Tehnisko saturu Luīze atreferēja.
Es skatījos svētdien tiešajā. Tiesa, sākām mazliet vēlāk, lai būtu iespēja aiztīt reklāmas, bet finišējām tiešraidē (nebija jau tiešraide, bet vismaz tiešās pārraides laikā).
Es biju ļoti gandarīts par tik ļoti plaša spektra emocijām vienā vakarā. Protams, kārtējo reizi konstatēju, cik esmu emocionāli iekšēji nestabils. Jo tur bija viss, un tas mani aizkustināja, saviļņoja, pārņēma, ievilka pārdzīvojumā. Bija apbrīns, netverama skaistuma baudījums, sāpes un rūgtums, arī prieks un jautrība. Protams, ukrainietes izdejotās emocijas tā iedūra sirdī, ka asaras sāka gāzties no acīm. Ārkārtējais un neaprakstāmais skaistums Rūtas un viņas partnera dejā - tieši šis ķermeniskais izpildījums - cik skaisti, cēli, un tajā pat laikā precīzi iespējams "izdzīvot" deju. Komēdija ar krievu pāri par cietuma tēmu, apbrīnas vērta par spēju nospēlēt komiksu sava ķermeņa izpildījumā. Jāsaka tā, ka kaut ko tik emocionāli dziļi vēstījošu caur kustību mākslu sen nebiju baudījis. Aizgāju gulēt ar sajūtu, ka esmu kļuvis emocionāli bagātāks.
Paldies viņiem par to.
Noskatoties vienu raidījumu, noteikti nebūtu tādas izjūtas, bet ja esi izdzīvojis līdzi visus 12, tas ir kas pavisam cits.