Autors Tēma: kaimiņiene  (Lasīts 5842 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: kaimiņiene
« Atbilde #15 : 2015. gada 19. februāris, 12:00:09 »
Sociālie laikam vispār neiedziļinās. Viņiem viss viens un pofig- ja kaut kāds iesniegums vai zvans ir bijis, tad vienīgā iespēja, kas viņu šaurajā pierītē ieoerinās, ir bērnu ģimenei atņemt.
Pavisam nesen taču gan tv, i netā bija vērojams, kā māte cīnās, lai atdotu bērnus, kurus bāriņtiesa bija atņēmusi uz apmelojoša ziņojuma pamata. Pastulba tante sagribēja ieriebt vedeklai.
Vai bērnu aizstāvētāji pārliecinājās par patiesajiem apstākļiem?
Hren...bērnudārzā brēcošus bērnus atšķīra no mātes un aizveda. Bērni nedēļas dzīvoja kaut kādā internātā vai tml.
Bērniem trauma un protams mātei arī.

Bāriņtiesa vēlāk atvainojās par ne gluži priekšrakstiem atbilstošu darbību un .... viss..

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2015. gada 19. februāris, 12:00:25 »
Ezme, Tu lasi vai tikai pazīstamus burtus meklē? :(

Te visi tieši par to runā - ka socdienesta iesaistīšana diemžēl beigsies ar bērnu atņemšanu un ne ar ko citu!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #17 : 2015. gada 19. februāris, 12:08:12 »
Sociālie laikam vispār neiedziļinās. Viņiem viss viens un pofig- ja kaut kāds iesniegums vai zvans ir bijis, tad vienīgā iespēja, kas viņu šaurajā pierītē ieoerinās, ir bērnu ģimenei atņemt.
Pavisam nesen taču gan tv, i netā bija vērojams, kā māte cīnās, lai atdotu bērnus, kurus bāriņtiesa bija atņēmusi uz apmelojoša ziņojuma pamata. Pastulba tante sagribēja ieriebt vedeklai.
Hren...bērnudārzā brēcošus bērnus atšķīra no mātes un aizveda. Bērni nedēļas dzīvoja kaut kādā internātā vai tml.

Bāriņtiesa vēlāk atvainojās par ne gluži priekšrakstiem atbilstošu darbību un .... viss..
NEVIS VEDEKLAI, BET TĀ BIJA VIŅAS PERSONĪGĀ MĀTE, KURAI ŠAUSMĪGI RIEBĀS MEITAS VĪRS. Vnk personīgi zinu to ģimeni, mana ex radinieki. Viņas māte vnk ir apsēsta ar domu, ka tas vīrietis meitenei NEDER. Kūda radus, lai brālēni brauc un  parūnā "biezu vārdu"ar viņas vīru. vnk slims sievišķis. Pašai, ja kas ir vecis, būtu likusi meitai mieru. Uzrakstīja bāriņtiesai, lai ierobežo saskarsmi vai, kaut kas līdzīgs tam, vienvārdsakot sūdzību par bērnu tēvu,  bērnu tēvam ar bērniem, nu bāriņtiesa, protams, izcēlās.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. februāris, 12:11:45 »
Nja. Protams, ka kaimiņienei prātu iegrozīt vajadzētu. Cik nu mēs no Lumberga teiktā varam spriest. Interesanti, kā pēc tam ar to kaimiņieni blakus sadzīvot? Tagad vismaz ir iespēja ar bērnu pašu parunāt, nomierināt, pastāstīt un paskaidrot. Izrunāsies ar mamsi un tāda iespēja vairs var nebūt... Vot i tiec skaidrībā.
Visus sakost!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #19 : 2015. gada 19. februāris, 12:16:33 »
Nu no vienas puses, saprotami,ka sirds sāp par bērniem, bet no otras - kādas īsti tiesības otru dzīvot mācīt. Traki, Skandāls garantēts.Bērnu mātes problēmām noteikti ir ļoooti dzi\las saknes un ar vienu runāšanu , tur līdzēts nebūs.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #20 : 2015. gada 19. februāris, 12:16:36 »
Par bāriņtiesām un sabiedrības viedokli. Bij reiz traģisks gadījums, kad ziemā pazuda 2.klases skolnieciņš. Simpātisks, kluss puišelis. Kad izdzirdēju viņa raksturojumu masu saziņā - gandrīz apkritu - sīks, nelietīgs radījums! Lieki teikt, ka mātei pie visa vēl arī šīs ķengas - varbūt tādēļ arī drīz pēc tam nomira...
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2015. gada 19. februāris, 12:19:17 »

NEVIS VEDEKLAI, BET TĀ BIJA VIŅAS PERSONĪGĀ MĀTE, KURAI ŠAUSMĪGI RIEBĀS MEITAS VĪRS. Vnk personīgi zinu to ģimeni, mana ex radinieki. Viņas māte vnk ir apsēsta r domu, ka tas vīrietis meitenei NEDER. Kūda radus, lai brālēni brauc un  parūnā "biezu vārdu"ar viņas vīru. vnk slims sievišķis. Pašai, ja kas ir vecis, būtu likusi meitai mieru.

