Starp citu, tā nu sanāca, ka vakar naktī nenāca miegs un pa TV krāsaino ekrānu nekas cits negāja, tad nu noskatījos visu raidījumu.
Labi, neredzēju vien pirmās 2 dziesmas. Tad nu mans secinājums, ja žūrija ir vismaz kaut cik godīga, tad tas nebija nekāds politiskais balsojums, kā te minēja.
Ja pareizi saprotu, tad žūrija nezināja, kurš iznāks dziedāt. Vismaz šie apgalvoja, ka viņiem nav ne mazākās jausmas. Busulis gan nebija vienīgais par kuru nebija nojausma ... Bet, kas nu bija ļoooooti uzkrītoši, tad tas, ka iznākot Busulim, žūrija sēdēja sakniebtām lūpām un nolaistām acīm un tā no pirmās takts līdz beigām ... Visiem citiem smaidīja kā maija saulītes un vēl vairāk ... Tātad vai nu uz visu fona tomēr gaužām bēdīgs numurs, vai žūrija meloja, kad tēloja, ka neatpazīst ... Es tā kā ceru uz pirmo variantu ...
Lai arī nogrimmēts bija tā, ka nevarēja atpazīt ... Paša ieguldījums bija gaužām niecīgs. Es ne par tekstu, kur gan jau bija jāielauzās krieviskajā skanējumā, bet par "uzvedumu" kā tādu ...
Es neesmu Busuļa fans ļoti daudzu (arī privātu) iemeslu dēļ, tomēr ja jau viņš tur ieķēpājies, tad ceru, ka nepaliks finālā kā pēdējais ...