Autors Tēma: alko un bezalko boles  (Lasīts 1668 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

alko un bezalko boles
« : 2015. gada 22. februāris, 12:43:24 »
Sāku jau gatavoties vasaras pasākumam un plānot galda lietas. Tā kā ar alko neviens neaizraujas, man doma taisīt boli - vienu pieaugušajiem ar alkohola piešprici, otru bērniem. Ar boli 1x esmu cienāta, pati gan neesmu taisījusi. Bērnu bole aptuveni skaidra - visas vasaras ogas + Sprite vai bērnu šampis.
Mulsumu rada alkoholiskās boles - receptēs pārsvarā figurē 3 veidu alko, pat konjaks, bet man tādu vieglu vajag. Turklāt nevaru iedomāties, kā garšotu 3 sajaukti dzērieni, un man šķiet, ka otrā dienā galvai nebūs labi.
Nu, lūk, ir jums kādi padomi ko ieteikt? Esat mēģinājušas? Kas ar ko labāk sader kopā?
Interesanta recepte šķiet arbūzs + šampis + sprite mazākā daļā.

Atslēdzies Mango

Re: alko un bezalko boles
« Atbilde #1 : 2015. gada 22. februāris, 13:53:58 »
Kā pagaršoju Minas boles, tā neko citu netaisu. Iesaku!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2015. gada 22. februāris, 14:06:30 »
Goglējot Minas boles, neko sakarīgu nedabūju. Vai tu vari ko sīkāk apstāstīt, lūdzu?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2015. gada 22. februāris, 14:14:31 »
Vecajā forumā ĶT (ķēķa tuss).

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2015. gada 22. februāris, 14:42:10 »
Drīkst taču kopēt, es ceru...

http://www.sapforums.lv/index.php?t=90144

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 22. februāris, 16:53:49 »
gluži vai nostaļģija...

Vai šofere tuure nebija tā, kas sajauca krūzes (jeb tas bija citā reizē) un krietni iebaudīja no piparmētru zariem aromatizēta baltvīna+minerālis+ledus?
Es atceros tikai lielo zaļo stikla krūzi, bet saturu nē

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 22. februāris, 16:56:51 »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2015. gada 22. februāris, 17:48:08 »
Ja neviens ar alko neaizraujas, taisi tikai bezalkoholisko :spicglaze: . Jau tagad jau domāt par vasaras pasākumu arī liekas jocīgi :smile:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2015. gada 22. februāris, 18:10:33 »
Nezinu, vai Minas limonāde ieklasificējas pie bolēm, bet tā ir IZCILA!
 Atkārtoju to pagājušo vasaru ar nelielām variācijām 2 reizes! Otrā reizē "mārketēju" to ar nosaukumu "Bērnu mohito". Bet iespējams tur tiešām varbūt mazliet alko piešaut!

Ķēķa tuss arī bijis izcils! Ļoti jauka reportāža! 

Piedodiet, bet ielikšu bildi ar limonādes sagatavēm - 3l +3l +5l zem galda! Tas ir arī limitējošais faktors - jāgaida kamēr tēja atdziest! Droši vien var "uzliet stiprumu" un tad atšķaidīt.

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #9 : 2015. gada 22. februāris, 20:27:57 »
Mango linkā superīgs apraksts. Aizrautībā smejoties lasīju, pat recepti pierakstīt aizmirsu. Tak prot citi vārdus virpināt   :rofl:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2015. gada 22. februāris, 20:35:51 »
Ja neviens ar alko neaizraujas, taisi tikai bezalkoholisko :spicglaze: . Jau tagad jau domāt par vasaras pasākumu arī liekas jocīgi :smile:
nu nav jau tā, ka galīgi nemaz, neviens un neko. Parasti jau sanes kādas buteles, bet tā kā vienam šitāda kaite, otram tāda un trešajam atturēšanās, bet bišķi kaut ko vajag, radās doma par boli. Visiem labi.
A vasaras periodu vienmēr laicīgi plānoju. Tagad, kad nav īsti ko darīt, ir laiks izfunktierēt visu no visām pusēm, nevis, kad pienāks vasara, tad steigā.....un čuš....