Autors Tēma: Mūsu dīvainības zvēru dēļ  (Lasīts 6365 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Mūsu dīvainības zvēru dēļ
« Atbilde #30 : 2015. gada 09. februāris, 12:28:56 »
Loģika vienkārša - svaigs sūc līp pie lāpstiņas ,īpaši, ja pamīkstāks pēc kāda mēsla ēšanas, bet vakarā var izgrābt jau sausu. Vakarā grābšu tik un tā. Garāmejot uzmesta "smilšu" čupiņa aiztaupa ikdienas lāpstiņas mazgāšanu. Laika ietaupījums ir.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #31 : 2015. gada 09. februāris, 12:50:17 »
Trix
nē loģikas naf :)) man lapstiņas nav vispār... ja es būtu sterila un neekoloģiska, tad es to suudu ņemtu ar plastmasas maisiņu un mestu misenē.. bet man liekas stulbi piesārņot pasauli ar plastmasu vienas kaķukas dēļ un man žēl to cilvēku, kas stradā atkritumu šķirošanā, kad vinjiem jāzortee kakjukas atsevišķi no plastmasas....
man nav gruuti panjemt tualetes papiru,kurš stāv turpat blakus tualetee un pagrabt to kaku un izlidinat poda nevis gaidiit vakaru(šī iemesla dēļ lietoju necementējošās smiltis ,lai varu izmest podā)..tā kaka ellīgi smird pirmo pusstundu..un lai es vinju ostiitu tikam ,kameer šamā apkaltiis ?? :confused:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #32 : 2015. gada 09. februāris, 14:07:00 »
Kā Tu to kaku tur atrodi? Manējā norok pašā apakšā (izņemot ļoooti retus gadījumus) - tad man plikām rokām, oi, pardon, ar tualetes papīru, (kam vēl pakaļ jāiet), visi ciktur kg smilšu jāpārrok? Man lops liels, kaste liela, pildījums atbilstošs... Nez, katram savs. Es vakarā ar redeļlāpstiņu pārsijāju un izmetu misenē. Nekas tur nesmird ne uzreiz, ne pēc tam. Smaka ir tikai piebezd... gaiss, kamēr čupu liek, bet pret to zāļu nav.

Paris reizes ar šito iegrābos - paņēmu ar lāpstiņu svaigo virsū atstāto...
Un dabūju meklēt bļodu, kur to lāpstu mazgāt, lai pēc tam kakūdeni nestu izgāzt ārā (savā vietājā kanalizācijā es tās cementsmiltis negāzīšu)...

IMHO katram sava loģika - atkarībā no apstākļiem.

(Klau, būšu tieša - vai Tev nesākas "ārzemju latviešu" sindroms - taisnība ir tikai man, pārējie no Latvijas ir lohi?... Ļoooti pēc tā izskatās... :( Mož paanalizē attieksmi?)

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #33 : 2015. gada 09. februāris, 14:14:21 »
Pieminētais "nesēdi uz kaķa krēsla" ir spēkā vecāku mājās - tur Pūkai ir savas iecienītās vietas un, ja kāds uzdrošinās tās aizņemt, tad kaķe nosēžas pretim pārkāpējam un ĻOTI pārmetoši skatās un aizvainoti ņurkst :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #34 : 2015. gada 09. februāris, 14:25:54 »
Trix- ups šitas bija svētīgi un vietā!! :)) danke, danke :))

(Klau, būšu tieša - vai Tev nesākas "ārzemju latviešu" sindroms - taisnība ir tikai man, pārējie no Latvijas ir lohi?... Ļoooti pēc tā izskatās... :( Mož paanalizē attieksmi?)

neuzminēji :) redz kakjis man ir jau 10 gadus un tieši tāpat es darīju arī LV un nekur es neredzu, ka saku , visiem jādara tāpat..jau minēju ieskaitiet pie manām diivainiibam.
sākam katrs ar sevi..nevis,ja atļaujas kāds apšaubīt Trix teikto, tad lohs ???  :confused: un ja izbrauciis, tad vispar psc un norakstāms???
palsiiji,ko saku, vai tikai striidies jo besī mani nebaudāmie texti??? :rofl:
es lieku uz aviizes 1u sauju smilšu un man nav jarok kilograms smilsu lai atrastu visrspusee atstatu kaku( a diskusiju saaku tapēc, ka meitenes minēja kakju kaku apkašāšnu...
laaab es off un ieķeksēju piezīmēs... neielaidies sarunas ar Trix..vinja zinas no kurienes tu nāc un kas tu esi ...pardon... :coffee:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #35 : 2015. gada 09. februāris, 14:34:59 »
Mellen, vispār es jau 2x paskaidroju, kur ir loģika konkrētajā darbībā.
Bet tu kā ar pieri pret sienu -
Trix
nē loģikas naf :)):

