Autors Tēma: Busulis Krievijā  (Lasīts 7713 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Busulis Krievijā
« Atbilde #30 : 2015. gada 30. marts, 01:04:57 »
Šodien gan nebija labi, nezinu, par ko žūrija viņam tos 5niekus salika. Nu nevar viens stīvs latviešu puika no sevis Čelentano mērkaķa plastiku dabūt ārā, nu nesanāca viņam. Kā tur bija tā klasiskā frāze - ņeverju! Toties džeks, kas taisīja Mihalkovu, bija vienkārši perfekts!
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies rutta

« Atbilde #31 : 2015. gada 30. marts, 12:56:15 »
Nu jā, Mihalkovs bija izdevies :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #32 : 2015. gada 06. aprīlis, 14:45:50 »
Vakar atkal šo palaidu garām, noskatījos citus - tie bija lieliski. Piemēram, Lady Gaga :)

Šodien noskatījos - http://www.1tv.ru/sprojects_video/si5950/p91075/pg1

Njā, nu laikam pirmajā trijniekā viņš tomēr neiekļūs. Vispār esmu pārsteigta, ka viņš patiešām tāds pastīvs .... Cik esmu viņu redzējusi dzīvē un koncertos, viņš ir viens no mūsu atraktīvākajiem skatuves cilvēkiem un tomēr .... nedavelk ....

Tā tiešām būtu mūsu mentalitāte?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #33 : 2015. gada 06. aprīlis, 15:08:26 »
Piafa bija izcila ;)

« Atbilde #34 : 2015. gada 07. aprīlis, 13:28:01 »
Tā kā es neesmu labi pazīstama ar oriģinālā izpildītāja daiļradi  :rofl:  par līdzību ar oriģinālu man bija grūti spriest. Skaidras ir 2 lietas - Busulim IR rīkle un šajā krievu šovā pati labākā ir žūrija  :thumbsup: Izņemot gadījumus, kad tur saliek kopā pavieglo blondīni ar viņas skūtgalvi vīru - tad viņi tur ieslīgst pajēlos privātos jociņos un tas vairs nav interesanti. Hazanovam cepuri nost -- tas ir viens īsts krievu inteliģents, vienmēr korekts savos komentāros un vienmēr viņam ir kas interesants no krievu šovbiznesa vēstures izstāstāms.   

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #35 : 2015. gada 20. aprīlis, 11:26:29 »
Izņemot gadījumus, kad tur saliek kopā pavieglo blondīni ar viņas skūtgalvi vīru - tad viņi tur ieslīgst pajēlos privātos jociņos un tas vairs nav interesanti.
vakar bija atkal abi divi. brrr. viņiem viss zem jostasvietas grozās.
Busulis vakar saņēma ļoti daudz uzslavu par Leniju. man arī patika.
no pirmā raidījuma Rastorgujeva viņs ir ... wow kā izaudzis
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2015. gada 20. aprīlis, 11:34:17 »
Un dabūjis balvu Šanson Goda https://instagram.com/p/1oPV0LTCrg/

« Atbilde #37 : 2015. gada 20. aprīlis, 11:38:43 »
Tiešām bija brr žūrijā - nevar viņus likt tur abus kopā.  Bet Busulis bija labs, lai gan man personīgi liekas, ka vokālā ziņā gluži viens pret viens nebija. Man drusku  pietrūka balsī - es pat nezinu kā to lai nosauc - dziļums, vai. Bet iespējams, ka baltie to savā balsī nemaz nevar iedabūt, lai kā censtos  :rofl:  Mini-Ļeontjevs bija ārkārtīgi rēcīgs, un man ļoti patika šķīrējtiesneses priekšnesums.

« Atbilde #38 : 2015. gada 27. aprīlis, 17:03:05 »
Es tomēr ierakstīšos šite, nevis atsevišķā tēmā, jo šovs jau vēl nebeidzas :)
Busulis kā Tīna bija reāls zvērs  :thumbsup:  Man secinājums - johaidī, jāsāk vairāk nesāt augstpapēdenes, ja pat Busuļa kājas špiļkās šitik labi izskatās  :rofl:  Kājas gan viņam vēl kādu laiku sāpēs, nabags jau stāvot uz skatuves (ne priekšnesuma laikā, bet pēc tam) visu laiku mīcījās no vienas kājas uz otru, jo skaidrs, ka nepieradušam sāp kā Andersena nāriņai uz sauszemes.   [size=78%]   [/size][/size][size=78%]   [/size]

Atslēdzies rutta

« Atbilde #39 : 2015. gada 27. aprīlis, 19:48:48 »
Protams, ka šodien kājām kirdik   ;)