Autors Tēma: Lūpu krāsa  (Lasīts 4871 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Lūpu krāsa
« : 2015. gada 10. februāris, 13:40:51 »
Vai lietojat lūpu krāsu vai spīdumu un kādu toni un firmu? Man šodien pārdomas uzmācās, tād bāla sev liekos, bet, ja uzliek lūpeni, vēl trakāk. Agrāk bez lūpenes neizgāju nekur, bet tagad liekas - ko es tāda gados nopietnos un vēl lūpas smērēšu? Pavēroju šodien uz ielas sievietes - maz kurām ir lūpukrāsa un ja ir, tad spilgti rozā vecām sievietēm, jaunietēm vispār nav. Protams, jūs man neko neieteiksiet, bet vismaz izstāstiet, kādi ir jūsu paradumi lūpenes lietošanā- ikdienā, uz svētkiem utt? Tēmās par krēmiem un smaržām jau guvu sev atziņas, tikpat kā pakonsultējos.

Atslēdzies Luīze

Re: Lūpu krāsa
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. februāris, 13:54:08 »
Lietoju viegli tonējošu spīdumu ikdienā, lai nav sausas lūpas. Noturīgākam un dekoratīvākam paskatam man ir lūpu krāsa. Izvēlos toni, kas man piestāv un atdzīvina seju. :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. februāris, 13:56:43 »
šito lasot man pirmās uzplaisnija asociācijas ar bērnību- man bija kadi 6-7 gadi.mammai tajā laikā varēja būt kkur ap 38.gadiem. viņa bija trakoti sabiedriska...kori, teātri, meginājumi, koncert utt. BET...pošoties uz jebkurieni..vienmēr bija teksts... es savos gados jau neiešu māžoties, tas nozīmēja..nekrāsošu matus, nelietošu lūpukrāsu, nesmaržosos utt... tas viss piedienēja kādam citam nevis viņai... tagad mēs ar māsu ar varu un viltu krāsojam matus(pašai patik pēc tam) sadāvinu smaržas(nuu kuram man nevajag) :blushing: nopērkam lūpenes( ja atgadina uzkrāsot ,tad rezultāts pašai patīk) utt...... protams neiztiek bez - kurestadatagad iešu savos gados... :faint:
karoč man sajūta ,ka mana mamma savā domāšanā bija veca jau 25 gados  :wtf: . esam viņai jautajušas kas tas par niķi...
redz..viņiem skolu beidzot (tas sanāk kkados40-50gados )skolotājs vīrietis esot teicis atvadvardus saavai klasei un tur bijusi fraze ka meitenēm jabūt vienmēr tīrām, ar ziepēm nomazgātam..viss pārējais piedien kapitalismam un palaistuvēm... tā viņa godīgi ar dziivo visu dziivi :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. februāris, 14:02:56 »
es lietoju vienmēr, pēc apstākļiem un noskaņojuma spilgtāku vai tuvāku dabiskam

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. februāris, 14:03:24 »
Lietoju viegli tonējošu spīdumu ikdienā, lai nav sausas lūpas. Noturīgākam un dekoratīvākam paskatam man ir lūpu krāsa. Izvēlos toni, kas man piestāv un atdzīvina seju. :)

Lūpu spīdumu vienmēr bail pirkt, jo tie spīd pa gabalu, tādas kā nolakotas lūpas. Kādu tonējošo spīdumu lieto, ja nav noslēpums?

Mellene88
es tomēr uzskatu, ka sievietes pēc 60 -70 izskatās smieklīgi uzkrāsojušas lūpas, krunkainas sejas un tā lūpenes strīpa kā līdakas mute.

Neesmu par sevi tādos uzskatos, kosmētiku lietoju, tušu vienmēr, tonālo arī, bet lūpukrāsu esmu atmetusi, varbūt tāpēc, ka man dzeltenīgi zobi un tad liekas, ka tas nav jāizceļ vēl krāsojot lūpas.
Interesantākais ir, ka jaunas meitenes ikdienā nekrāso lūpas pārsvarā, tas mans profesionālas vērojums, jo daudz ikdienā redzu jaunatni.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. februāris, 14:04:53 »
Man skolā fizikas skolotāja smadzenes meitenēm šitā centās skalot, ka lūpu krāsa padara vecu. Bet neviena viņu neņēma pierē, tāpat lietoja gan lūpu spīdumus, gan lūpu krāsas vieglos toņos, ko nu varēja veikalā nopirkt toreiz.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. februāris, 14:09:58 »
Nāra, no tiem spīdumiem, kas man darbā mētājas, viens ir no Faberlic, bet otrs no Avon - tonis "coral reef".