Jā, neprecīzi atcerējos. Bet būtību tas nemaina.
Soci, it kā aizstāvēdami bērnus, bet nenoskaidrojot patiesību, patiesībā bērniem nodara lielu ļaunumu.
Laime, ja bērnam, viņam nesaprotamu iemeslu dēļ neļauj doties mājās kopā ar mammu, bet aizved uz pietiekami ilgu laiku uz svešu vietu pie svešiem cilvēkiem,nebūs nekādu psiholoģisku seku.

Tādus darbiniekus vajadzētu pašus ķurķī iemest tipa uz kaimiņa ziņojuma pamata. Un pateikt, ka varbūt mēneša laikā noskaidrosim apstākļus.. nu ja paspēsim..
Un tad, kad sāk braukt šķūnis, atbrīvot un atvainoties par sagādātajām neērtībām.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #22 : 2015. gada 19. februāris, 12:23:20 »
jap , mūsējie arī ar to izceļas , paskatās , kas pasaulē un sameklē analoģijas uz vietas ,, sak , re kā mēs arī ! nu gan jau , ka man , kamēr te dzīvoju , jādod tiem sīkiem , ko varu dot - sarunas un sajūtu , ka kādam par viņiem tiešām ir interese , par cik pašai lielie prom un juniors vidusskolā. pašlaik mācos 6. un 1. klasē ! bet normāli tas nav , ja sīkā man pasaka , ka pie ārsta viņa labāk ies ar mani , nekā mammu !

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 19. februāris, 13:57:47 »
He, ieskaidrosi tu kko taadam defekteetam sievishkjim...

Tikai ar savu piemeeru raadiit, ka meedz buut arii citaadi

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #24 : 2015. gada 19. februāris, 14:06:34 »
ir tā , ka īpaši, bez savas svarīgās personas, viņai nekas diži neinteresē un taisnība ir tikai viņai , tāda īpatnība. vienīgā strādājošā māte pasaulē , nu apmēram. ja mēģinu teikt , ka vajag runāt , nevis kliegt , tad atbilde ir - ar kabeli nodot , lai atceras , uz internātskolu , vai arī pie tēviem (spermas donoriem )atdošot un tad tik viņi redzēs- tālāk seko sīks uzskaitījums , kas tur nebūs - ēst , dzert , ko mugurā vilkt u.t.t.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #25 : 2015. gada 19. februāris, 14:09:06 »
He, ieskaidrosi tu kko taadam defekteetam sievishkjim...

Tikai ar savu piemeeru raadiit, ka meedz buut arii citaadi

Šuabos vai tam sievišķim diži interesēs citu piemēri.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #26 : 2015. gada 19. februāris, 14:10:45 »
Defektēts sievišķis?Kurš gan tāds savureiz nav?Nu jā,sevi jau grūtāk apskatīt.Bet derētu gan.
Manuprāt sievišķis vienkārši sapinies savās ģimenes problēmās un aizmirsusi,ka bērni tās nerada un nerisina.
Lumberg,es zinu daudzas mātes,kas savus bērnus pie daktera neved!To uztic vecvecākiem vai citam tuvam cilvim.Tad atkrīt liekas raudāšanas,liekas bailes,kas izpaužas tikai žēlojošas mammas klātbūtnē.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #27 : 2015. gada 19. februāris, 14:13:21 »
ir tā , ka īpaši, bez savas svarīgās personas, viņai nekas diži neinteresē un taisnība ir tikai viņai , tāda īpatnība.

Šitādai ar mācīšanu, "kā vajadzētu" neko citu, kā tikai pretēju efektu radīt neizdosies.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #28 : 2015. gada 19. februāris, 14:17:31 »
Defektēts sievišķis?Kurš gan tāds savureiz nav?Nu jā,sevi jau grūtāk apskatīt.Bet derētu gan.
Manuprāt sievišķis vienkārši sapinies savās ģimenes problēmās un aizmirsusi,ka bērni tās nerada un nerisina.
pret viņu bērnībā visdrīzāk izturējušies tāpat vai stipri līdzīgi, katrā ziņā, to, kas ir mātes mīlestība viņa visdrīzāk nezin. vnk viņa nemaz nezin , ka var būt savādāk. To, ka katra savureiz ir uz bērnu rājusies, varbūt pat iedevusi pa pakālu ar žagaru. bet ja tā visulaiku bērnam stāsta, ka viņš ir cūka, pie 51 reizes viņš tiešām sāks rukšķēt.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #29 : 2015. gada 19. februāris, 14:18:19 »
jā , uz potēm esmu vedusi ,pie acu ārsta , kur izrakstīja zāles , ko māte ar vaimanām nopirka , un kuras vismaz , kad atceras , tad iepilina , toties viss pārējais kaķim zem astes , skārienjūtīgais telefons , dators vairākas s tundas dienā un tv vēl ilgāk . nu jā , acuārsts visu to noliedza , jo sīkai acīm tāds nogurums , kā 70 gadīgai.