Autors Tēma: Lūpu krāsa  (Lasīts 4887 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Lūpu krāsa
« Atbilde #15 : 2015. gada 10. februāris, 16:55:45 »
Var uzskatīt - tikai higiēnisko, toties daudz. Vislabāk patīk Neutrogena, otra visbiežāk lietotā - Nivea, bet reizi pa reizei nopērkas kas cits. Dodu priekšroku neitrālai bez kādām ogu garšām, lai gan ir gadījies iegrābties, piemēram, Stokman trakajās dienās pārdevēja vienu ierunāja, kā ļoti neitrālu utt... mājās pamēģināju - pilnīgs vaniļas saldējums.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #16 : 2015. gada 10. februāris, 17:29:45 »
Lietoju Dzintara Sporta balzāmu (zaļajā tūbiņā), ikdienā vairāk neprasās, jo nu nemāku es uzvesties ar kosmētiku - mūždien aiztieku seju, un ar lūpukrāsu nosmērēju glāzes :) Nav arī tādas vajadzības zīmēt seju, to varu darīt uz kādiem īpašākiem pasākumiem. Tad izmantoju kādu samērā neitrāla toņa lūpukrāsu (pēdējai, ko nopirku, tonis saucās "ballet pink" vai lūpu spīdumu).  Lēts vai dārgs - nejūtu atšķirību, galvenais, lai konsistence ir patīkama un viegli klājas. Kad dejoju, skatuves grimam pirku Dzintara Kredo līnijas lūpukrāsas, lēti un labi, un nav žēl, ja aizkalst no retas lietošanas :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2015. gada 10. februāris, 17:41:33 »
Man ir Avon lūpene, arī nav dārgas un smuki smaržo.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #18 : 2015. gada 10. februāris, 18:16:28 »
Higiēniskās patīk tikai Dzintara - oranžā vai zaļā tūbiņa. Citas šķiet līmīgas vai graudainas vai citādi pē! Visādi citādi man ar kosmētiku tādas pat attiecības kā Antuanetei! Nemāku es ar uzzīmētu seju dzīvot - visu laiku nogrābājos vai izberzējos!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies rutta

« Atbilde #19 : 2015. gada 10. februāris, 18:16:30 »
Lietoju Avon kosmētiku.
Ikdienā nedaudz lūpas, acis.
Iziešanai spilgtākas krāsas.
Bet mana mamma no mājas neizies nekrāsotām lūpām.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 10. februāris, 23:24:41 »
Es, taa kaa Mellenes mamma, nekraasojos vispaar. Un vismazaak jau nu luupas, taapat peec sekundes buus nolaiziitas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2015. gada 11. februāris, 06:41:37 »
uz darbu krāsojos reti, jo traucē, un tāpat jau no datora acis grauž vakaros, a ja vēl tuša... ar lūpenēm man šobrīd bēdu ieleja... Dior kastītē izbeidzās, piepirkt aizmirstu, tā nu uzsmērēju faberlika balzamu un eju...

man patīk pirkt kosmētiku lidostās, tos kompaktos iepakojumus, kur viss kopā...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 11. februāris, 08:20:04 »
Ikdienā bik acis apstrādāju, lai nav gluži sivēns bez skropstām :D Bet lūpas gan lieku mierā. Vienmēr somā vai kaut kur uz galda mētājas šāds http://www.allure.com/images/beauty-products/skin/2012/palmers-cocoa-butter-lip-butter-dark-chocolate-peppermint.jpg Tiešām garšīgs, pēc "After Eight" :)
Ar krāsainajām apēšanas, nolaizīšanas, atjaunotaizmiršanas problēma :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2015. gada 11. februāris, 10:33:41 »
zīmēju acis -jāiet uz servisu pēc mašīnas. Smieklīgi, bet nevaru citādi no mājas iziet., nepatīku sev spogulī. Lūpas gan jau ka arī uzkrāsošu

Atslēdzies danu

« Atbilde #24 : 2015. gada 11. februāris, 17:37:50 »
Tēmas sakarā aizdomājos- ja varētu nosvērt mūža garumā "apēstās" lūpenes daudzumus... :faint: - es noteikti būtu rekordiste!
No higiēniskajām vislabāk patīk Dzintara oranžā tūbiņā , un vēl- Stendera rožu lūpu balzāms.
Lūpu spīdumus lietoju vasarā, pārējā laikā- lūpu krāsas- nav izteiktas favorītfirmas. Ja zin savu krāsu paleti- tad piemeklēt var visādiem dzīves gadījumiem, :) gan no lētā gala., gan dārgāka. Acīm man nu jau gadus 10 ir permanentās kontūrlīnijas (bez pārmērībām), un nu jau gadus 4 esmu atklājusi tādu burvīgu lietu kā mākslīgās skropstas1 Jā! Arī bez pārmērībām- nekādi vēdekļi! Pat miesīga māsa nebija pamanījusi,ka tās nav dabīgās :) Ja atrod LABU meistari ,kas strādā ar LABIEM materiāliem- ir tā vērts!

