Autors Tēma: Hobiji  (Lasīts 2686 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Hobiji
« : 2015. gada 20. februāris, 21:37:44 »
Gribu uzzināt - vai jums un jūsu otrai pusei ir tas pats/līdzīgs hobijs vai katram savs un pilnīgi atšķirīgs? Kā tiekat galā, ja tas ir atšķirīgs? Es domāju situācijas, kad viens lepni rāda, paskat, kā man sanāca šis un tas, bet otrs domā, neko no tā visa nesaprotu. Vai otram tā kā vajadzētu iedziļināties, pat ja neinteresē?

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Hobiji
« Atbilde #1 : 2015. gada 20. februāris, 21:40:49 »
Man pietiek, ja pasaka - jā forši, malacis. Kaut kā mēģinu novērtēt arī otra sasniegumus. Bet īpaši nekādu sajūsmas dvesienus ne sagaidu, ne izdalu. Laikam tāpēc, ka mēs īpaši netēlojam, ka otra lietas baisi interesētu un aizrautu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2015. gada 21. februāris, 00:10:27 »
Nekādu līdzīgu hobiju un nekādas intereses par otra hobiju.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #3 : 2015. gada 21. februāris, 10:55:01 »
Hobijs tak ir MANS vaļasprieks,par to priecājos galvenokārt es pati!Ja mans darinājums kādam no malas patīk un noder-tad prieks dubultā.Bet tomēr tas ir mans radīšanas prieks,tas neprasa apkārtējo uzmanību un vērtējumu.Mans radīšanas prieks.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 21. februāris, 20:56:58 »
Nezinu pat, vai man ir tagad kaads hobijs. Bet lietas, kas man patiik, ir gan liidziigas ar viiru, gan arii pilniigi atshkjiriigas.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #5 : 2015. gada 21. februāris, 23:17:43 »
...ne Tevi interesē rokas bumba, ne futbols... morāli mūs sen nekas nesaista...

Nē, galīgi dažādi hobiji :) Estētisko skaistumu un sasniegumu varenību protam novērtēt abi :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 22. februāris, 03:52:48 »
Pilnīgi absolūti dažādi. Bet cenšamies kaut kā savienoties. Viegli nav.

Atslēdzies taj

« Atbilde #7 : 2015. gada 22. februāris, 09:28:07 »
Atšķirīgi hobiji. Strādājam vienā darbā. Līdz ar to, tas ir tas, kas pat palīdz katram savā nodabā atslābt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 22. februāris, 11:41:53 »
Katram savi hobiji. Atzinība no otras puses netiek gaidīta.  :go_go:
Galvenais, lai pašiem par sevi prieks.  :smile:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #9 : 2015. gada 22. februāris, 13:01:28 »
Negribēju dikti izplūst, bet precizēšu to hobijsituāciju. Man ar savu otru pusi hobiji tiešām ir atšķirīgi - viņam patīk braukt ar riteni, man staigāt, viņam slēpot, es sniegu un aukstumu ciest nevaru, viņam patīk kolektīvās nodarbes, man tā cilvēku masa riebj, viņam patīk dzejot, es dzeju nesaprotu (ja nu vienīgi Čaks), viņam patīk kaut ko sameistarot no koka, es ņemos pa dārzu, viņš muzicē, es adu. Neatceros kādu lietu, ko būtu darījuši kopā. Ā, nu skrūvējuši un krāsojuši mēbeles, bet tas laikam neskaitās.
Nu lūk, un ir situācija, kad viņš, piemēram, ir sadzejojis savu garadarbu un lepni man atrāda. Es vairāk neko par "forši, jauki" neprotu pateikt, nu neesmu es dzejas kritiķis. Kaut gan ar to kritiku arī jābūt prātīgai ....., jo dzejnieks uzmet lūpu. Tas pats ar mani - uzadu šim kaut ko, uzmēra, nosaka "ir jau labi" un noliek plauktā. Nu, gribējās jau ko vairāk dzirdēt :)
Un ja man par dārza darbiem pasaka, tu šito dobi varēji tā un tā taisīt, tad gribas bliezt ar grābekli.
Nu kaut kā tā apmēram, tāpēc man interesanti, kā citi tiek galā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2015. gada 22. februāris, 13:58:56 »
Nomade- man domaat , tas normāli.
nu neiešu es iedziļināties veču lietās, lai mācētu pareizi komplimentu izteikt. mēs laikam pat negaidam nekādas uzslavas un komplimentus, drīzaak nemaisīšanos ,neiejukšanos un netraucēšanu paģēram :)es piemeram savas hobijlietas daru pa naktīm, jo man traucē apkārtējais ņigu /ņegu. kad kkas pabeigts... daru zināmu un nolieku malā..nekādu baigi īpašo vērtējumu negaidu gan.
Bet mēs daudzko daram kopā, tāds lietas kas ir izvērtušaas vairāk par hobiju neka vajadzību . piem krāsošana, atjaunošana,labošana. tad braukšana, kāpšana, staigāšana.tajās kopīgajās nodarbēs gan mēdzam villu izmest un pabļaustīties, jo katram tak ir savs un gudrākais viedoklis,kaa vajag darīt :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega