Autors Tēma: Telpas VS izrāde  (Lasīts 1544 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Telpas VS izrāde
« : 2015. gada 12. februāris, 22:33:41 »
No iepriekš lasītā man radās jautājums -

ko jūs izvēlaties - labu izrādi "sūnainās" telpās vai "sūnainu" izrādi lieliskās telpās?

Man, piemēram, ir vienalga par telpām, ja vien ... uz galvas nepil un krēsli nečīkst .... Bēdīgāk ir, ja izrādes laikā mani vairāk aizrauj sienu un griestu dekori ... Tā ir gadījies NT un ZA

Anete Goba

• Viesi
Re: Telpas VS izrāde
« Atbilde #1 : 2015. gada 12. februāris, 22:42:46 »
Labi buutu, ja divi vienaa. Bet, protams, izveeleetos labu izraadi. Tachu izraade jau arii drusku zaudee, ja telpas nav piemeerotas.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #2 : 2015. gada 13. februāris, 13:08:11 »
Ja uzstādījums ir telpas vai izrāde, tad protams izrāde.

Tomēr, ja telpās nav, piemēram, tualešu, tas var sabojāt visu skatīšanās prieku. Man ir bijis, ka lāgā neatceros pasākumu, bet atceros, kā stāvēju garajās rindās uz vienīgo briesmīgo tualeti. Jo tā nu reiz ir gribēšana, ko tā vienkārši nevar atcelt vai pārcelt uz stipri vēlāku laiku. Sēdi un domā, ka tomēr vajadzēja varonīgi izstāvēt rindu, kāda tur vairs mākslas baudīšana  :)

Ko es īsti nevaru sagremot, tas ir izrāžu skatīšanos pie galdiņiem. Ja es iedziļinos izrādē, tad ēšana un dzeršana man traucē, ja primārais ir paēst un parunāties, tad tā „izrādīšanās” atkal traucē.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2015. gada 13. februāris, 21:35:44 »
Izrāde, protams, ir galvenais. Bet man patīk arī šad un tad Nacionālā teātra balkonos sēdēt, tā tuvāk lielajai lampai :) - jo tā ir teātra māja, grezna, ar samtiem un zeltiem, tikai jāizvēlas pareizā izrāde, lai labi būtu abi divi, gan teātra māja, gan izrāde.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2015. gada 17. februāris, 10:33:03 »
Slikti, ja ir gara izrāde, ar starpbrīdi un daudz publikas, kad skaidrs, ka visi gribēs uz wc, bet tā ir tikai viena...   Bet visādi citādi - tas laikam ir vienīgais punkts, kas mani ietekmētu nosaukt telpas par sliktām, ā, nu jā, sliktais tonis ir rādīt izrādi uz grīdas un sēdināt visus skatītājus vienā līmenī, tā, ka pēdējie neredz neko..

Bet tā - izrādes notiek daudzās telpās, kas neatbilst "īstā smalkā teātra" interjeram, bet tur ir sava aura - ĢIT, DDT, Deginradzis

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 17. februāris, 10:46:56 »
Nu, ja man liktu skatīties mega labu izrādi nekurinātās telpās, sorī.
Bet es nevaru iedomāties, kur tad mums ir sūnainas telpas. Mazie teātri domāti? A man patīk reizēm būt par hipsteru. Varētu biežāk, bet šie pārgājuši uz bērnu izrādēm. :(

ēvele

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 17. februāris, 15:23:57 »
Nu, ja man liktu skatīties mega labu izrādi nekurinātās telpās, sorī.
Bet es nevaru iedomāties, kur tad mums ir sūnainas telpas. Mazie teātri domāti? A man patīk reizēm būt par hipsteru. Varētu biežāk, bet šie pārgājuši uz bērnu izrādēm. :(

JRT ir šausmas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2015. gada 17. februāris, 19:32:30 »
Man primaaraa ir izraade. Jaa, gribas labus apstaakljus un visas ekstras, bet pie bada es varu arii ieprieksh nedzert un attieciigi iztureet izraadi bet labieriiciibu apmekleeshanas. Gruutaak man buutu aukstumaa, jaaatziist, ka vienmeer teaatros mazliet drebinos

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2015. gada 17. februāris, 21:29:55 »
Cik mēs dažādi, jo man tik ļoti patīk JRT gan Lāčplēša, gan Smiļģa ielā ...  Un kad galvnajā ēkā tiek iekurts kāmīns ...  :big_hug:

Operā un NC telpas it kā lieliskas, bet tādas stīvas ....

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. februāris, 12:54:38 »
Es arī fanoju par jrt kamīnu. Starpbrīdī tusēju pie tā.