Autors Tēma: jauna tēma abortiem  (Lasīts 4257 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

jauna tēma abortiem
« : 2015. gada 25. februāris, 00:22:33 »
es jau sen pass no vecās tēmas, laikam tālāk par 3o lapu nelasīju. Draugoselvē, kkā sanāk,ka baigi reti vairs ielūkojos .šon ielienu un ar aci pārskrienu itkā aktualitētēm...izlec šāda publikācija:
http://brivbridis.lv/foto-meitene-kuru-pirms-17-gadiem-centas-noslepkavot-pasas-mate/33/

nu sakiet man mīļie kāda jēga tādai?? vai caur puķēm mēģina kratīt ar pirkstu...nedariet tā! ?
es nezinu...lasīju un domāju, kas par sviestu..no kuriene pārķerts, kādam mērķim... sestais bērns..līgavainis aizmucis... omg...es nezinu...
nē nu skaidrs, kkas jau jāpublicē ir....
ja vēl kāds nav izteicies  par veco tēmu, tad var pārvākties šup... tur jau tik daudz ,ka slinkums iedziļināties :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

Re: jauna tēma abortiem
« Atbilde #1 : 2015. gada 25. februāris, 08:36:46 »
Rakstu neizlasīju, bet asociācijas no virsraksta - ko tas nozīmē!? Taisīja abortu un nedataisīja līdz galam? Vienalga piedzima? Laikam jau, ja reiz ir bilde.
Labi, eju lasīt.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 25. februāris, 08:39:30 »
Hmm.. biju domājusi, ka veicot abortu, tas notiek mehāniski izkasot, nevis ar sāls vannām.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2015. gada 25. februāris, 08:39:34 »
Tiešām. Kāpēc bija vajadzīgs, nezinu.  :( Brīdinājumam acīmredzot.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4 : 2015. gada 25. februāris, 10:17:13 »
Ne jau pie mums gadījums, pēc meitenes vārda Laurēna spriežot. Droši vien oriģinālajā izrunā Lorēna/ Lorīna.
Turklāt šķiet safantazēts vai daudz zudis tulkojumā, jo, ja jau auglim tiek saēsta āda, kā galarezultātā var sanākt bērns, cik sapratu, bez fiziskām kroplībām bet [tikai] ar vielmaiņas un attīstības traucējumiem? Šādos gadījumos ļoti skeptiski skatos uz apgalvojumiem Tas Kungs pasargāja.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2015. gada 25. februāris, 10:43:38 »
Pretstatam varētu ielikt veselu galeriju ar deģenerātiem, kuru mammām būtu bijis vēlams izvēlēties abortu. Demagoģija tas viss un sentimentālas spekulācijas.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #6 : 2015. gada 25. februāris, 15:14:49 »
*Laurēnai nebija jāizdzīvo grūtniecības pārtraukšanā ar sālsūdens metodi. Šīs procedūras laikā ļoti spēcīgas koncentrācijas sāls šķīdums tika injicēts augļūdens maisā, kurā attīstās bērns.*

Cik te saprotams,meitenes radītājai šāda veida aborts netika veikts?Un arī nesapratu ideju.Meitene adoptēta labā ģimenē,bioloģiskā radītāja pareizi izlēma nodot viņu adopcijai.Pie viņas  apstākļiem slimīgs bērns vispār neizdzīvotu.Cik nu tādos apstākļos iespējams-rīcība bija normāla.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 27. februāris, 12:50:59 »
Izlasiiju kkaadaa dzeltenajaa presee interviju ar Paraadnieku- gandriiz saaku cieniit to iipatni

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2015. gada 27. februāris, 18:41:21 »
Nu, viņš katrā ziņā ir konsekvents savos uzskatos. Bet man tik un tā nepatika tā izdarīšanās ar tām divām sievām. "Tagad šis posms manā dzīvē ir beidzies, mēs ar sievu audzinām arī bērnu no manām attiecībām"- normāli! Maz, ka tai beibei bija jāpacieš otrās sievas statuss, tad tagad arī bērns ir noņemts! Un kā jutās "īstā" sieva visu to laiku, to var tikai minēt...lai gan nav grūti uzminēt...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 27. februāris, 19:07:35 »
Vai tad beernu var taa nonjemt bez vienoshanaas ar maati? Vai tik pati sieviete nebij baigaa vieglpraate. Nevaru iedomaaties, ka es taa naturaali iejauktos kaadaa gjimenee, ja man pateiktu, ka no sievas neshkjirsies, dziivosim trijataa.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #10 : 2015. gada 27. februāris, 19:10:13 »
Šitādi māk galvu sajaukt. Radīt iespaidu, ka "es visu kontrolēju, tev ne par ko nav jāuztraucas"... un tad tikpat autoritatīvi paziņo: šis posms manā dzīvē ir beidzies! :rofl:

Atslēdzies Tille

« Atbilde #11 : 2015. gada 27. februāris, 19:12:16 »
Aber īstā sieva, pēc "Ievas" intervijas spriežot, ir riktīga "hotj durnoj, no svoj" atbalstītāja. Nu tā īsti jau viss tas nepatīk, bet ja tāda love, ko darīt, jācieš. Vai arī variants Nr.2 - tiek ieklapēta pa brīdim, kad par daudz kkas sāk nepatikt.

P.S. Man, līdzīgi kā Inešukam. Patika, ka ir nostāja un pamatojums nostājai. Kas galīgi nenozīmē, ka iefanoju.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 27. februāris, 19:18:23 »
Nu nezinu gan, preceets paliek preceets, nav man ne mazaako simpaatiju pret taadiem sievishkjiem, var jau samiileeties utt., bet ir kaut kaadas robezhas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2015. gada 27. februāris, 19:18:24 »
Taisniiba vinjam ir tajaa, ka pa godiigo ir slikti... irlaa ta mazums kreiso beernu kaa sievieteem, taa viirieshiem..
 Iisti paraleelas gjimenes vb mazaak, bet nu saansolji iet uz urraa ilgaakaas attieciibaas... bet- ja pa kluso, tad driikst ;)

PS nee, nu es ar neesmu tik advanceeta, es veeleetos, lai meitaas iet pa kluso ;)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #14 : 2015. gada 27. februāris, 19:23:23 »
Tie, kas iet pa kluso, viņi saprot, ka tas otru cilvēku sāpina. Viņi to dara, lai arī kaunas un baidās, un tas ir cilvēciski. Pateikt: es zinu, ka tev sāp, bet tas mani neietekmē- manā izpratnē ir daudz ļaunāk.