Autors Tēma: Dažādi izteicieni no dzīves ... pasmiesimies kopā un padalīsimies ar saviem :)  (Lasīts 4804 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Dažādi izteicieni no dzīves ... pasmiesimies kopā un padalīsimies ar saviem :)
« Atbilde #15 : 2015. gada 20. februāris, 17:22:10 »
Būvvald: kad arhitekti sāk saprast, kā saskaņot projektus, laiks mainīt noteikumus!

Atslēdzies tex

Re: Dažādi izteicieni no dzīves ... pasmiesimies kopā un padalīsimies ar saviem :)
« Atbilde #16 : 2015. gada 20. februāris, 20:33:45 »
Būvvald: kad arhitekti sāk saprast, kā saskaņot projektus, laiks mainīt noteikumus!
šis ir īsti vietā, tikai ne pie jokiem... kā reiz rīgas būvvaldei šogad jaunas veidlapas :D

Atslēdzies true detective

« Atbilde #17 : 2015. gada 21. februāris, 11:27:24 »
kaut kur lasīts:

This may not be much for some but for me achieving it seemed about as likely as sprouting a tail and becoming a mermaid.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #18 : 2015. gada 21. februāris, 12:00:06 »
Man nāk prātā kāds mana tēva izteiciens. Mans brālis jau bija ieguvis izglītību, sācis strādāt un labi pelnīja, bet vēl nebija precējies. Kā algas diena bija klāt, tā klāt bija arī čomi, kas gatavi palīdzēt naudiņu notērēt. Tad nu tēvs, kas vispār reti kad lamājās, teica brālim: "Tavi draugi tevi uzvedīs uz lielceļa dir@t." Šo izteicienu es šad tad atceros, kad aiz labsirdības un vientiesības sliecos pieļaut spēles uz saviem vārtiem.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #19 : 2015. gada 21. februāris, 16:48:48 »
Saistībā ar dir@anu ! Mamma vienmēr rāja tēvu , ka viņš izpalīdzīgi aizdod savus instrumentus un lietas un nevar atpakaļ sagaidīt , vai arī neērti prasīt . Jā jā , Tu jau tas labais , aizdosi pats savu di@su un pats di@sīsi pa sāniem ! :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2015. gada 21. februāris, 16:55:52 »
jauns likums -jaunas veidlapas.

Atslēdzies krustmaate agate

« Atbilde #21 : 2015. gada 22. februāris, 11:21:36 »
No padomju laikiem - garāžas priekšnieks latviešu pensionārs, šoferi pārsvarā krievi. Vienam nepieciešams benzīns. Garāžas priekšnieks vēlīgā balsī paziņo (skaļi, pa visām garāžām) - ja tebe napīsaju 7 ļitra benzina. Bija gan domājis teikt, ka izrakstīs nepieciešamo daudzumu. Udareņija nepareizi uzlika!

Atslēdzies krustmaate agate

« Atbilde #22 : 2015. gada 22. februāris, 13:55:51 »
Noklausīta saruna. ,,Labdien, es atnācu nokārtoties bezdarbniekos. Pēc tam iešu nokārtoties sociālajā dienestā''.

Atslēdzies itta

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...