Autors Tēma: Kā pareizi lamāties?  (Lasīts 12479 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Kā pareizi lamāties?
« Atbilde #30 : 2015. gada 20. februāris, 20:39:26 »
Nekad nelamājos, jo neprotu, neredzu arī nevienu, kas apkārtnē lamātos, tā ka nav pieredzes.

Nāra, a ko tu saki, ja, piemēram, tu jau kavē darbu, veiksmīgi esi tikusi ārā pa dzīvokļa durvīm ar miskastes maisu, kas pa ceļam jāizmet konteinerā, un tev tas maiss izšļūk no rokām, noripo pa trepēm un visi mēsli izkaisās, tātad jāslēdz atkal durvis vaļā, jāmeklē slota un jāvāc kopā, jo nevar tak koplietošanas trepēs tādu šmuci atstāt līdz vakaram? Vai tiešām tikai "ak man' dieniņ!"    :rofl:     
Es tādās reizēs lamājos rupji svešvalodās - pārsvarā krievu un angļu. Nenāk man prātā neviens īss latviski lamuvārds, ko šādās reizēs varētu izspļaut un dvēseli atvieglot. Kamēr to "sasodīts" vai "velns parāvis" izrunāsi, jau dusmas pārgājušas  :rofl: [size=78%]  [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #31 : 2015. gada 20. februāris, 21:08:35 »
Tavaa gadiijumaa der latviskais vaards - mauciiba! Vienas manas draudzenes teevam shitais bija visos gadiijumos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #32 : 2015. gada 21. februāris, 00:06:41 »
nesaku neko, laikam iekšēji nopūšos :(

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2015. gada 21. februāris, 12:26:23 »
Nekad nelamājos, jo neprotu, neredzu arī nevienu, kas apkārtnē lamātos, tā ka nav pieredzes.

Nāra, a ko tu saki, ja, piemēram, tu jau kavē darbu, veiksmīgi esi tikusi ārā pa dzīvokļa durvīm ar miskastes maisu, kas pa ceļam jāizmet konteinerā, un tev tas maiss izšļūk no rokām, noripo pa trepēm un visi mēsli izkaisās, tātad jāslēdz atkal durvis vaļā, jāmeklē slota un jāvāc kopā, jo nevar tak koplietošanas trepēs tādu šmuci atstāt līdz vakaram? Vai tiešām tikai "ak man' dieniņ!"    :rofl:     
Es tādās reizēs lamājos rupji svešvalodās - pārsvarā krievu un angļu. Nenāk man prātā neviens īss latviski lamuvārds, ko šādās reizēs varētu izspļaut un dvēseli atvieglot. Kamēr to "sasodīts" vai "velns parāvis" izrunāsi, jau dusmas pārgājušas  :rofl: [size=78%]  [/size]
Tas, ka es šādā situācijā pārskaitītu visu lamuvārdu krājumu, katram skaidrs.
Bet par vākšanu: it depends, cik Ļooooooti steidzies... Ja neviens neredzētu, ka draza mana, un tiešām briesmīgi steigtos, moš i atstātu līdz vakaram un, ja satiktu sētnieku, sašutušā toņkārtā garām skrienot pasūdzētos, ka kāds cūka pie mana stāva nu jau ne tikai atstāj maisu kāpņu telpā (raksturīgi otras nācijas pārstāvjiem Imantā), bet izkaisījis mēslus pa visām kāpnēm, vot maita!
Vrb i nebūtu vairs jāvāc ;) un to var darīt tikai tad, ja tajos atkritumos nav kkas ar vārdu uzvārdu un adresi iekšā, bet es tādas lietas miskastē pa tiešo nemetu :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2015. gada 21. februāris, 13:40:53 »
Fīīīī, sivēnaste!
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #35 : 2015. gada 21. februāris, 14:17:26 »
no LV, kaut reizi liekas esmu lietojusi šādus, jo lamāšanās draudzīgo tautu mēlē griež ausis...

jedritvai kociņ
ka Tavu māt
Tu vēl krāšņāks
skujuziepes

protams neiztikt bez pī bez ausīm

ka Tavu kāpostiņ
gatavā zoss
kā tītars uz sūdučupas ...
suns uz sienakaudzes ...
vakars uz ezera ...

vēl ir bāc
sūdubrālis, sūdbambālis, diegabikse nu kaut kā tā
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #36 : 2015. gada 21. februāris, 15:01:39 »
Kādreiz bieži ekspluatēju, šķiet, no Rozīša Valmieras puikām palienēto cirmuļgalvu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #37 : 2015. gada 23. februāris, 18:34:01 »
Palaot komentus, secinu, ka manas tautas pārstāvji ir vnk apbrīnojami kultūrāli (vismaz tie,kas šeit) un gndr nelamājas vispār, jo tos pieminētos lamuvārdus par tādiem nevar nosaukt.
p.s. tex sabiedriskais fui par atkritumu atstāšanu trepēs, vai pareizāk sakot, tādas iespējamības pieļaušanu. Bet žetons par drosmi to atklāt.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #38 : 2015. gada 23. februāris, 19:35:56 »
oi... es tiiik nezolīda... tikko mājās braucot tā nolamājos... Bļ*, bremzē! Tu taču tam pi***am tūliņ pakaļā iepi***i!

(runa par bembi, kas pa maskaveni veica fantastiskus manevrus un kuru panācām pie pēdējā gaišā luksofora Rīgas teritorijā :D i man nervi jau bija pilnīgi čau, vēl vairāk kā citus vakarus šādi pārvietojoties. laikam taktika, lai piespiestu mani iet beidzot tikt pie tiesībām  :blushing:  bet tālāk par kaimiņtautas mutvārdu daiļradi netieku :D[size=78%])[/size]

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #39 : 2015. gada 23. februāris, 19:44:30 »
Vajadzības gadījumā lietoju tikai bļağ

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ragana

« Atbilde #40 : 2015. gada 24. februāris, 08:43:50 »
Izmisīgu dusmu gadījumā - "mauku māja". :blushing:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #41 : 2015. gada 24. februāris, 09:27:09 »
Lietoju lamuvārdus. Rupjus un dažādās valodās.

Bet dažiem cilvēkiem to kaut kā izdodas "izkopt".
RTU ēdnīca. Kāds gribēja palūgt, lai viņu palaiž, jo viņam ir ļoti pilns zupas šķīvis. To pateica laikam 15 vārdos, no kuriem necenzējamā daļa bija : Paiet malā, man zupa. Pārējie bija situācijas nopietnību raksturojoši epiteti :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #42 : 2015. gada 24. februāris, 09:34:51 »
RTU ēdnīca... kupāti.. 1,74 rbļ.  tie bija seni laiki. Ja domāji Ķīpenes ēdnīcu, kad tā vēl darbojās.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #43 : 2015. gada 24. februāris, 09:41:47 »
oj Ķīpenes ēdnīca ... reizēm visu dienu nosēdējām pie kāršu galda :D
vai tā ir taisnība, ka tagad tur arhitekti ievākušies, m?
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Camma

« Atbilde #44 : 2015. gada 24. februāris, 09:52:18 »
Beton - kas tev pamatos? Man 606 - automātika un telemehānika... (izklausās pec smalkiem lamuvārdiem)
Visus sakost!