Autors Tēma: Rūsas kaudzīte :)  (Lasīts 1467 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zazū

Rūsas kaudzīte :)
« : 2015. gada 10. februāris, 11:22:43 »
http://www.delfi.lv/auto/zinas/francijas-pamestaja-ferma-atrasta-auto-kolekcija-pardota-par-25-miljoniem.d?id=45559412
Nu iedomā - Tu atrod sarūsējušu drazu čupiņu un dabon 25 miljonus!
Mmm, cik dažas tur skaistas, un dažas atkal tīri vai žēl, ka tik ļoti nogruvušas! Nu, kur tam ōpītim bij prāts - šitā pamest, kaut nedaudz pasaudzējis būtu!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Betons

Re: Rūsas kaudzīte :)
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. februāris, 11:29:24 »
lielo daļu no tām iespējams restaurēt. Darbiņš un nauda, protams jāiegulda. Bet kaaasss paaarr eksemplāriem...

Atslēdzies alex

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. februāris, 11:43:55 »
Nez... ja tagad iekonservētu kādu šrotu uz 60 gadiem, arī varētu 2075. gadā piķi izcelt?  :cool:

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. februāris, 12:04:49 »
Nez... ja tagad iekonservētu kādu šrotu uz 60 gadiem, arī varētu 2075. gadā piķi izcelt?  :cool:
Jā, vai, piemēram zapiņus un moskvičus! Vēl tak pa kādam ir šķūnīšos :) Un vecās Javas - tās tak tīīīk smukas :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. februāris, 12:42:45 »
vecajām jawām rezerves daļas visas joprojām ražo un tirgo pat Rīgā. Tāpēc tik daudz restaurēšanas interesentu ir.
Es gan neredzu jēgu konservēt uz 60 gadiem - tas piķis nebūs mans un par tiem kas pēc tam, tie lai paši gādā. Neesmu nekāds Barontēvs.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. februāris, 14:16:30 »
Es nekrāju antīkus auto - bet tiiiiik skaisti! Un daži vecākie eksemplāri vienkārši ahhh! Kaut nu izdotos rstaurēt! Te jau vesels muzejs uzreiz sanāk! Ek, es arī gribētu mantot kādu vecu pili, vai nu vismaz fermu, ar vecām mantām iekšā!.... :)