Nu i es tur pričom? Ņečevo viņiķ zerkalo, huļi roža kriva...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2015. gada 09. februāris, 17:07:00 »
Uj, nu gan... DĀMAS, DĀMAS!
Katru kaku ķert neizdodas, jo man kakulicēji aš ... uj, cik daudz... Un ja esi mājās tikai tad, kad esi, sorru.... paliek Trix variants...
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #37 : 2015. gada 09. februāris, 18:54:42 »
Trix...oky, oky..lai kā man rieptos es paturpināšu sarunu (vēmējs)nevaru apklust pirmā..fuj man  :rofl:
loģikas nav ...JO es nerunāju par tavu loģiku un tavām darbībām...
Jo, es komentēju to situāciju(arī atkārtoju 2x) kad meitenes  teica- apkašājot kaķu kaku, JO kaķis pats to nedarot.... tad nu mana loģiskā darbība, jeb arī mans ieteikums šajā situācijā bija...nevis liekties un beztokā apkašāt..bet tai vietā pieliekties un uzreiz aizvākt !!!!! :evil: un es absoluuti nerunāju par kkadu ikdienišķu kaķu tualešu tīrīšanu..tajā visdrīzāk katram sava un vispareizākā sistēma...
tā kā tu Trix vispār nebiji pie apkašātājiem, tad man vēlaizvien nepielec ko tu te ņemies  @-draiskulis)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #38 : 2015. gada 09. februāris, 20:13:37 »
Man dikti patīk suņus audzināt. Staigājot pa pļavām , kur peles alas sarakušas zigzagiem, loģiski, ka sunītim patīk rakt un ķert. Bet bija vēls pavasaris. Pelēm pelēniņi. Mājas izjaukt es nevarēju pieļaut. Tā nu arī centos mācīt, ka ošņāt var, bet rakt nedrīkst. Izmantoju personisko piemēru. Es nezinu, kā citiem no malas izskatījās - divi dibeni gaisā pļavas vidū. Saimniece ar suni ošņā alu un sit pa ķepu sunim, ja tas grib rakties.
Bet visp. šitā tehnika līdzēja. Suns nerakās vairs ne pļavā, ne dārzā.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #39 : 2015. gada 09. februāris, 20:17:10 »
Par kaķi - pēc pāris reizēm, kad uz dienām 2 bija nejauši iespundējies vienu reizi katlu telpā, otru reizi pirtstelpā un trešo vienk. istabā, no mājas izbraucot atstājam visas iekšdurvis vaļā.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #40 : 2015. gada 09. februāris, 20:32:19 »
Nu ir tā, ka no rīta nav laika no krāmēties vēl ar kaķa kakām kastē :) Nu nav. Un vieglāk savākt, kad ja sacementējušās.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #41 : 2015. gada 09. februāris, 20:52:42 »
Atkal par suni. Tēvam bija paradums staigāt pa māju trennuškās un kabatslakatu visādiem gadījumiem iebāzt bikšu aizmugurējā kabatā. Aber suns kucēns diezgan liela auguma un viņam tas vīkšķis tā vien rēgojās un kaitinājās degungalā. Vienu reizi bija - caps - to kabatslakata vīkšķi zobos un nu tik plosīt to naidnieku kabatslakatu. Loģiski, ka tēvam trennuškas nost uz vietas un paliek istabas vidū tikai apenēs. Smiekli visiem lieli. Pēc tam iegājās teiciens "Bikses nost!".

Atslēdzies Betons

« Atbilde #42 : 2015. gada 10. februāris, 09:26:57 »
Šorīt veikalā, kafiju pērkot, stāvu rindā pie kases, kamēr kasiere ķēpājas, pareizos kodus pa tirdzniecības zāli meklējot. Pirms manis stāv smuka meitene +/- 30, labi ģērbta, mati kārtībā, smuki zābaki, melns mētelis. Stāvu un vēroju. Nu, mētelim vietām tāda kā pūciņa pieķērusies, kas no rīta nav norullēta. Meitene tiek pie kases, sāk staipīt pirkstiņus - redzu, gredzena nav. (...) Tad pamanu - kas tad tas - rociņai skrāpējums. Vsjo, viss skaidrs! Značit zilzeķe un kaķu vecene... Dg uzreiz gatava, attieksme nomainās.
Tas tā - ne man vajaga, ne kā, bet es tikai pastāstu vīrieša domu gājienu un parametrus, no kā jāuzmanās

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2015. gada 10. februāris, 09:36:08 »
Beton - Tev domu gājiens Labvēlisks... un nepareizs.
Ja jau dāma spēj katru dienu savākt čupas aiz kaķa, dalīt ar kādu gultu, pieciest sāngājienus auru laikā, pabarot, neskatoties uz skrāpējumiem - nu kur vēl labāku kandidāti, kam uz kakla uzsēsties uz visu atlikušo mūžu!
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #44 : 2015. gada 10. februāris, 09:39:01 »
Beton - Tev domu gājiens Labvēlisks... un nepareizs.
Ja jau dāma spēj katru dienu savākt čupas aiz kaķa, dalīt ar kādu gultu, pieciest sāngājienus auru laikā, pabarot, neskatoties uz skrāpējumiem - nu kur vēl labāku kandidāti, kam uz kakla uzsēsties uz visu atlikušo mūžu!
Camma, tas čupu taisītājs jau nekur nepazudīs un sastādīs ikdienišķu konkurenci par dāmas uzmanību un čubināšanos. + pastāv risks, ka daļu no maurotāja kopšanas darbiem, uzdos vīrišķim (kasti apkašāt utml).