Autors Tēma: Pa nopietno - kā likt saņemties  (Lasīts 8052 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Ezme

Re: Pa nopietno - kā likt saņemties
« Atbilde #30 : 2015. gada 19. februāris, 14:50:09 »
Ja dzīvota normāla kopdzīve,tad partnera nomiršana ir teju dzīves jēgas un sevis zaudēšana,jo līdz tam viss ir saistīts ar otru cilvēku-tikai kopā ar viņu visas lietas ieguva jēgu un vajadzību.Nu vairs nav ar ko dalīties,tātad nav nekam jēgas.
Piekrītu ineshukam(kas gan labāk  zinās-ja ne viņa!),ja sāpe ieilgusi-no tās jāteik vaļā kaut varmācīgā veidā-ar zālēm.Jo citādi tas paliks par pastāvīgo-normālo gara stāvokli.Mamma aizmirsīs,ka var dzīvot citādi,var mācīties lietas uztvert arī viena pati,bez sava līdzbiedra.Ilgstoša problēma maitā gan garu,gan pēcgalā miesu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #31 : 2015. gada 19. februāris, 15:00:27 »
Un tu tici, ka ieraujot tableti vairs nesaapees? Tieshaam ir taadas tabletes? Tad es arii gribu, visaadiem dziives gadiijumiem.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #32 : 2015. gada 19. februāris, 16:03:42 »
Ja sāp jau gadu un tam vēl nav gala(vismaz ciešamā stadijā)-tad var sagaidīt vēzi.Un to jau ar nomierinošām tabletēm gan vairs neapturēs.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #33 : 2015. gada 19. februāris, 16:17:12 »
Un tu tici, ka ieraujot tableti vairs nesaapees? Tieshaam ir taadas tabletes? Tad es arii gribu, visaadiem dziives gadiijumiem.

Protams, ka ir. Kad ir galīgi tūtā, es lietoju tādas tabļetkas, tad vismaz skats uz dzīvi sakārtojas un tu mosties no rīta ar normālu omu, ne kā monstrs.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #34 : 2015. gada 19. februāris, 16:20:15 »
Kaa sauc? Recepti jau droshi ka jaadabuu no aarsta. Es uz vecumu esmu noleemusi sevi notrulinaat, lai neko nejustu, ja gadiijumaa kas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 19. februāris, 16:22:11 »
Vsp jau taas tabljetkas, ko es domaaju, kaa reiz iekraasotu dziivi, nevis noleemeetu par daarzeni...

Bet jaa- sadaarzenjoshanas tabletes ar ir...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #36 : 2015. gada 19. februāris, 16:25:09 »
Nu vaaks, a es visu muuzhu esmu saapinaajusies, buutu zinaajusi, sen jau buutu sarijusies tabletes un smaidiijusi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2015. gada 19. februāris, 16:30:34 »
Zāles, jā, tādas, kas iekrāso dzīvi. Piemēram, man bija tā, ka cēlos no rītiem ar riebumu, palietoju zāles un ceļos ar prieku, ne no kā prieks, bet tas jau nav uzreiz, jālieto kādu laiku.
Lieliem stresiem, lai uzreiz labi - parastais, ko visi lieto no vieglajiem - lexotanil vai adaptols, tie taču katrai sievietei ir zāļu makā manuprāt.
Jau no jaunām dienām esmu sevi pa druskai "zāļojusi", vismaz kad kreņķis - cits ierauj sīvo, es zāles. Katram savs :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #38 : 2015. gada 19. februāris, 16:38:35 »
Katrai sievietei zaalju makaa? Bet taksh recepti vajag, a es pie aarstiem neeju. Un ko ta es teikshu, gribu, lai ir viegli, labi, lai neko nejuutu? Labi, pashlaik nekas taads man nav, bet tad, kad buus taa stresa situaacija, tad gribeetos, lai buutu tai makaa, kur panjemt, nevis tad tik vilkties pie aarsta.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2015. gada 19. februāris, 16:40:47 »
Jā, tieši tā, eju un prasu - kaut ko nomierinošu, man mājās ir vienmēr, drošībai, jo ir reizes, kad vajag.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #40 : 2015. gada 19. februāris, 16:49:43 »
Habibi- ja visu muuzhu saapinaas, tam ir psihoterapija ;) vai deju... vai muuzikas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #41 : 2015. gada 19. februāris, 16:51:10 »
Puuka

Ja tev lexis liidz bienaadi ar adaptolu, droshi vari dzert vnk baldrijaanjus :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2015. gada 19. februāris, 16:57:53 »
Ei, ei, neliec jau nu leksi vienā plauktā ar balderiānu. Labi, adaptols man bija pasen, bet kaut kas līdzīgs leksim taču ir?, jo doks uzskatīja, ka man ir fobiska uzbudināmība, tāpēc izrakstīja, jo es apraudājos viņa kabinetā.
ineshuk, ko Tu iesaki ātrai nervu nomierināšanai? laikam piegružojam tēmu...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #43 : 2015. gada 19. februāris, 17:00:07 »
Ineshuk, atkal tu visu nojauci. Es jau domaaju, ka dariishu taapat kaa Naara, i buushu bez nevajadziigas juutinaashanaas a tu.. Balderjaanji man tieshaam neliidz, kaadreiz esmu pa nakti vai visu pudeli izstreebusi, miegs nevienaa acii, no riita sevi spogulii ieraugu ar izvalbiitaam acu ziiliiteem.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #44 : 2015. gada 19. februāris, 17:53:41 »
Naara

Es nelieku lexi vienaa plauktaa ar adaptolu, es tur lieku adaptolu

1) normaalaa str3sa situaacijaa nav jaalieto NEKAS, kas ir liela kljuuda shiibriizha sisteemaa, jo (viteejot slavenu psihiatru) pusRiiga seezh uz lexotanila
2) patologjiskas trauksmainiibas gadiijumaa trankvilizatori (saakumaa) plus ad
3) situaacijaas, kas apm liidziihi autores izklastam- ad

...jo "mana mamma degradeejas" manaa izpratnee vairs neietilpst normaalas seeroshanas procesaa gadu peec notikuma...