p.s   Un man ļoti patīk štātīgas kundzītes gados, ar  pričeni un vecumam atbilstošu meikapu! :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2015. gada 11. februāris, 23:20:31 »
Mākslīgās skropstas 1reiz izmēģināju, bet liela ņemšanās - nevar guēt ar seju spilvenā un krīt ārā un jāpielabo, nu nē, vēl tā līme, tad labāk vienkārši nokrāsot. Permanentais tik pašam liekas neuzkrītošs, kaut kā nepatīk. Esmu pamanījusi, ka tagad katrai otrai - vecai vai jaunai, permanentās uzacis, nez, kas par vainu- tiešām izkritušas vai kas, tik daudzām, pilnīgi uzkrītoši.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 12. februāris, 01:26:39 »
nuu tas atkarajas no meistara un no pasūtītāja :))
man dikti patīk pieaudzētās skropstas... tas nav tas pats kas pielīmētās... ,ka naaks pavasaris taa likšu atkal :coffee: ... man dikti nepatiik skropstu tuša...jeeek... graužžžž, kožž, aizmirstu par vinju un vispar kaka :))
a tā, pacieties 2h(ko man ir gruuti izdariit, jo man horizontalā piespiedu stavoklii metas distonija ar visiem saviem efektiem) bet, kad esmu izturējusi, tad var aizmirst par skropstu krāsošanu 2-3 mēn.māsa kamēr ārstējās pati par sevi ieņirdza, ka tik smuka nekad sava dziivē neesot bijusi.. ar smukam acīm ,uzacīm un kupliem matiem(nuu vinjai no kjiimijas viss bija nost ) :blushing:
a tā vislaik baala pele  :rofl:
un jā, pie gulēšanas jāpierod, jo es ar esmu uz vēdera guletajs.. pēc paris dienām ,jau kjermenis atceras ko un kā nolikt, lai gulētu nekaitiigi...
jaalabo nekas tur nav, es tikai kjemmeju ar zobubirsti, riitos, lai izkjemmetu tās,kas mainās nost.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 12. februāris, 08:02:47 »
2-3 mēneši nu gan neturās. Kolēģe nomainīja profilu no biroja darba uz skropstu meistari, jo izrādījās izdevīgāk :) parasti tās ir kādas 3-4 nedēļas un tad lēnām sāk nākt ārā.

Atslēdzies danu

« Atbilde #28 : 2015. gada 12. februāris, 08:37:48 »
Ja paveicas sastapt LABU meistari, kas strādā ar LABIEM materiāliem- profilaksi var veikt ik pēc 6 nedēļām. Es tā daru. Un guļu uz vēdera :)
Par permanento-nuu, man ir tikai acu kontūrlīnijas, un nemaz nav uzkrītošas! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2015. gada 12. februāris, 13:36:39 »
tas cik ilgi turas nu gan ir individuāli :)) es runaju par sevi, ne par citiem...
..sāk nākt arā??? :P
protams,ka sāk, jo skropstas aug un mainās un pieaudzetās turas tieši tik ilgi,kamer katra skropsta ir izaugusi un nomainījusies...
pirmaa izveļas mož nakamajaa dienā pēc pieaudzēšanas . :smile:
Es atkal varu lielities ar saviem labajiem gēniem :)) manas ir biezas ,un ilgdzīvotājas. meistare saka ka labi strādāt ar tādām..un tikai pēdējās nedēļās tas skats tāds žēlīgs :rofl: jo, es piemeram uz ziemu neliku..tad nu pēdējās, nobira tik tiešām pirms nepilniem 3.mēn. var jau viņas ar eļļu notīrīt fiksāk, ja palikušas kādas saskaitāmas gb.un ir nesmuki.vai iet pie meistara ,lai nonjem.
ja taisa profilkasi, tad es to varu dariit pēc 2.mēn.. pat ja ir palikuši 20% skropstu, man izskatās labi, jo savejās aug smukas un tumšas un kopsummā ir oky...
protams gaišajām, škidrajam un sivēnacu īpašniecēm vajag to profilaksi pēc 4-6 ned.  :P :rofl:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega