Autors Tēma: šopings un lupatbodes  (Lasīts 3458 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

šopings un lupatbodes
« : 2015. gada 20. februāris, 22:56:33 »
 vāh! reizi pusgadā atkal "izgāju ielās" no sērijas-ja patiks,pirkšu nedomājot...

ak jē,man pietika ar vienu Galeriju Centrs,lai n-tajā bodē liktos,ka pa vienu un to pašu maļos jau 2 stundas. Visur viss vienāds. Izņēmums Mosaic. Liekas,atveduši ešalonu ar vienādām lupatām,un sadalījuīš "po etažam". Tas man sāk atgadināt 70-80 gadus,kas veikalos metriem vienādu mēteļu karajās.

Nomierinājos,ka nāksies vien savā "cellē" pašai mierā un klusumā uzmargot pavasara kārtu.

Kur un kā Jūs iepērkat sev jaunas štātes?

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 03. augusts, 12:22:55 no Spārka »

Atslēdzies Camma

Re: shopings un lupatbodes
« Atbilde #1 : 2015. gada 20. februāris, 23:43:25 »
Vai nu ārzemēs, vai sekondhendā. Veikalos - kā Tu saki - kopī peist!
Visus sakost!

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #2 : 2015. gada 21. februāris, 10:48:33 »
Mazpilsētās nav vispār nekādu iespēju!Es nezinu,ar kuru galu domā veikalu īpašnieki izvēloties un piegādājot preces.Tajos pāris veikalos,kas mums te ir-dīvainas sintētiska auduma drānas,tā kā no 70-80.gadiem,tādas tak vairs nav mugurā velkamas!un Vēl otra kategorija-tās raibās ,tizla izskata ar fliteriem,pušķiem ,un citādiem dīvainiem veidojumiem.Bet kad pusaugu meitenei kas jāizvēlas-tad nekas te nepatīk pat viņai!Tad vēl tirgus,kur ved preces no Polijas,Lietuvas,Baltkrievijas.Nez kur tirgotāji tādas daūn?Džmperīši pēc 1.mazgāšanas sašķiebjas,saraujas ,vai atkal izstiepjas,pufaiciņas drīz vien pa vīlēm izirst un slēdži sabojājas,pogas izkrīt ar drēbes gabalu.Sekonhandi(lielākais mums te RDA) pasākuši vest to,kas laikam citiem pāri palicis un vēl tam uzliekot nedraudzīgu cenu.Arī tur vairs nav ko meklēt.
Atliek vien pārvarēt riebumu un braukt uz Rīgu.Vai internetveikals,bet tomēr gribās tak to apģērba gabalu aptaustīt,piemērīt.
Pie mums vāji!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2015. gada 21. februāris, 10:56:16 »
 Gan jau ka iepērk uz svara. Tā sintētika ir pabaisa,un pat populāru parasto zīmolu bodēs.
 Topi,gan no viskozes,nostaipījušies jau uz pakaramā,džemperi,ok,tagad modē"oversize",bet no smagas kokvilnas,vai poliēstera arī nostiepušies līdz zemei,un zena savi 30-40 eur :faint:

Tagad rullē neoprens,tak sašuvuši arī žaketes,kuras uzvelkot izskatos pēc vecas plintnieces.

Vācijā,Promod bodē atradu sev tīkamas lietas 15 minūtēs,te 3x uz riņki-un nekā,nevienas!

Tad ieejot audumu veikala sajutos kā Apsolītajā Zemē,tiiik daudz iespēju :thumbsup:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 21. februāris, 11:18:26 »
Apskaužu tās, kam patīk un kas prot šūt.

Man tā pati nelaime aizejot uz veikalu, ka drēbju daudz, bet kaut ko jēdzīgu nopirkt ir grūti. Kādreiz ir tā, ka manta patīk, paņemu uzlaikot un secinu, ka uz manis nesēž/ neizskatās/efektus padara par defektiem.

Sen neesmu bijusi šopingā uz Vāciju.  :smile:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2015. gada 21. februāris, 12:21:12 »
izmalu 3 lielveikalus kleitas meklējumos,,Rīgas. copy - paste, un viss sašūts uz meitenītēm ap 165 un ideālām kājām (miņuki). Kauņas lielveikalā apmēram tas pats... beigās tur arī tai pašā Mosaic nopirku tādu pašu melno, ko Rīgā rdzēju... arī apdomāju variantu atsvaidzināt šūšanas prasmes...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2015. gada 21. februāris, 13:07:54 »
fuuuu (smaiļiks,kas noslauka pieri) man labi, man neko nevajag  :smile: un ja pēkšņi liekas, ka kko vajag ..tad izeju pa čaritībodēm un nomainu gardrobi ...
traki ja kko vajag konkrēti(ka piem. vajadzja ziemas zābakus uz LV braucot).. tad tā, noteikti nav.. bet ja neko nevajag un izej tikai pastaigā pa galveno ielu... tad salasīt var tāādas pērles. :happy:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Pieslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 21. februāris, 13:56:57 »
Man iznāk divas galējības -dārgais gals, kur atzīst, ka var būt arī lielāki izmēri un sekndhendi. Man jau patīk tās pērles meklēt, lai gan nav jau kā senos laikos, kad pārdevējas daudz neko nejēdza.
Manā mazmiestā ir viens veikals, kur apbrīnojami modīgas kleitas  no Polijas, meita tāādu uz balli nopirka!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2015. gada 21. februāris, 15:11:03 »
Es meitenīte ar ideālām kājām, būtu tik vairāk naudas smotkām...

