Autors Tēma: Jautājums briļļu nēsātājiem  (Lasīts 3274 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Jautājums briļļu nēsātājiem
« Atbilde #15 : 2015. gada 15. februāris, 13:06:01 »
Manuprāt, nav nekādas garantijas, ka tajā briļļu lupatiņā arī nav ticis kāds ass puteklis iekšā. Nevar taču tā palikt sterila. Turklāt, atkārtošos, to lupatiņu izmērs ir smieklīgi mazs. Papīra kabatlakatiņiem vismaz zmērs pieņemams.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #16 : 2015. gada 15. februāris, 18:12:57 »
Katram jau "sava uts" :)

Man šobrīd tāda problēma, ka brillēm kājas nespēj pielocīt pareizi - spiež ausi... Divas reizes ļoti labi to izdarīja meistars Optio optikā, bet trešajā reizē ar viņam nesanāca (plastmasas briļļu kājas ar laiku zaudē savu formu, tāpēc jāpieregulē)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 15. februāris, 18:22:36 »
Mikrošķiedras lupatiņas neviena nav mēģinājusi nopirkt? tikai vai nu kabatslakatus vai spec lupatas?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 15. februāris, 18:23:43 »
Laikam vienkārši jāpierod un sliktā laikā nav jānēsā, nav jau traki lieli mīnusi, ka galīgi bedrē jākrīt. Briļļu lupatiņa ir laba, kāpēc vajadzētu ko lielāku? Briļļu kēca taču maza, nesaprotu Mangusta domu par izmēru. Lēcas man ļoti patika, bet dārgi sanāk un liela ņemšanās. Ielikt un izņemt gan nav problēma, tā tik tāda iedoma, kamēr nepamēģina.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #19 : 2015. gada 15. februāris, 18:51:30 »
Nu, lūk man par mazu.  :D Visu laiku šķiet, ka tūlīt, tūlīt pār lēcu pārbraukšu ar pirkstiem nevis lupatiņu. Turklāt, nezinu, kā  paņemt to lupatiņu, lai pirkstiem vienmēr tiek tikai viena puse. Ja vienreiz pirksti, nākamreiz lēca, tad tas, kas uz pirkstiem bijis, taču tiks lēcai...
Uts gan... :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #20 : 2015. gada 15. februāris, 19:40:59 »
Briļļu tīrīšanai tagad izmantoju Drogās nopērkamas mikrošķiedras lupatiņas - zaļas un rozā, nopērkamas laikam pa 2 kopā. Ideāli, ātri un tīri. Labprāt lietotu lēcas, bet, ja arī varu acīs iedabūt, tas prasa vismaz pusstundu, un arī ārā ne vienmēr varu ātri dabūt...

Gad dikti līst, snieg vai aizsvīst, pirmajai redzēšanai varu izmantot arī attīrīšanu ar pirkstu, bet tā - blūzes/ kleitas mala vai mikrošķiedras lupatiņa :)

Brilles nēsāju kopš 1. klases, pandas acu nav.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 15. februāris, 19:49:14 »
Pierast ielikt(viegli) un izņemt(grūtāk) lēcas var maksimāli nedēļas laikā. Kurš to nevar - tas vienkārši ir radīts brillēm. Katram savs.

« Atbilde #22 : 2015. gada 16. februāris, 16:29:19 »
Ilgus gadus lietoju tikai kontaktlēcas. Tad košaks iebrauca ar ķepu man acī un par lēcām uz dažām dienām bija jāaizmirst, bet izrādījās, ka vienīgās brilles, kas man ir mājās, ir gadus 10 vecas. Nācās aiziet un uztaisīt jaunas un smukas, un ar to arī viss sākās. Tagad nesaprotu, kā es ar tām lēcām varēju tik ilgi ķēpāties  :rofl:    Priekš (pareizāk pret aizsvīšanu) ir spec.salvetes, vasarai man ir hameleoni.  Tīrīšanai izmantoju gan mitrās salvetes priekš brillēm, gan briļļu lupatiņas, pret kuru izmēru man nav nekādu iebildumu  :rofl:       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2015. gada 19. februāris, 16:35:09 »
Paldies par atbildēm.