Autors Tēma: Šovinisms vai ...?  (Lasīts 15969 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Šovinisms vai ...?
« : 2015. gada 18. februāris, 20:18:53 »
Jūs te satraucāties, ka maz sieviešu šefpavāru, bet re ... izrādās, ka viņas sēž tiesnešu un prokuroru krēslos ... :D

http://apollo.tvnet.lv/zinas/prezidenta-berzina-sodienas-izteikumi-raisa-neizpratni-un-sasutumu-interneta-lietotaju-vidu/682911?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Par "personāžu", kas ir domas autors ... labāk jau paklusēšu ...

Atslēdzies imho

Re: Šovinisms vai ...?
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. februāris, 20:47:40 »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2015. gada 18. februāris, 21:20:02 »
Ja godīgi - es arī satrauktos... Profesija tāda - bīstama. Un prasa nelokāmu garu. Sieviešu pārākums liecina tikai par vienu - nav vīriešu, kas uzņemās atbildību, Drūmi...
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2015. gada 18. februāris, 21:25:04 »
Zinu vienu satversmes tiesas tiesnesi, lai katram no mums būtu tik daudz, cik viņai ... ;) Un vīriešiem 2reiz vairāk

Atslēdzies alex

« Atbilde #4 : 2015. gada 18. februāris, 21:38:42 »
Ja godīgi - es arī satrauktos... Profesija tāda - bīstama. Un prasa nelokāmu garu. Sieviešu pārākums liecina tikai par vienu - nav vīriešu, kas uzņemās atbildību, Drūmi...

A nafig jums stipri vīrieši, ja jūs pašas visas no sevis tādas... Stipras, varošas utml.

Kā domājat, cik ilgi vīrietis centīsies lutināt un aizsargāt, ja uz katru tādu reizi tiek atbildēts- nelien, es pati liela; pati protu; kas tu domā, ka es nevaru?; ka es muļķe?.

Ko iesākt ar tādu <<stipro>> bābieti, kas pati vannasistabu lien remontēt un naudu pelnīt un tiesu spriest? Uzšaut pa muti un uzbrēkt- nelien! ?  :sarcasm:

Baigi ērti- šodien būšu buldozers, bet rīt gribēšu, lai mani žēlo. Cetkinas sludinātā vienlīdzība tā nedarbojas. Apreģeļiķes! Vai nu esiet lolojamas un lutināmas vai ejiet ka pašas akmeņus lauzt, tiesāt un šaut. Turiet līdzi un nečīkstiet.

PS Man nešķiet, ka sieviete- tiesnese vai prokurors ir savā vietā. Dēļ fizioloģijas un psiholoģijas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 18. februāris, 21:43:04 »
Ja nebūtu PS, tad es spiestu "patīk".

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #6 : 2015. gada 18. februāris, 21:47:48 »
:D :D :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. februāris, 21:51:16 »
Vai dieviņās, Ļeņins atradies!
Kad šo rakstīji - naģeni rokā turēji vai sakarsušo pakausīti piesedzi?
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2015. gada 18. februāris, 22:06:04 »
Nu vispār jau arī medbrāļu varētu būt vairāk un bērnudārza audzinātāju, un skolotāju  :)
Kāpēc tiesneses tik daudz? Cītīgāk bija samācījušās kvalifikācijas eksāmenam.

Atslēdzies alex

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. februāris, 22:06:10 »
Ja nebūtu PS, tad es spiestu "patīk".

Pat man ir trūkumi ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. februāris, 22:09:36 »
Eh, alex, alex...
Ja jau tās sievietes varētu atļauties būt vājas, nebūt visu varošas un visu darošas...
Diemžēl sievietei ir zemāks pofigisma slieksnis - viņa ātrāk sāk domāt par to, kā dzīvot, izdzīvot un nodrošināt savus bērnus, kamēr vīrietim joprojām ir pofig - kaut kāda nauda aliņam ir, gan sieva ēst uztaisīs. Zeķes vēl nelūst, pofig, gan sieva izmazgās. Elektrībai naudas nav, pofig, kad atslēgs, tad risinās problēmu. Bet sieviete dara. Jo bērni grib ēst šodien.

Un tā nu vīrietis izlaižas, jo viņš neredz, kā ir, kad ir di@sā. Jo līdz di@sai sieviete ģimeni nenolaidīs.

Vēsturiski. Kopš laikiem, kad cilti uzturēja sievietes - ar saknītēm, ogām un ķirzakām. Kamēr cēlais ērglis meklēja mamutu - ko ne vienmēr atrada. Bet tikmēr klusiņām sievietes uzvārīja strebekli no lapām un bumbuļiem, piebēra pulverīti un sliekas. Un visi izdzīvoja līdz nākamajam mamutam. Mamutu, protams, pamanīja visi, kamēr klusās rūpes par to, lai ir kam to mamutu ēst un cilti turpināt, reāli nemana neviens.

