Autors Tēma: Pret paģirām  (Lasīts 10858 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

UnVispār

• Viesi
Re: Pret paģirām
« Atbilde #30 : 2015. gada 20. marts, 09:02:52 »
Uz Venden/Eden/Whatever priekšniecība nožmiegusies?
Ja nē, tad cukurūdeni vāju uztaisi... Ar aukstu ūdeni. No silta, saproti pati..

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #31 : 2015. gada 20. marts, 09:30:37 »
ā, nu man nelikās, ka Venden ir pieminēšanas vērts :D bet cukurūdeni gan nē, tāpat kā saldinātos dzērienus. man no viņiem kuņģi dedzina. No cukura vispār kā tāda.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2015. gada 20. marts, 09:42:17 »
Gaazeets miniits, uudens ar citronu

Atslēdzies Broms

« Atbilde #33 : 2015. gada 20. marts, 09:43:42 »
Es zinu, kas lieliski palīdz, bet tad teiksiet, ka man tikai viena doma prātā  :rofl:

Nē, es nezinu ko ieteikt :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #34 : 2015. gada 20. marts, 10:05:27 »
Hm, vai nu man samaitaata fantaazija pavasarii, bet uz to man toch pohaas praats nenesas...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #35 : 2015. gada 20. marts, 10:16:09 »
vajag nomocīties līdz pēcpusdienai. Pofig kā - visādi būs sūdīgi. Un tad iešaut kādus 100g stipru un saldu alko. Dzīvei tanī brīdī parādās KRĀSAS.
Turpināt nevajag, ar to vajadzētu varēt līdz vakaram izvilkt un tad jau nakamajā dienā var domāt, ko tālāk ..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #36 : 2015. gada 20. marts, 10:24:41 »
Vispār sāksim arto, ka poha ir paša cilvēka nolaidība..nu kāpēc jāmokās ?! :)

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #37 : 2015. gada 20. marts, 10:25:04 »
Lai pēc iespējas samazinātu paģiras, jāsāk par to domāt ir jau pirms dzeršanas. Neticu, ka kāds tamdēļ izdzers mazāk, tāpēc jāsagatavojas laicīgi.

Sāksim ar to, ko varētu un vajadzētu darīt dzeršanas laikā:
1) Izdzeram litru ūdens pirms sākt lakt alko. Ne jau tā, ka litru no vietas, bet sākam stundu pirms plānotas dzeršanas un kaut kā pa krūzītei salejam iekšā.
2) Tā kā alkohols mēdz ierasties bez brīdinājuma, iedzert ko bezalkoholisku derētu starp glāzēm stiprinātās dziras. Noteikti nevajadzētu lietot alko, kā uzderamo ēdienam, ja gadījumā dzerts tiek vakariņu laikā. Momentā jau nejūt lielāku reibumu, toties nākamajā dienā spirta koncentrācija organismā liek par sevi manīt. Tāpēc uz karbonādes gabala labāk uzdzert sulu, bet alko dzert kā alko.
3) Ja iespējams, starp glāzēm var uzgrauzt kādu gabaliņu ābola. Tas palīdzēs sākt alko izvadīt no organisma jau tajā pašā vakarā.
4) (Tas, ko neviens nekad nedara) Nemiksējam dažāda tipa dzērienus - ja spirtotie, tad spirtotie, ja raudzētie, tad raudzētie.
5) Čipsi, riekstiņi un citas sāļas uzkodas, kas tik labi der pie alko, no rīta jums atriebsies - es apsolu. Organismam jau būs jācīnās ar alkohola izvadi, bet te woalla - vēl sāls kaudze priekšā. Labāk sieru, gurķus, burkānus...
6) Dzert būtu jāpārtrauc stundu pirms gulētiešanas un šīs stundas laikā vajadzētu saliet iekšā vēl litru šķidruma. Man patīk iepriekš sagatavota, atdzesēta piparmētru tēja ar laimu. Tas palīdz nomazināt kaķa WC sajūtas no rīta mutē.
7) Smēķēt labāk pēc pulksteņa, nevis uz izjūtu. Tā izjūta alko ietekmē nojūk un mēs vēl apgrūtinam savas smadzenes ar lielu devu nikotīna. No rīta smadzenes kā sakaltušas.

]Un tad pienāk baisais rīts...