Ja nopietni, tad andele mandele ar draudzenēm. Neatceros, kad pēd.reiz biju veikalā. Patīk Mango. :D

Atslēdzies danu

« Atbilde #9 : 2015. gada 21. februāris, 19:40:43 »
Mjā, tā nu ir sāpīga tēma! Sevišķi- ja ir spiedīga vajadzība kaut kur iet/piedalīties un skatam jābūt pieklājīgam ! Cenšos pirkties ārzemēs, jo mēs jau visas zinām,ka Latvijā piedāvājuma kvalitāte neiet kopā ar cenu  :faint: . Mūspilsētā, ir viens lielveikals kur sev kaut ko velkamu varu atrast Montonā vai Mosaicā- vislabāk, atlaižu laikos. Un vēl ir viens labs veikaliņš (ārpus lielveikala) kurā tirgo drēbes no dārgāka gala, no Vācijas . Tas arī viss! Vēl ir pāris pērļu lādes, kurās reizumis atrodu kaut ko ,paties, labu! Rīgā esot, vienmēr iestaigāju Stokmanī- ikdienai ļoti laba (un nedārga) firma- Global.
Šodien sapīku par šo tēmu- izmalu cauri visas bodes, pat tās,kurās tirgo poļu kleitas... :faint: šausmas!!! Vajag kaut ko jaunu pussvinīgam/pusoficiālam pasākumam. Bēdu leja! Es nezinu un nesaprotu, vai tiešām  tirgotāji domā ,ka pusmūža tantas jāģērbj TĀDAS bezgaumīgās šausmās??!  :banhead:  Izgāju uz kompromisu- nopirku melnu , interesanta piegriezuma bluzonu, pievilkšu pie melnās kokteiļkleitas,klāt- tumšarkanas laiviņas un rotas . Māsa gan ierēca,ka kārtējais melnais paltraks- un tā arī ir- kārtējais! :o  Vot....laikam tak kāds iekšējais gruzons- kā jauna drēbe, tā melna.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2015. gada 21. februāris, 20:12:32 »
Šis jau ir vecu vecais stāsts ... Latvijā var iepirkties tikai bagātie un ne vienmēr kvalitatīvi ...

Mums, kas var doties ārpus LV, ir paveicies, jo ir iespēja nopirkt kaut ko atbilstošā cenā, bet ir desmitiem tūkstošu cilvēku, kam nav variantu .... jāpērk tie dārgie un nekvalitatīvie sūdi...

Bēdu ieleja ...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2015. gada 22. februāris, 10:51:17 »
Šajā sakarā atcerējos vienu raidījumu, laikam "Ievas pārvērtības", bet bija krievu valodā. Raidījumu vadīja Maija Silova ar krievu tautības modes mākslinieku (uzvārdu vairs neatceros). Uz pārvērtībām bija pieteikusies simpātiska sieviete ar slaidu augumu, kas vēlējās uzlabot imidžu. Viņai lika pašai staigāt pa veikaliem un piemeklēt sev drēbes - toreiz ļoti uzskatāmi varēja redzēt, ko tieši veikali piedāvā. Ja atradās apģerbs puslīdz interesantā krāsā, tad tam noteikti bija prostitūtas cienīgs dekoltē vai arī papildus dataļas, kas radīja vulgāru iespaidu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #12 : 2015. gada 22. februāris, 13:58:25 »
Internets: forever21; 3suisses; otto; boohoo

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #13 : 2015. gada 22. februāris, 22:34:31 »
Ikdienas drēbēm lielākoties un parasti tikai sekonhendi - ja veicas, var ļoti labas lietas atrast, i topus, i svārkus, i džinsus. Cik sanāk ieiet "normālos" veikalos, tik parasti iznāku ārā tikpat gudra, cik iegājusi... Nepatīk krāsas, kvalitāte, paskats, cena. Tad labāk nopērku sekondhendā kaut ko normālu un labu un tādu, kas patīk. Un par ietaupīto naudu aizbraucu ceļojumā!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 24. februāris, 08:06:37 »
Vakar pēkšņi paziņoja, ka jaunēklim uz šodienu vajag svētku tērpu. Bija (pamatotas) aizdomas, ka iepriekšējais svētku tērps - bikses ir krietni sarāvušās, tāpēc izskrēju caur bodēm. Vai nu dārgi, vai nepamatota cena (sākot no 12€) made in poļša/taivan/kitai biksēm, kurām diegi atkarājas visās malās un redzami labajā pusē, audums kā no plastmasas rūpnīcas, un kuras tiks uzvilktas 1-3 reizes tuvākā pusgada laikā (pēc tam jau vairs nederēs). beigās, nepilni 5€, nedaudz rokdarbu, un glīšas, laba auduma solīdās bikses tapa pašdarinātas.

Tiesa, laika patēriņš (kā jau pirmajām biksēm) bija baisi liels, bet - tagad man ir viss, lai tādas štancētu pēc vajadzības. Nav maisveidīgās augšas (kur šķiet, ka ražotājs uzskata - 5gadniekiem vēl vajag atstāt vietu pamperam), gana optimāla platuma staras (kur nelien abas kājas vienlaicīgi) un taisnas buktes. Paldies dievam, ka man prispičila pagājušajā vasarā veikt investīcijas šajā virzienā :D