Čem otļičajetsja džentļmen ot dami?
U džentļmena na šeje galstuk.
U dami na šeje dom, ģeķi... i džentļmen s galstukom.

[Sorry, nav spēka meklēt uz klavieres neesošos krievu burtus.]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies alex

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. februāris, 22:11:46 »

Ļeņins un kucēns sēd pie jūras. Kucēna ausis plivinās vakara vējā un tas ošņā pēc joda smaržojošo svaigo jūras gaisu. Ļeņina acis sapņaini raugās tālumā. Abi klusē un abiem ir labi.
“Paldies Tev…” – kucēns nedroši ierunājas.
“Par ko?” – pēc neilgas pauzes jautā Ļeņins.
“Nu, par to, ka iemācīji man grauzt sprunguļus un dot ķepu!”
“Tev ir ļoti samtaina ķepa ar labi koptiem nagiem.” – paslavē Ļeņins.
“Paldies.”
“Tikai atceries sprunguļus grauzt tā, kā es Tev rādīju – ar dzerokļiem.”
“Es sprunguļus grauzīšu tikai ar dzerokļiem!”

Krēslo un vējš paliek vēsāks. Kucēns sabožas un piekļaujas tuvāk Iļjičam. Ļeņins aizver acis un ilgi sēž, klausoties viļņu skaņās.

Olas laizīt Ļeņins kucēnam šodien neiemācīja – mugura sāp.

Atslēdzies alex

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. februāris, 22:15:58 »
Eh, alex, alex...
Ja jau tās sievietes varētu atļauties būt vājas, nebūt visu varošas un visu darošas...
Diemžēl sievietei ir zemāks pofigisma slieksnis - viņa ātrāk sāk domāt par to, kā dzīvot, izdzīvot un nodrošināt savus bērnus, kamēr vīrietim joprojām ir pofig - kaut kāda nauda aliņam ir, gan sieva ēst uztaisīs. Zeķes vēl nelūst, pofig, gan sieva izmazgās. Elektrībai naudas nav, pofig, kad atslēgs, tad risinās problēmu. Bet sieviete dara. Jo bērni grib ēst šodien.

Un tā nu vīrietis izlaižas, jo viņš neredz, kā ir, kad ir di@sā. Jo līdz di@sai sieviete ģimeni nenolaidīs.

Vēsturiski. Kopš laikiem, kad cilti uzturēja sievietes - ar saknītēm, ogām un ķirzakām. Kamēr cēlais ērglis meklēja mamutu - ko ne vienmēr atrada. Bet tikmēr klusiņām sievietes uzvārīja strebekli no lapām un bumbuļiem, piebēra pulverīti un sliekas. Un visi izdzīvoja līdz nākamajam mamutam. Mamutu, protams, pamanīja visi, kamēr klusās rūpes par to, lai ir kam to mamutu ēst un cilti turpināt, reāli nemana neviens.

Čem otļičajetsja džentļmen ot dami?
U džentļmena na šeje galstuk.
U dami na šeje dom, ģeķi... i džentļmen s galstukom.

[Sorry, nav spēka meklēt uz klavieres neesošos krievu burtus.]

Piekrītu arī tavam viedoklim. Acīmredzot jau kaut kur aizlaikos ir ieprogrammēts šis konflikts starp sievišķo un vīrišķo. Gan jau, ka Māte Dabai ir bijis kāds štuks- kāpēc tā. Visus šos gadus tak esam veiksmīgi izdzīvojuši un vairojamies arvien trakāk ;)

PS Krieviskot var ērti te- translit.net

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. februāris, 22:33:49 »
Nez vai kāda sieviete īpaši plēstu blūzīti uz krūtīm, lai tiktu riebīgākos darbus darīt, ja vīrieši būtu tik stipri, tik sargājoši. Un tik mamutus medījoši.
Nu paņem tai dāmītei štellatslēgu no manikīrētajām rociņām un neļauj viņai kārtridžu printerī nomainīt!
Kristīnes māte muižā par vešerieni strādāja - droši, ka vakaros manikīru sev taisīja. Vot vešerienis (vīriešu dzimtē) tur nez vai bija.... Toties krogs pilns ar Edgariem...
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 19. februāris, 10:03:02 »

Oi, Camm! Es nupat noskatīju vienu filmu par Ļeņinu. Dancināja un locīja pa savam viņu viens sievišķis, vārdā Inessa Armand, Krupskajai atlika tikai acis aizžmiegt, lai "revolucionāro netaisnību" neredzētu.
Ja par tēmu - zināmā mērā piekrītu Alex. Jā, visu varam, darām utt, pēc laika attopamies - a kur tad stiprais plecs? Viņš saudzīgi pagājis maliņā, jo nedod dies, ar maigo dvēseli sacensībā iet. Ar gadiem saprotu - itin bieži mēs pašas savus vīriešus kastrējam - gan fiziski, gan morāli.