Es vēl aizvien pārliecinos, ka mans teātris ir JRT un ne mirkli neskumstu, ka atdevu prom Dailes biļetes uz nākamās otrdienas Bordžiju ...
Vakar beidzot biju uz Tumšajām alejām ... Lai gan neatceros, kad izrādē būtu redzējusi tik daudz "līķu", izrāde kā gaidīts - fantastiska ...
Nezinu gan, kāpēc Nastavševam bija tik drūms vaigs ... var jau būt, ka viņam kaut kas nepatika.
Kaut kā gribas kādā bibliotēkas plauktā pameklēt Buņina grāmatu un palasīt ...
Ļoti patika muzikālais noformējums, bet Nastavševa izrādēs laikam tas ir raksturīgi.
Aktieri, kā vienmēr - strādā uz 200%, visi bija lieliski! Bet Znotiņa "sniedziņš" bija fantastisks un mazliet atšķaidīja vispārējo nopietnību. Zariņai vajadzētu piešķirt Oskaru vai kaut ko dižāku ... izrādes beigas mani pavilka uz asariņu un nevis pēdējā stāsta dēļ, bet Zariņas spēles dēļ! Ģeniāla aktrise.
Tā nebūšu es, ja nepakomentēšu skatītājus ...

Šoreiz visi bija lieliski, patiešām! Taču lielākais paldies izrādes administratoriem (vai kā viņus sauc ?), kas tomēr palūdza tām divām beibēm, kas pirms izrādes nepaspēja (?) izdzert savu šampanieša - balzam kokteili, piecelties un glāzes iznest ārā ... Diemžēl ne vienmēr tā ir bijis, jo ir gadījies, ka "Garo dzīvi" pārītis skatās malkojot vīnu un šķindinot glāzes ...
Bija arī ļoti emocionāla skatītāja, kas vienā brīdī "sāpēs" iekliedzās un saķērusi galvu čukstēja "... tā taču bija īsta!" Tas tikai apliecina, cik ģeniāli aktieri parādīja attiecīgo ainu