Autors Tēma: Pa nopietno - kā likt saņemties  (Lasīts 8041 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Pa nopietno - kā likt saņemties
« Atbilde #15 : 2015. gada 15. februāris, 23:38:05 »
Ja runājam par zālēm, tad ķīmiskas nervu drapes gan nav nekas veselīgs, bet labs homeopāts tiešām var palīdzēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 15. februāris, 23:40:55 »
Wish u luck ar homeopaatu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2015. gada 15. februāris, 23:42:04 »
PS tiiri tehniski- it kaa homeopaata liidzeklji nebuutu kjiimiski ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2015. gada 15. februāris, 23:51:36 »
PS tiiri tehniski- it kaa homeopaata liidzeklji nebuutu kjiimiski ;)
Ūja, ūja - homeopāta līdzekļi ķīmiski?!
Cik tad nav šķēpi lauzti par to, ka "homeopātija tāds šarlatānisms vien ir un iedarbojas tik ar placebo, jo ārstē ar pliku ūdeni vai cukura zirnīšiem, kuros nekādas aktīvās vielas nav"?!  :P
 Un nav jau arī - pēc 30.tās potences nekas vairs nav palicis...
Jebšu inešuks, kā lielais vairums ļaužu, jauc homeopātiju ar fitoterapiju?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2015. gada 16. februāris, 00:10:36 »
Jaa, es jaucu homeopaatiju ar fitoterapiju ;).Ko gan ES varu par to zinaat :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 16. februāris, 00:11:26 »
PS triisdesmitajai "taas" klaat nav jaaraksta ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2015. gada 16. februāris, 00:12:52 »
Un taa kaa vairumaa lieto tom D6, tad hudo bedno kaada kjiimiska molekula tur peld... cik noziimiiga- tas cic jautaajums...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #22 : 2015. gada 16. februāris, 00:23:45 »
Jānovērtē tomēr pakāpe cik smagi. Vieglākos gadījumos tiek galā ar pienākumu terapiju (vismaz no malas tā izskatās) , smagākos - droši vien zāles.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 16. februāris, 00:33:39 »
Pienaakumu terapija man skan kaa chista intelektualizaacija- it kaa nekas slikts, bet tom beegshana no emocijaam...

Atslēdzies dille

« Atbilde #24 : 2015. gada 18. februāris, 23:49:24 »
Atzīšos, maz ko saprotu no tā visa. Inešuk, vai tabletes, mainot cilvēka bioķīmiju, vienlaikus neliek bēgt arī no emocijām?
Cilvēks, lietojot tabletes, spēj visu izsāpēt, lai tā dziļā sāpe nepaliek kur aprakta iekšā?? No mūsdienīgajām pieradums neveidojas?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2015. gada 19. februāris, 05:00:06 »
Skatoties kaada medikamentu grupa. No trakvilizatoriem veidojas, bet tas risks man liekas stiiiiipri paarspiileets. No antidepresantiem un neiroleptikjiem neveidojas.

Es pilniigi noteikti esmu pret maniito tendenci uzreiz peec kaadas beedas baroties ar miera liidzekljiem, taa saape ir jaaizsaap, nevis uzreiz jaamaskee. Savukaart peec laika, ja cilvis tom netiek ar situaaciju galaa vai iestreegst tajaa vai kaadu reaktiivu depresiju dabuu- es par zaaleem...

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2015. gada 19. februāris, 08:29:17 »
klausi inešuku, vecam cilvēkam nevar pateikt   "saņemies", var iestrēgt un iegrimt īstā depresijā. Varbūt viņai liekas,kā es tā priecāšos, man tak sēras

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #27 : 2015. gada 19. februāris, 09:49:30 »
Hmmm, nēe, zāles noteikti neteikšu lai lieto. Nu, varbūt, tad, ja būtu tāds stāvoklis, ka guļ vienkārši gultā, neceļas, jo vispār neko negrib. Pirms kādiem 2 gadiem, kad viņai bija problēmas ar veselību un nevarēja nervus savākt, ārsts izrakstīja zāles, tagad neatceros, kādas. Lietoja. Bet viņa nebija vairs pati, nu nebija tā mana mamma!
Mamma nav veca, un visur iet un visu dara, tik tā prieka nav par to, ko dara.
Ļoti ceru, ka darbs dārzā palīdzēs savākties, tik nu atkal - pa dienu vēl būs ok, bet vakari vientuļi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 19. februāris, 13:01:39 »
Nomierinoshi liidzeklji un antidepresanti ir divas dazhaadas lietas. Der pachekot, kas toreiz bija izrakstiits.

Taa nav "savaakshanaas" vaina jebkuraa gadiijumaa.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 19. februāris, 13:33:20 »
Ai, nu beedas paliek beedas. Vareetu padomaat, ka sadzersies tabletes un tik dies un smies. Ja tieshaam depresiivs staavoklis, ka vispaar neko, tad kaut kaadas tabletes var to biokjiimiju sakaartot. A citaadi - nu cilveekam saap, muuzhs kopaa nodziivots, kaa nesaapees, mums visiem taa buutu, kaut aareeji visur ietu un dariitu.