Autors Tēma: Matu laka  (Lasīts 2481 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Matu laka
« : 2015. gada 19. februāris, 16:38:49 »
Matu laku ziemā un ruedenī lietoju vai katru dienu, citādi pūkojas un nestāv taisni pēc taisnošanas. Vai matu lakas lietošana ikdienā nodara kādu ļaunumu matiem un vai jūs bieži to lietojat? Ja nē, tad ko - želeju, neko...?

Atslēdzies Spārka

Re: Matu laka
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. februāris, 16:41:18 »
neko.
Par ļaunumu nezinu, bet liekas, ka saķep, frizierei brēcu, lai nepūš.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 19. februāris, 16:43:42 »
Arii neko.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2015. gada 19. februāris, 16:45:07 »
Nelietoju, jo nepatīk tā sajūta. Savādāk pretenziju nav.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. februāris, 16:58:31 »
Lūk, lūk, tieši kā Spārka - frizierei brēcu, ka laku nevajag. Vienīgais pēdējā laikā pēc mazgāšanas vēl mitros matos iesmērēju kādu pili matu eļļas, bet tas, manuprāt, frizūras noturību neietekmē.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2015. gada 19. februāris, 16:59:46 »
Par matu lakas lietošanas niansēm vajag Kobzonam pajautāt. Izskatās, ka lieto ļoooooti daudz   :rofl:

Bet varbūt viņam tà figņa uz galvas ir no plastmasas un pietiek tik ar švammīti putekļus noslaucīt :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 19. februāris, 17:00:18 »
Tad jums laikam vai nu ideāli mati vai ideāls griezums vai arī esmu pārāk piekasīga saviem matiem. Lieku putas, kad žāvēju, tad taisnoju, tad laku vai želeju vai matu vasku. Citādi saspurojas gali un mati slīd sejā, ja nav lakas.

« Atbilde #7 : 2015. gada 19. februāris, 17:02:57 »
Neko - mani mati principā neatzīst nekādus ieveidošanas līdzekļus  :cry:  ja pati esmu papūlējusies kaut ko ieveidot, tas ir uz pusstundu, ja profesionālis - tad uz 2 stundām. Līdz ar to vairs nepūlos  :coffee: 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 19. februāris, 17:59:33 »
Laku lietoju tikai tad, ja man ir aktīva vēlme savāktos matus pieglauzt, lai nelien ārā no stiprinājumiem. Pārējā laikā - nekāda tāda tipa matu kosmētika. Arī brēcu uz frizieriem, jo tā visa draza liek justies netīriem matiem. Vienīgais - matu eļļa galiem utml.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. februāris, 23:56:49 »
laku ,putas  lietoju tikai ļõti spešelām  iziešanas reizēm... mani tracina otra diena pēc... jo matus mazgaju ne biežak ka 1x 3-4 dienās..tad nu pec tādas lakas/putu apstrādes mati otra diena naf lieojami...jamazgā..
man blondinati maksliigi...lidz ar to, pēc mazgāšanas matus saziežu ar arganas eļlu un ar to mana matu apstrāde beidzas..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #10 : 2015. gada 20. februāris, 08:58:31 »
neko.
Par ļaunumu nezinu, bet liekas, ka saķep, frizierei brēcu, lai nepūš.
man tas pats, nepatīk
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2015. gada 20. februāris, 09:12:44 »
Lietoju ikdienā. Nekas neķep. Citādi nevis pričene, bet purva raganas sapnis... Nav tas darbiņš, kur vislaik šķērmi koķetīgi "izrisušu sprogu pieglaust"....
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2015. gada 20. februāris, 09:15:58 »
Hi-hi, Camm, Tu taču neesi pataloganatoms? ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2015. gada 20. februāris, 09:33:17 »
Lietoju matu želeju pēc mazgāšanas slapjos matos. Žāvēju dabiski, fēns paliek tikai ļoti steidzamām reizēm. Matu laka arsenālā ir, bet sen nav bijusi vajadzība lietot.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2015. gada 20. februāris, 09:40:30 »
Ragana - o, jā, mums visi, kas pa dzīvām iekšām rakājas, vislaik viens ar otru koķetē, ar asiņainu cimdiņu pieglauž sprodziņas un bučojas caur maskām...:)
Visus sakost!