Autors Tēma: Vīrieši virtuvē  (Lasīts 5413 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Vīrieši virtuvē
« : 2015. gada 09. februāris, 21:18:47 »
Vot, atkal skatos FR tv, šoreiz top chef raidījumus. Nu saprot tak tie veči daudz vairāk virtuvē par sievietēm! Tikai 1 no 4-5 franču zvaigžņotajiem  kulinārijas šefiem ir sieviete. Ja salīdzinu ar LV, zinu tikai Rītiņu un Sirmo, a kur dāmas? Sadzīvē tak gan jau pilnīgi pretēji - dominē sievietes. Vai ne tā?  Kaut kas nav pareizi.

Atslēdzies Emīlija

Re: Vīrieši virtuvē
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. februāris, 21:26:02 »
reālajā dzīvē zinu tikai 2 vīriešus, kas kaut ko vairāk par nenomirtbadā var uztaisīt, nu,,ar domu, ka gan pankūkas izceps, gan pastēti uzputos, par gaļām nemaz nerunājot... nu, tādi, kam i es padomu pajautāš - gatavo biežāk par mani...

a kapēc zvaigžņotie vairāk veči? nu moš tāpēc, ka viņiem ar multitaskingu nav jānodarbojas...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 09. februāris, 21:28:52 »
Sieviete mājās pie bērniem, lupatu kalniem u.t.t.

Pavārmāksla ir nopietna lieta - tas ir neprāta darbs un mūžīgās mācības ... tur nedrīkst izkrist no aprites -  ģimenei daudz laika nepaliek, tāpēc arī vīrieši ir "redzamāki" ...

Lai gan, ja par Latviju - nav vēlmes garšot ne Rītiņu, ne Sirmo ... bet uz Rižkovas restorānu gan labprāt aizietu ...

No Latvijas vīriešiem pavāriem - uzrunā Aleksejevs.... Pieļauju, ka tas, kurš "vandās" pa svešiem ledusskapjiem, arī labi gatavo ...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #3 : 2015. gada 09. februāris, 21:31:30 »
Tā, tā, goglēšu, protams, bet kas ir Rižkova? Neesmu dzirdējusi nevienā acī.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2015. gada 09. februāris, 21:36:15 »
Sorry, tomēt ar "š" nevis "ž" ... neiedomājos pārbaudīt :(

http://www.tallinkhotels.com/lv/tallink-hotel-riga/restaurant-elements

Man ļoti patika kā viņa sevi parādīja Mūsdienu Latvijas garšā ...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2015. gada 09. februāris, 22:39:38 »
Kā jau suspektēju - paliek 6 veči, 2 dāmas nedavilka.  Viens no konkursantiem taisa, zināt, ko? Pildītus cukīnī ziedus, jēziņ!
Vakara atziņa - ja tu gatavojot satraucies, tas nav priekš tevis, gatavošanai, lai tā izdotos, ir jābūt plezīram (patikšanai, tā teikt).

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #6 : 2015. gada 09. februāris, 22:50:20 »
Cukini ziedi ir dikti gardi. Gan pildiiti gan taapat paneeti olaa un miltos un apcepti elljaa. Tipisks Vidusjuuras regjiona
gardums.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #7 : 2015. gada 09. februāris, 23:11:14 »
Es ticu, ka garšīgi, bet man roka neceltos vasarā nograizīt manus cukinī ziedus  :(  nē, nu labi, man nav plantācija, bet parasti kādi 3-4 aug.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2015. gada 09. februāris, 23:28:31 »
To var izveikt vasaras beigās ar pēdējiem ziediem, par kuriem skaidrs, ka nekas vairs nepaspēs nogatavoties līdz salnām.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 10. februāris, 08:01:56 »
No tā, ko traukos atstāj smalkie pavāri, sieviete pabaros visu ģimeni.
Ļoti griež acīs, ka no produktiem "nogriež to", "paņem šito", pārējo miskastē, kaut ko izsmērē pa katlu, uz šķīvja no tā uzliek tējkaroti...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. februāris, 08:27:55 »
Esmu skatījusies Austrālijas šovu "My kitchen rulles" (ceru, ka pareizi uzrakstīju). Tur sacenšas cilvēki, kam ļoti patīk gatavot, bet nav profesionāli pavāri. Viņi taisa smalkus ēdienus, un tad var redzēt, ko katrs dara, ja kaut kas nesanāk. Kāds 3 reizes izmet miskastē mīklu, kas esot bijusi pārāk sausa/slapja/nepareiza, līdz 4.reizē sanāk tas, kam bija jāsanāk. Vai arī darba procesā uz grīdas nokrīt bļoda ar iztīrītām garnelēm, uzreiz izsauciens: "Nē, šo es saviem viesiem nevaru pasniegt!" un bliukš visas garneles misenē. Pēc tam lielā štukošana, ar ko lai baro viesus, jo garneļu bija tik, cik bija. Nu tā kaut kā.

Atslēdzies imho

« Atbilde #12 : 2015. gada 10. februāris, 09:53:18 »
Esmu skatījusies Austrālijas šovu "My kitchen rulles" (ceru, ka pareizi uzrakstīju). Tur sacenšas cilvēki, kam ļoti patīk gatavot, bet nav profesionāli pavāri. Viņi taisa smalkus ēdienus, un tad var redzēt, ko katrs dara, ja kaut kas nesanāk. Kāds 3 reizes izmet miskastē mīklu, kas esot bijusi pārāk sausa/slapja/nepareiza, līdz 4.reizē sanāk tas, kam bija jāsanāk. Vai arī darba procesā uz grīdas nokrīt bļoda ar iztīrītām garnelēm, uzreiz izsauciens: "Nē, šo es saviem viesiem nevaru pasniegt!" un bliukš visas garneles misenē. Pēc tam lielā štukošana, ar ko lai baro viesus, jo garneļu bija tik, cik bija. Nu tā kaut kā.

Austraalijaa tas ir normaali - 2/3 no iepirktajiem produktiem izmest miskastee. Vinji pat nejuut, ka kaut kas tur ir nepareizi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. februāris, 10:37:25 »
Pildiitus cukini ziedus muusu pashu viinotava Tinto vienbriid piedaavaaja...

A par paareejo te jau izteicaas- cik daudz sievieshu var atljauties gadiem straadaat 12-14/6... a vecim- sieva ar beerniem maajaas, shis var augsto kuziini biidiit...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #14 : 2015. gada 10. februāris, 11:39:14 »
Nu tik daudz izmesto produktu reti kad var redzēt :(
No liela biskvīta izgriezt mazu ripulīti un apcakināt...
Tur vajag miskastes iznesēju algot.