Autors Tēma: Miseņu stāstiņi  (Lasīts 7745 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Miseņu stāstiņi
« Atbilde #30 : 2015. gada 25. februāris, 15:01:51 »
Mans misenes stāstiņš:

Kādā reizē uz pusdienām bija nu ļoti sakārojies makaronus ar tušonku, tad nu domāts darīts. Katlā draudzīgi top makaroni, pannā daiet sīpoliņi, bet pati uz galda taisu vaļā konservus ar tušonku. Tajā brīdī, kad vāciņš jau vaļā, nezināmu spēku vadīta tušonkas bundža aizslīd pa galdu taisnā virzienā ielidojot miskastes spainī... Paldies dievam, ka tas bijai svaigi iztukšots un pretēji Mērfija likumam tā bundža šoreiz piezemējās uz dupša, nevis uz mutes, līdz ar to ... :)

Man bieži gadījies, ka vajadzīgie produkti iegāžas misenē. Bet tāpēc jau tie sliktāki nepaliek un ēdāji to nemaz nezina :P
Makaroni pa izlietni - tā jau vispār klasika  :rofl:

Tā nu gan ir, ka reizēm pārtika, pirms nonākt šķīvī paspēj izveikt visādas akrobātiskas darbības :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2015. gada 25. februāris, 15:03:11 »

Kopaa ar iemeerktajaam zekjeem

Atslēdzies tex

« Atbilde #32 : 2015. gada 25. februāris, 15:06:46 »
lūk, mellene88 mani saprata  :big_hug:

Mans hlams, nebūs nevienam to nekur ***zēt!
Parevidēt gan biežāk vajadzētu, jo kā Broms, kas atceras, ka kko lietojamu izlidinājis... Ja nebūtu nesen izlidinājis, droši vien ne atcerētos, ka tāds krāms bijis, ne izdomātu, kā to pielietot :)
Vajadzētu pašai parevidēt un piekārtot, ... un nē, nevajag man ik pa 3 mēnešiem atgādināt, ka vajadzētu :P

Atslēdzies Betons

« Atbilde #33 : 2015. gada 25. februāris, 16:00:30 »

MMMinne, Tu mērc virtuves izlietnē zeķes??!!! Kas to būtu domājis... :sarcasm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2015. gada 25. februāris, 16:07:24 »

MMMinne, Tu mērc virtuves izlietnē zeķes??!!! Kas to būtu domājis... :sarcasm:

Duracinjhs, nu! Es kaashu vannasistabaa makaronus  :fryingpan:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #35 : 2015. gada 25. februāris, 16:23:46 »
un turpat arī karini. Uz veļas striķa.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2015. gada 25. februāris, 16:27:32 »
un turpat arī karini. Uz veļas striķa.

Neuzmineeji. Makaronus karinu uz ausiim

Atslēdzies Betons

« Atbilde #37 : 2015. gada 25. februāris, 16:32:53 »
nujā, bildē tā apmēram izskatās :P

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #38 : 2015. gada 25. februāris, 18:59:57 »
ja vien ,es atkal kko nejaucu. tad man domāt, ka jūs tur abi, visas tēmas parvēršat tušonkā  :fryingpan: še jums!!! :fryingpan:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #39 : 2015. gada 25. februāris, 22:00:32 »
tas gan nav miseņu stāstiņš, bet par ēdamlietu akrobātiku

Sen sen studentijas kolhozā rīkojām ballīti netālu esošā pamestā medību pilī (Anspoki -ja kāds zin) Savā mītnē sasmērējām lielu bļodu ar siermaizēm, un jau tumsā -septembris taču - devāmies ceļā, džeks nes bļodu. Tajā naktī visas apkārtnes vardes bija sapulcējušās uz siltā asfalta -tā slidenā zampa nav iedomājama! Džekam kājas katra uz savu pusi, siermaizes pa gaisu, vardes šokā, mēs arī, labi ka uz melnā asfalta labi var saskatīt sieru un maizi -katru atsevišķi
Nevienam neko neteicām
Pils vēl tagad ir, bet pilnīgas drupas

Atslēdzies diddly

« Atbilde #40 : 2015. gada 25. februāris, 23:00:38 »
vai pa jezgu,kādu vardi arī starp maizi un sieru neieļepnājāt? :laugh:  students jau nav izvēlīgs,apēdīs visu,kas nekustas...kas kustās,to nosit un arī apēd :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #41 : 2015. gada 26. februāris, 08:15:53 »
ja vien ,es atkal kko nejaucu. tad man domāt, ka jūs tur abi, visas tēmas parvēršat tušonkā  :fryingpan: še jums!!! :fryingpan:
disciplīna pieklibo :drunk:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #42 : 2015. gada 09. marts, 21:29:28 »
Nu man arī gadījušies piedzīvojumi ar misenēm, vienu jau aprakstīju joku sad.pie konkursa kā smirdīgu miskastes maisu Jāņos netīšām atvedām mājās un nolikām galvgalī. Bija ne tik sen gad.kā sasodīto automātisko darbību sekas, kad Rimītī gribēju turpat miskastes bundulī pie kasēm čeku izmest, bet sanāca otrādāk, - miskastē iemetu maku, bet čeku iebāzu somiņā, labi ka vīrs bija blakus un to pamanīja. Bet pasen atpakaļ uz vieniem Z-svētkiem, kas bija paredzētas svinēt kuplā radu pulkā un līdz ar to -sarūpētām daudz dāvanām - lai vieglāk tās būtu aiznest līdz mašīnai, saliku lielā melnā (jaunā, protams) miskastes maisā. Neilgi pirms braukšanas ciemos palūdzu dēlam iznest miskasti, viņš, neko nejauzdams, paķēra līdzi arī otru miskastes maisu, kas bija koridorā pie durvīm nolikts un kurā bija dāvanas. Kad bija jābrauc prom, nekur nevarēju atrast dāvanu maisu, tā nu visi sākām meklēt pa māju, kamēr iedomājos dēlam pajautāt, cik miskastes maisus viņš iznesis. Tā nu nācās doties uz atkritumu konteineru un ķeksēt laukā dāvanu maisu, kas pašā virspusē bija un netraumēts, par laimi. Labi, ka mums bija savs pagalms un savs atkritumu konteiners, citādi dāvanu maisam pa to laiku protams, kājas būtu pieaugušas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #43 : 2015. gada 10. marts, 01:30:39 »
HA!
es šo diskusiju sen jau aizmirsusi, laižu acis pāri sadaļai un skatos-,kāds tomēr nepaslinkojis un ielicis tēmu, par kuru man bija smīniņš :) bet slinkums runāties lielaks par smīniņu....
nu tik domāju, jaiemet ace un japskatās citu viedoklis par tām lielākajām LV misenēm...
tfu tu....nekā, :faint: vēlaizvien par tām pašām...10 lielākās ignorējot  :rofl: :rofl:

http://www.skats.lv/cilveki/desmit-latviesu-misenes-kuras-iekarojusas-muzigu-slavu.d?id=45659702

p.s mans personīgais smaidiņš par mūžīgo slavu(jāsaka, mans famīlijs pusi no vinjām nezināja, jeb jau sen aizmirsis)...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #44 : 2015. gada 10. marts, 08:14:16 »
es atkal nezināju, ka daļa šitās planckas, kas pa tv vazājās savulaik ir bijušas misenes..