Autors Tēma: Dejo ar zvaigzni  (Lasīts 6975 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Dejo ar zvaigzni
« Atbilde #60 : 2022. gada 21. novembris, 19:04:10 »
oi, ne tā vien dejo. Kas tik jāņos nav pieredzēts..

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #61 : 2022. gada 22. novembris, 08:25:21 »
Jā, es arī noskatījos. Jāsaka tā, ka visi, kas sijājami, ir atsijāti, tagad ir palicis tikai skaists un estētiski baudāms šovs. Kaut ko speciāli izcelt ir grūti. Vienu niansi es jau atkārtoti pamanīju. Īpaši spilgti Bojarkinai. Kā izmainās sieviete pirms un pēc dejas, jo īpaši, ja tā ir skaista lēnā deja. Bojarkina pēc dejas ir ar tik patiesiem, apgarotiem sejas vaibstiem.. ko nu nekādi neradz viņas ikdienas parastajās grimasēs, kur dominē izsmejīgas bravūrīgas vulgaritātes iezīmes. Tad pēc dejas - jā, tur ir kaut kas patiess. Tas ir ne tikai viņai, bet viņai īpaši izteikti.
Nu, es tikai priecājos, ja ir kaut kas, kas kādu dara iekšēji (un ārēji) tīrāku.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #62 : 2022. gada 30. novembris, 11:47:17 »
Priekšpēdējais raidījums pagāja bez lieliem pārsteigumiem. Nedēļas tēma - laikmetīgā deja un brīvais stils. Patika Rūtas Dvinskas priekšnesums - pārdomāti izvēlēta mūzika (Piekūns skrien debesīs), elpa aizrāvās, kad viņa neskatoties krita atmuguriski, bet partneris uztvēra ar kāju pēdām. Maksima Busela partnere nez kāpēc dejoja ar miesaskrāsas koriģējošo veļu mugurā, tas man likās jocīgi. Dejas ziņā man vislabāk patika Bojarkinas brīvā stila priekšnesums, lai gan, salīdzinot ar citiem, viņai ar deju soļiem veicās vissliktāk. Tāpēc likumsakarīgi, ka Bojarkinas pāris finālā neiekļuva.
Palicis vairs pēdējais raidījums. Ir kādas ekspektācijas, kurš pāris varētu šovā uzvarēt? :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #63 : 2022. gada 30. novembris, 12:34:47 »
jā. pārsteigumu nebija. Ekspektāciju īsti nav, jo nezinu kritērijus, neesmu īsti drošs par zvanu skaita kā kritērija objektīvo atspoguļošanu.. :?:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #64 : 2022. gada 30. novembris, 12:42:31 »
Tas tā kā būtu skaidrs, ka uzvarēs tas pāris, kuram visvairāk atbalstītāju :) 
Fināla pāri visi dejo tiešām labi, tā ka uzvarētājs var būt jebkurš.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #65 : 2022. gada 30. novembris, 12:54:16 »
šaubas man tāpēc, ka par Maksimu un Lizu sākumā neviens nebalsoja un šie izkrita, a te pēkšņi - visi zvana masveidā līdz finālam. Kaut kā  dīvaini..
Ju skatītāji jau pamatā balso par saviem mīluļiem, nevis kvalitātēm.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #66 : 2022. gada 04. decembris, 08:05:31 »
Šovakar Dvinskai nedaudz piedejos Dzirnas. Un mana vedekla arīdzan.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #67 : 2022. gada 05. decembris, 17:27:38 »
Noskatījos pēdējo raidījumu, Dvinskai pēdējā dejā bija paliels pūlis blakus, tā ka pat nemēģināju minēt, kura varētu būt Amālijas vedekla :)
Jauki, ka pēdējā raidījumā piedalījās arī iepriekš izbalsotie pāri (seksoloģe nebija). Tomēr līmenis, salīdzinot ar fināla pāriem, ir daudz daudz zemāks, bet tas nemazina dejotprieku. Žūrija šoreiz fināla pāriem atzīmes nelika, bet pēc komentāriem spriežot, būtu vienīgi 10nieki. Mani pārsteidza, ka Maksims Busels ir tik lokans, uztaisīja špagatu bez piepūles. Jāņa Pētersona un Olenas otrā deja bija par Ukrainas tēmu, Olena višivankā un raudoša, Okean Elzy mūzika. No žūrijas tikai Jānis Purviņš spēja ko komentēt, pārējie raudāja un es arī pavilkos līdzi.
Tātad uzvarēja Busels, 2.vietā Pētersons, 3. - Dvinska. Vietu sadalījums varētu būt arī citāds, jo visi pāri dejoja ļoti labi :) Nākamsvētdien būs vēl kaut kāds aizkulišu raidījums.
O, aizmirsu pieminēt, ka piedalījās viesi - grupa Bujāns (Busulis un Sējāns), tik sērīgi nodziedāja savu dziesmiņu, ka abi gandrīz apraudājās. Pēc tam vēl Busulis apkampās ar savu raidījuma "dvīni" :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #68 : 2022. gada 05. decembris, 20:22:53 »
Noskatījos tikai raidījuma beigas un uzvarētāju paziņošanu.Lai arī esmu redzējusi tikai pāris raidījumus, kad parādījās info, ka var iebalsot vienu pāri atpakaļ, tad balsoju par Buseli.  No tāda viedokļa, man patika, ka viņš uzvarēja, bet citādi - visi 3 pāri bija labi!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #69 : 2022. gada 06. decembris, 09:26:58 »
Tehnisko saturu Luīze atreferēja.
Es skatījos svētdien tiešajā. Tiesa, sākām mazliet vēlāk, lai būtu iespēja aiztīt reklāmas, bet finišējām tiešraidē (nebija jau tiešraide, bet vismaz tiešās pārraides laikā).
Es biju ļoti gandarīts par tik ļoti plaša spektra emocijām vienā vakarā. Protams, kārtējo reizi konstatēju, cik esmu emocionāli iekšēji nestabils. Jo tur bija viss, un tas mani aizkustināja, saviļņoja, pārņēma, ievilka pārdzīvojumā. Bija apbrīns, netverama skaistuma baudījums, sāpes un rūgtums, arī prieks un jautrība. Protams, ukrainietes izdejotās emocijas tā iedūra sirdī, ka asaras sāka gāzties no acīm. Ārkārtējais un neaprakstāmais skaistums Rūtas un viņas partnera dejā - tieši šis ķermeniskais izpildījums - cik skaisti, cēli, un tajā pat laikā precīzi iespējams "izdzīvot" deju. Komēdija ar krievu pāri par cietuma tēmu, apbrīnas vērta par spēju nospēlēt komiksu sava ķermeņa izpildījumā. Jāsaka tā, ka kaut ko tik emocionāli dziļi vēstījošu caur kustību mākslu sen nebiju baudījis. Aizgāju gulēt ar sajūtu, ka esmu kļuvis emocionāli bagātāks.
Paldies viņiem par to.
Noskatoties vienu raidījumu, noteikti nebūtu tādas izjūtas, bet ja esi izdzīvojis līdzi visus 12, tas ir kas pavisam cits.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #70 : 2022. gada 06. decembris, 12:11:17 »
Jūs futbolu neskatāties?...jocīgi cilvēki :m: