Autors Tēma: Atvadas  (Lasīts 8844 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Atvadas
« Atbilde #15 : 2015. gada 16. februāris, 19:41:01 »
Peedeejaa dienaa atstiepu kasti ar zemeneem un shampi un izsuutiiju uzaicinaajumu- kas atnaaca, atnaaca... dalja izteica noveeleejumus epastaa...
ja neaicinaatu- es proaktiivi neskrietu... ar tuvaakiem koleegjiem jau taapat viss paarrunaats taadaas reizees bijis...

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #16 : 2015. gada 17. februāris, 08:06:54 »
Te nu aizejošā kolēģe ir pārpratusi kolektīva savstarpējās attiecības.Domāja,ka ir kaut kāda sirsnība,interese-bet reāli -pilnīga vienaldzība.Nevienam nebija vajadzīgs ne viņas sarūpētā dāvana,ne atvadu vārdi.
Tad nu iesaku sava kolektīva attiecību modeli-nekādas jubilejas,nekādas atvadu ceremonijas,nekādas dāvanas un apsveikumi.Esmu vienīgā sievieškārtas būtne savā vīrišķu pulkā.Emocijas mums te nepastāv vispār.Nav arī intrigu,nav aprunāšanas,nav arī ne atbalsta,ne palīdzības.Visam pāri-melnais humors.
Varbūt ka nav nemaz slikti.Jo nekas netiek gaidīts un nav vilšanās.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2015. gada 17. februāris, 09:31:47 »
Kad biju jaunāka un smukāka, fanoju par strādāšanu vīr. kolektīvā, tagad man viņi kaitina. :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 17. februāris, 09:42:21 »
Joprojām vīrieši rullē. Lielākā daļa sievietes ir tādas bābas, ka ilgstoši izturēt nevar :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2015. gada 17. februāris, 09:50:28 »
Te nu aizejošā kolēģe ir pārpratusi kolektīva savstarpējās attiecības. Domāja,ka ir kaut kāda sirsnība,interese-bet reāli -pilnīga vienaldzība.Nevienam nebija vajadzīgs ne viņas sarūpētā dāvana,ne atvadu vārdi.

Ne jau kolektīva attiecībās tur vaina, bet cilvēciņš ir kaut ko iedomājies, klusē lupatiņā, nepasaka neko konkrētu un domā, ka visi uzminēs viņas cēlās domas.
Cacisms kolēģu attiecībās ir sliktākais, kas var būt. Kā es varu uzminēt, ka Anniņa visiem taisās dalīt dāvanas, ja Lienīte aizgāja bez atvadām? Turklāt Anniņa atvadu vēstuli ir izsūtījusi bez konkrēta aicinājuma.

Nevajag domāt. Vajag runāt. Es arī varu sapūsties un apvainoties līdz nāvei par to, ka vīrs nav uzminējis manu vēlmi, lai viņš šodien iznes miskasti. Tā vietā labāk klajā tekstā pasaku, ka misene gaida ceļojumu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2015. gada 17. februāris, 10:27:09 »
Ja uzaicinājums ir tik nekonkrēts kā "ceru tikties", tad tas vairāk izklausās pēc atvadu vārdiem, nevis aicinājuma uz tikšanos. Es uz tādiem tā arī atbildētu - tev visu to labāko, lai turpmāk veicas utt., utml., un justos, ka jautājums izsmelts. Vajadzēja rakstīt skaidri un gaiši -  aicinu tevi uz savu "izrakstīšanos" šodien dienas beigās, plkst. tikos tur un tur. Tad kolēģi kādu puķupušķi un/vai dāvaniņu sarūpētu un sanāktu uz atvadīšanos, parunāšanos un apdāvināšanos.
Žēl, protams, ka cilvēkam tāda vilšanās sanāca, bet nu pati vien pie tās nesaprašanās vainīga.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2015. gada 17. februāris, 10:28:49 »
Pie tuvas koleegjes es aizietu arii bez kaada iipasha aicinaajuma. Vienkaarsha cienja un uzmaniibas apliecinaajums

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2015. gada 17. februāris, 10:48:59 »
A jums darbā tā vienmēr _uz sitiena_ ir laiks brīvi defilēt un ar kolēģiem pļāpāt? Nekas nav jādara?
Tad jāsaka kā Labvēlim - par ko jums algu maksā. :D

Minne - tak divas tuvas kolēģes aizgāja. Cik tuvu kolēģu ir darbavietā?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2015. gada 17. februāris, 10:51:49 »
Ilgi tusēt nav laika. Bet ieskriet uz 5 minūtēm, lai sabučotu un apmainītos ar atvadu dāvanām, gan varētu.  Turklāt, ja ir bijis ielūgums uz konkrētu laiku, tad jau var kaut kā plānot savus darbus un laiku.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2015. gada 17. februāris, 10:53:51 »
Personiigi man bija 4 ljoti tuvas koleegjes :)

Ir pusdienlaiki un laiki peec oficiaalaa darbalaika beigaam. Bet katraa vietaa sava specifika

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2015. gada 17. februāris, 11:31:15 »
Nu man jau liekas, ka tuvākās kolēģes parasti arī ir aizsniedzamā attālumā, lai tām nesūtītu ziņas, bet dzīvajā komunicētu. Kaut gan darbavietas jau dažādas, varbūt arī tā, ka visas sēž mēmā klusumā, ar degunu katra savā datorā un sarunājas virtuāli... ;)