Krāsoties var jebkurā vecumā, tikai tas jādara gaumīgi, lai neizskatās smieklīgi. Pieņemu, ka krunkainu seju skaisti uzkrāsot ir patiess izaicinājums. 

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2015. gada 10. februāris, 14:13:58 »
Šodien Drogās nopirku lūpu krāsu vieglu tādu, izlasu - ķīniešu, lēta bija, jo nezināju, vai patiks. Nudien labi izksatās, tāda viegal, neuzkrītoša, bet ķīniešu, nez vai prāta darbs lietot? Avon un fabrlic izklausās labi, paskatīšos.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 10. februāris, 14:17:40 »
Ja labi izskatās un vēmiens nenāk, kāpēc lai nevarētu lietot Kīnas ražojumu? :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2015. gada 10. februāris, 14:19:28 »
Nesen Drogās nopirku  tonējošu lūpu balzamu, ražots Itālijā - Catrice cosmetics Pure shine colour lip balm. Man ļoti patīk- nav spīdīgs, nav pārlieku trekns un lipīgs, dod glītu un neuzkrītošu toni.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2015. gada 10. februāris, 14:49:43 »
Nāra - tā tu plika un basa paliksi, ja gribēsi to, kas naf ķīnā ražots. :smile:

krāsoties 60-70-80 gados un smiekliigi??? oky..es jau sen vairs nesmejos par to, par ko citi smejas... :blushing:
un man patiik kundzītes jestras un krasainas un ar nūjiņām.. var redzeet, ka ar viss viņām oky..un nospļauties par to, ka kadam kkur no malas tas šķiet smiekliigi..
te runa par attiesmi pret sevi cik atļaujamies darīt to ko paši gribam un cik daudz domājam, kā tas būs no malas...

es pati lūpukrāsu lietoju vienmēr, man ir kaudze ar dzintara lūpukrāsām katrā vietā..visās kabatās, mašīnā, guļamistabā,somās utt. oky majās nekrāsoju, jo slinka...bet vajadzeetu :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. februāris, 14:54:04 »
aaa pareiz..mājās un tad kad slinkums ,tad lietoju dzintara higiēnisko luupeni, ... man laikam tas komforts svariigi, ka luupas nav sausas vai savilktas ...un higiēniskās arī visos pakšos, jo bērnam pirms skolas uzziežu..un tā..lai ir pa rokai, kad vajag..
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2015. gada 10. februāris, 15:01:08 »
Bez higiēniskās, protams, nevar, tas gan. Mellene, ja nav noslēpums, kuru Dzintara līniju lieto, tur ir gan lētas, gan dārgākas. Man ar lūpukrāsu ir tā, ka tikko ieieju mājās, tā gribas notīrīt, traucē.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. februāris, 15:41:20 »
Nāra- ja ir tik traki, ka traucē, tad mož nevajag lietot??? varbūt ja tādas pārdomas ,tad to tev nemaz nevajag? takš jādara taa ,kaa pats labi juuties?!
gāju paskatīties, kas tad man par liiniju(pat nezināju..tik zinu,ka zils tjubiks) tātad rakstiits virsū Kredo Lux.
Izvēle tāda- jo LV prece, lēta, nebaidos, ja nolaužu ,izkūst mašīnā, pazudēju, utt... varu turēt visur un vienmēr pa rokai... tonju dažādība pietiekama...juutos ar viņu labi.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2015. gada 10. februāris, 16:49:07 »
Lancome spīdums gadiem.
Lūpukrāsas man nepiestāv, paliek uz zobiem, izsmērējas, padara lūpas vizuāli planākas. Kā arī man liekas piestāv vecakām sievietēm.

Patīk kā mana ome vnm nokrāso lūpas pirms iziešanas, tik eleganti (nav jau jākrāso spilgti sarkanas).

Vienīgi uz skatuves krāsoju sarkanīgas lūpas, tāda etiķete.