Autors Tēma: lupatu deķis  (Lasīts 6009 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: lupatu deķis
« Atbilde #30 : 2015. gada 22. februāris, 13:54:30 »
Tas ir vienkāršāk par vienkāršu :) un ātrāk, kā šūt ar adatu it sevišķi, ja izdodas iegūt garas strēmeles... Mūsmājās, viss, kas kokvilnas nonāk garāžā un tad ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies dille

« Atbilde #31 : 2015. gada 24. februāris, 21:28:04 »
Tamborēt ir ļoti vienkārši un ārkārtīgi viegli iemācīties.
Bet es domāju ko citu - romantisku atmiņu dēļ tu ņem ārdi un griez tās strēmelītes, saliec pa krāsām, ik pa brīdim notraušot aizkustinājuma asaru- šitā tak  tāda jaciņa bija un šito mammiņai no Amerikas sūtīja :D un tad satin visu kamolos, satamborē paklājiņus un secina, ka pielietojuma nekāda.
Man tā ir bijis - esmu ieguldījusi milzu darbu, vienrezi tas bija džempītis no atlikumdzijas gabaliņiem ar 10000000 mezgliņiem, ko sēju. un beigās secināju tās strīpiņas izskatās stulbi un padara mani resnu :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #32 : 2015. gada 25. februāris, 09:02:56 »
Tamborēt ir ļoti vienkārši un ārkārtīgi viegli iemācīties.
Bet es domāju ko citu - romantisku atmiņu dēļ tu ņem ārdi un griez tās strēmelītes, saliec pa krāsām, ik pa brīdim notraušot aizkustinājuma asaru- šitā tak  tāda jaciņa bija un šito mammiņai no Amerikas sūtīja :D un tad satin visu kamolos, satamborē paklājiņus un secina, ka pielietojuma nekāda.
Man tā ir bijis - esmu ieguldījusi milzu darbu, vienrezi tas bija džempītis no atlikumdzijas gabaliņiem ar 10000000 mezgliņiem, ko sēju. un beigās secināju tās strīpiņas izskatās stulbi un padara mani resnu :D

Nu tas tā kā puzli likt no daudziem gabaliņiem. :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2015. gada 25. februāris, 15:04:23 »
man bija doma mīļo atmiņu lupatiņu pielikt pie vecās M/B fotogrāfijas

Bet tie lupat deķīši un tamborētās sedziņas -sorry, velts darbs. Ja nu vienīgi kā terapija

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #34 : 2015. gada 25. februāris, 22:08:06 »
Nuuu, par šito es daudz esmu domājusi  :o , ka tā rokdarbniecība mūsdienās tāda kutelīga lieta.
Mans mērķis šobrīd ir skaidrs un pielietojums būs, ko minēju starp citu jau tēmas pieteikumā. Es vispār nedaru vairs bezjēdzīgus darbus(nu vismaz cenšos).kā arī negrasos ieguldīt nekādu baigo laika patēriņu kaķu deķa gatavošanai.
Bet... ar mazliet skepsi skatos uz cilvēkiem kas izgatavo kkādu lērumu nevajadzīgu lietu(visaveida pērļotāji, knipelētāji,tamborētāji utt), tērējot tam visa veida resursus. viņi protams var to darīt, bet nu es neesmu tas gadījums...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Tille

« Atbilde #35 : 2015. gada 26. februāris, 01:02:53 »
Nusss ... Pagaidīsim kaķu viedokli par jaunajiem lupatguļamdeķiem ...  :sarcasm:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2015. gada 26. februāris, 08:16:26 »
Ja gribat zinat manu kaķu viedokli - labas ir visas lupatas! Un nav svarīgi, pie baltās spalvas astes galā, vai tās ir šūtas, tamborētas, knipelētas vai citādi margotas - uz tām visām var saldi gulēt!
Saimniekiem gan ir svarīgi, vai kaķis nolicies sust uz nenovāktas tīrās veļas čupiņas, vai savā cakotajā midziņā. Un neredzu neko sliktu, ja pelēkbēšajos toņos ieturētā istabā ir pāris (labi, seši) krāsaini akcenti minku migu izskatā. Bez tam - labāk savām rokām un savā krāsu gammā darinātām, nevis pirktām briesmeklībām.
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #37 : 2015. gada 26. februāris, 10:56:12 »
tev laikam rīts sākas un vakars beidzas ar kaķu kastes revīziju... un ja vēl katram ir savējā, tad vispār sanāk sūdaina diena.. Man būtu par daudz.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2015. gada 26. februāris, 14:08:40 »
Gluži revīzija nav... bet ja blakus uz ķisena - tad gribi negribi izrevidēsi!
Beton - kur Tev tik šmucīgi kaķi, ka pa sūdiem astēs jārakājas? Izlaizīt vajag!
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #39 : 2015. gada 26. februāris, 14:19:03 »
Gluži revīzija nav... bet ja blakus uz ķisena - tad gribi negribi izrevidēsi!

Viņi tev mēdz piekakāt arī blakus uz ķisena??? vēēēē :drunk:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2015. gada 26. februāris, 14:36:54 »
Sorru - steigā kastes par astēm pataisīju :)
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #41 : 2015. gada 26. februāris, 14:40:02 »
Mani vairāk satrauca šis padoms - izlaizīt šmucīgus kaķus... vē..

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #42 : 2015. gada 28. februāris, 18:28:56 »
Nu, saprastu vēl, ja, kā mellene, grib kaķim paklājiņu...

Tas par Habibi:
"Shausmas, panjem dvieli un shuj klaat lupatas, kaada sunja peec? Dariit nav ko? Un ko ar to drausmoniigaa paskata lupatu peec tam dara?"