Autors Tēma: paskatījos, padomāju, pamuldeju.  (Lasīts 2286 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

paskatījos, padomāju, pamuldeju.
« : 2015. gada 10. februāris, 13:40:03 »
tikko uzgāju un noskatījos filmu Tepat.
Sajūtas džādas ir daži patīk un daudzi nepatīk.(pie nepatīk, jāskaita dramatiskais saakums ar melnbaltajām guašām pār skuķa vaigiem)... bet kādam izteiktam vizuāliķim stradās arī tas..nepatīk, ka saruna par suņiem..man patīk labak vilki pēc Čerokie indiāņu leģendas, bet tie jau sīkumi.
Dalos tādēļ, ka pārsteidza, cik ļõti no malas redzēju sevi :)... Man nepatika klausīties, kā mani māca  :rofl: OMG !!! bet tas jau filmas mēŗkis..atvērt acis, ielikt ar karoti,pasniegt gatavu..lai tak nesaprātīgie saprot :)) :o
85 % teiktajam pilnīgi piekrītu(bija dažas nianses kurās man savas domas un dažās vietas likās ka cilvēks kko putro vai pārsakās(bet tad jau būtu izgriezts  :confused: ))
Es sapratu  :go_go: nav jāsaka cilvēkam, domā pozitīvi... viņš tev parādīs  :fubar: un nodomās... :banhead:
katram jānonāk pašam līdz tam un ja nenonāks, tad vēl nav laiks.
..ir jau oky..ja kads paraada priekšā, kaut vai šāda tipa filmiņās. BET mani viņa nepārliecināja...kkas tur bija greizi(nu tajā filmā),bet es nezinu  kas, 2x skatities laikam būs slinkums.
mani pārliecina tikai pašas prakse un pieredze, lai cik tas stulbi nebuutu, jo dziive tak buus par īsu, lai pilnīgi visu iznestu uz savas ādas  :just_popcorn: . Izraku sakni, es vienmēr runāju par savu pieredzi un par savu apgūto skolu, un izejot no tās gudrības ,kuru apguvusi  savā dzīves skolā. Nav brīnums,ka citiem liekas  :fubar: tas ko sakām/ku...viniem apgūstamas pavisam citas skolas un pieredzes...
Ir baigā svētība ja satiekas skolnieks kurš grib gūt ,ar skolotāju, kurš gatavs dot ...pareizajā laikā, vietā un ar pareizo nododamo/pieņemamo zināšanu bagāžu. tad var izpalikt savu punu uzsišana...
p.s jā, nezinaju ,kur publicēt, jo nav mums tādas sadaļas
p.p.s nezinu arī kadu nosaukumu likt, lai sapaseetu sadaļa ar tēmu...

ak jā un te filma par kuru runāju :

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies alex

Re: paskatījos, padomāju, pamuldeju.
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. februāris, 17:07:19 »
O! Būs ko paskatīties vakariņas taisot ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. februāris, 17:27:25 »
Par ko tur ir? Mākslas filma, kas? negribas skatīties, ja nezzini, ko tieši.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. februāris, 22:39:09 »
Nāra... da nē nav tā makslas filma..tāds sakopojums no ļaužu atzinumiem, kuri domā, ka zin ko runā.
jā un mani nepamet sajuutas..ka es viņiem piekriitu, bet man nepatiik veids, kā tas tiek atnests līdz maniim..
es nez... ...man pat negribas ieteikt, lai gan ieteikt varu kaut vai tikai tādēļ, ka nu jābuut tak lietas kursā par daudzko :))
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega