Autors Tēma: weblapas maiņa  (Lasīts 3304 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

weblapas maiņa
« : 2015. gada 23. februāris, 10:18:51 »
 Nezinu,kā īsti to darbību nosaukt.

Vajadzētu nomainīt mājaslapas adresi no blablabla.wordpress.lv uz www.blablabla.lv

Domēns blablabla.lv jau pāris gadus ir noreģistrēts un apmaksāts.

Būtu tā kā laiks atmest to Wordpress,bet nav poņas:

1)Kā to izdarīt,
2)vai mājaslapu varēšu tikpat ērti arī turpmāk pati menedžēt
3)cik tāds prieks var maksāt
4)vai te kāds ir ,kas šo lietu var man līdzēt nodarīt?

Cerībā uz veiksmīgu risinājumu,
diddly :smile:

Atslēdzies alex

Re: weblapas maiņa
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. februāris, 16:52:21 »
Visi gudrie klusē kā partizāni un neko nesaka :)

Man, kā nespecam, šķiet, ka visērtāk būtu uztaisīt jaunu mājas lapu ar pamatinformāciju un salikt linkus uz wordpress. Tad pamazām vilkt visu no wordpress uz jauno lapu.

Tehnoloģiju, lai kāds gudrāks tev pastāsta.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. februāris, 16:57:22 »
Nezinu par wordpress, bet parastai lapai saimnieku nomainīt ir elementāri - noslēdz līgumu ar turpmāko provaideri, dabū no viņa pieejas kodus viņa serverim un uzkopē savus failus uz servera. Viss. Lapa darbojas.

Ja viss ir taisīts uz kaut kādas gatavas platformas "aizpildi lauciņu, redzēsi uz ekrāna", tur, man domāt, neko daudz savākt neizdosies, pieņemu, ka jātaisa jauna lapa.
Pamēģināšu pajautāt kādam gudrākam - weblapas man ir nemīļa un sekojoši tumša bilde.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. februāris, 17:02:10 »
Uzmet man PZ reālo adresi - blablabla.wordpress.lv -, pilsonis vēlāk paskatīsies, kas tur ir un cik tas viss ir sarežģīti uzķimperlēts.
Bet principā pirmajā aptuvenajā piesviedienā tas tomēr ož pēc jaunas lapas radīšanas.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. februāris, 17:14:57 »
Ja paskatās piemērus, kur ir nomigrētas agrākās wordpress vai blogspot lapas uz standalone domēnu (piem., kikasvirtuve.lv, lindasvirtuve.lv), tur dizains izskatās 1:1 tāds pats kā bija iepriekš. Rekur Kikas e-pasts, var viņai pajautāt pieredzi (iepriekšējais gan bija blogspot, ne wordpress, bet ideja gan jau tā pati) kvirtuve (at) gmail.com

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. februāris, 18:56:43 »
Tikai adresi nomainīt? Tad, iespējams, Būs šitas variants (cik saprotu, maksas, 13$ gadā):
https://en.support.wordpress.com/domains/
Te, kā to reāli darīt:
https://en.support.wordpress.com/domains/map-existing-domain/

Blogspotam šitā fīča ir bezmaksas :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. februāris, 19:34:08 »
Agrāk, kad bija tāda ideja, skatījos, ka wordperess maksu prasīja. Vrb kkas pa vairākiem gadiem ir mainījies.
Man toreiz maksāt nebija iekāriena un atrisināju situāciju citādi.

Paga, mērķis ir palikt uz wordpressa servera, tikai ar savu domēna vārdu (zemāk jau ielikta saite, ka 13 naudiņas un kokonfigurēt laikam ka var jebkurš wordpress lietotājs), vai [size=78%]mērķis ir agrāko wordpressa lapu servēt no sava, ne-wordpress, servera ( pirmkārt, vai spēsiet nodrošināt 100% uptime? ) ?[/size]

Atslēdzies diddly

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. februāris, 22:30:43 »
Kikamora! Pāldies! tas jau ir ļoti tuvu patiesībai!

to blogu sacakināju pirms 3 gadiem,tagad aizvien biežāk prasās wordpress aizvākt,bet jamie visu jaunu saveidojuši,man vsp tajās lietās akmenscirvja iemaņas,vot i mokos.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. februāris, 23:18:24 »
Es Tev privāto ziņu aizmetu - pirmo komentāru, ko noklausījos - otrais komentārs ir Kikamoras posta kopija, IMHO tas arī ir tas, kas vajadzīgs.
Tā ka - vari pat nelasīt. :D