadienai :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2015. gada 07. februāris, 21:02:21 »
Mums kaķis uzskata, ka krāna ūdens nav dzerams. Viņam vajag novārītu un konkrētā bļodiņā. Ja nav, tad sauc par durikiem/skatās acīs, ņaud un ar ķepu imitē bļodas aizkasīšanu/

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2015. gada 07. februāris, 21:06:47 »
Mana princese vienu brīdi no rītiem mazgājās tikai zem krāna ... bet nekad vīrieša klātbūtnē ...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #12 : 2015. gada 07. februāris, 21:53:17 »
Kaķa sūdiņu apkasīšana kastītē, jo kaķis pats to nedara :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2015. gada 07. februāris, 22:12:34 »
Kaķa sūdiņu apkasīšana kastītē, jo kaķis pats to nedara :)

???

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2015. gada 07. februāris, 22:40:57 »
Loģiski - apkasa ar cementējošām smiltīm, vēlāk, kad izžuvis tas strumpulis, var mierīgi izsijāt. Ja tādu svaigu mēģina izvākt, tad lāpstiņa aplīp.
Es visu atceros, Ričard...