Sāksim ar ļaunāko scenāriju - uz darbu ir jāiet..
1) No vakara sagatavots ūdens ar citronu/laimu, būs laba lieta. [/fon
t]2) Noteikti nekādu kafiju. Kofeīns žāvē organismu. Tad labāk kolu vai enerģijas dzērienus (Tajos pamatā ir taurīns. Tāds pats draņķis kā kofeīns, bet bez žāvētāja efekta)[/f
ont]3) Ābolu, pa šķēlītei. Gurķi tāpat. Pa malciņam kefīra. Dzeramais jogurts. Bet neko daudz uzreiz ne - kāda jēga, ja tas viss tūlīt nāk ārā? Es, personīgi, dzeru Maggi krūzīšzupas, tās, kas ar grauzdiņiem, bet tas ne visiem ies iekšā.
4) Cigaretes lai pagaida, kad paliks labāk. Kaķa kastei mutē uzkombinējot virsū to, kuņģis var sagribēt no visa atbrīvoties, jo mutē garša pretīga..[/fon
t]5) Šķidrumu pa litram stundā. Tikai vienmērīgi, nevis litru uzreiz un tad neko nedzert. Krūzi ik pa 15 min un būs jau labi. Der gan kādas sulas, gan boržomi, gan, kas interesanti - Sprite labi iet iekšā un palīdz mazināt to pohainības sajūtu. Saldi dzērieni vispār ir labi, tie dod organismam enerģiju. Tas gan jāizvērtē pēc paša iekšām - noturēs vai nē. Es dzeru ļoti vājus cukurūdeņus. Ja var dabūt iekšā gabaliņu šokolādes, tas arī nav peļami.

Ja tomēr uz darbu nevajag, bet lāpīties nav vēlams..
1) No vakara sagatavots citrusūdens ir laime jebkuram. Kas nedzer alko vakaros, nezin īsto ūdens garšu no rīta.
2) 10 pilieni balderjāna, krūze ūdens un atpakaļ gulēt
3) Paka piena. Pēc šī gan nav vēlams iet tālu no WC un atliek vien cerēt, ka neviens pēc jums tur nemēģinās iet bez gāzmaskas.
4) Tomātu sula atjaukta ar kefīru. Medaļa tam, kas šo var dabūt iekšā, jo es nevaru, bet zinu, kas tā dara un palīdzot.
5) Žāvēta vista. Darbā neiesaku, jo var radīt vajadzību aizņemt wc uz visu dienu. Pa gabaliņam ēdot un uzderot borjomi, jūtami uzlabojas pašsajūta.

Ja nu tomēr lāpīties var, arī to ir jājēdz darīt  :mao: 
Ja negribas, lai ielāps sanāk lielāks par carurumu, jārīkojas sekojoši:
1) Pirms liet iekšā "zāļu devu", vajadzētu organismā iepildīt ko negrādīgu. Grūti, bet vajag.
2) Alus nepalīdz. Alus visu padara sliktāku.
3) Vakarā attaisīta un ledusskapī ievietota šampanieša pudele ir Dieva dāvana. Tāpat kā citas Dieva dāvanas - lietot prātīgi, ne vairāk kā 200g/h
4) Ja gribas veselību labot ar spirtotajiem dzērieniem, labāk tos šķaidīt attiecībā 1/5, kur vairākumā ir ābolu sula. Jā, āboļi ir maģiski, ka es jums saku.
5) Ja nav nekā cita, izņemot balzāmu, skatīt, ko darīt gadījumos, kad nedrīkst lāpīties. No balzāma ielāps ātri būs lielāks par caurumu...

Un vispār - sliktais ieradums vakarā lietot alkoholu, rada labo ieradumu no rīta dzert minerālūdeni un kefīru!  :spicglaze:
[/f
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 20. marts, 10:30:08 no UnVispār »

Atslēdzies alex

« Atbilde #38 : 2015. gada 20. marts, 10:34:19 »
Turies! Šī ir no tām slimībām, kura 100% pāries un ar katru stundu paliks labāk ;)

Mana recepte- ūdens, ūdens un vēlreiz ūdens. McDonald`s, kad organisms tam ir nobriedis.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #39 : 2015. gada 20. marts, 10:38:53 »
kebabu gribu.

Atslēdzies alex

« Atbilde #40 : 2015. gada 20. marts, 10:45:28 »

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #41 : 2015. gada 20. marts, 11:27:18 »
Es vēl varētu piebilst: pēc dzeršanas nekad nevajag iet uzreiz gulēt. Ideāli, ja ir jāiet kājām, ziemas salā, kādi 10 km līdz mājām :rofl: tad, atnācis, jau esi skaidrā. Ja pastaigāt galīgi nemaz nav spēka vai iespējas- gulēt ejot, logs jāatstāj vaļā. Skābeklis pozitīvi ietekmēs organismu.
Citrusūdens no rīta- ideāli, ja nav, derēs arī minerālūdens.
Bija tāds ekstrēmais kokteilis, ja vajag ļoti ātri atgūt darbaspējas: asiņainā Mērija+ jēlas olas dzeltenums+ viens piliens ožamā spirta.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 20. marts, 11:55:08 »
Kebaba ta nav, tā, ka miršu gan :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #43 : 2015. gada 20. marts, 12:53:53 »
Kebaba ta nav, tā, ka miršu gan :D

Neceri! No kebaba trūkuma organismā nemirst! :D

viesmiiliigs

• Viesi