Autors Tēma: Elektrības skaitītāji  (Lasīts 3668 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Elektrības skaitītāji
« : 2015. gada 25. februāris, 10:07:22 »
http://financenet.tvnet.lv/viedokli/548101-nepatikamie_parsteigumi_ar_elektribas_paterinu_peksni_radijums_uzlec_lidz_755_kwh

Ir kādam "viedais" uzlikts?
Man vēl nav, bet kkur lasīju, ka pāris gadu laikā nomainīti tikšot visi skaitītāji.
Rakstā minētie elektroenerģijas patēriņa pieaugumi pēc skaitītāja nomaiņas liek satraukties.

Un, kā noprotams, neviens pamatotu, izskaidrojošu un loģisku atbildi sniegt nespēj...

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Elektrības skaitītāji
« Atbilde #1 : 2015. gada 25. februāris, 10:16:08 »
Ir. Nezinu neko par izmaiņām. Vismaz maksātājs nav neko tml izteicies.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 25. februāris, 10:24:54 »
mums ir. Itkā nekas nav mainījies,paši uzlikuši izlīdzināto, kaut neprasījām,  un kaut kādi mistiski 2 tarifi.
Labums -datorā vari redzēt savu patēriņu pa stundām. Ir kaut kādi mistiski īslaicīgi pīķi, kurus gribam uzķert. Tādēļ tagad saraksts, cikos ko ieslēdz. Aizdomas uz trauķeni, bet tāds lēciens?

Rakstiņā EL atrakstīšanās unikāla -neviena sakarīga teikuma.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 25. februāris, 10:26:30 »
Man darbā ir jaunais krutais digitālais skaitītājs, kas savienots ar netu, līdz ar to viņi visu redz cik notērējis esu :P

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 25. februāris, 10:26:56 »
Ir. Nekādu negatīvu pārmaiņu. Drīzāk otrādi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2015. gada 25. februāris, 10:27:44 »
mani uztrauc šis (c) Bet mēs atslēdzām pie skaitītāja visus korķus. Jūs varat iedomāties - skaitītājs labi skaitīja pat pie visas izslēgtās mājas.(c)
kā tas var būt?

ir dzirdēts, ka traukumašīna daudz rij elektrību
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 25. februāris, 11:00:28 »
tur ir kaut kāds šmugulis ar tarifiem
-variants-es samaksāju pēc patērētā un tas man nekādu uztraukumu nerada, lai arī ir tie 2 tarifi. Bet tas otrs tarifs ir JURIDISKĀM PERSONĀM, kas es nekādi neesmu

Kopumā mums vidējais ir uzlikts mazāks, nekā bija, un tagad iespēja vairāk kontrolēt patēriņu

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 25. februāris, 16:22:15 »
Labums -datorā vari redzēt savu patēriņu pa stundām.

KUR?
e-latvenergo ir izvākts viss, kas tur bija - visi ievadītie skaitītāja rādījumi iepriekšējos mēnešos. Ir tikai viens - pēdējais. Un murgaina summa, ko pat nevaru pārbaudīt.
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 25. februāris, 16:24:31 »
Trix, Tev arī ir jauns uzlikts? Jo to var tikai viedo skaitītāju lietotāji redzēt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2015. gada 25. februāris, 19:33:59 »
Man vispār ir pilnīgi jauns pieslēgums kopš vasaras, rudens vai kaut kā tā ar kaut kādu perversa modeļa skaitītāju, kādu līdz tam acīs nebiju redzējusi.
Vīrs apgalvo, ka esot viedais. Pilnīgi ticams, lai gan brīnos, ka Latvenergo man skaitītāja rādījumu prasīja. No otras puses nebrīnos, redzot, kā viņiem tā "sistēma" darbojas.

Atslēdzies j

« Atbilde #10 : 2015. gada 26. februāris, 22:46:58 »
Man decembrī uzlika, redzu, ka patērīņš 20-30% augstāks, iemeslu nevaru iedomāties, ja nu vienīgi šķiet, ka es maksāju visu laicīgi un, tātad, varu maksāt vēl vairāk :)
Jā, mani % iztaisa palielu summu

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #11 : 2015. gada 27. februāris, 11:37:40 »
Man NAV viedais. Bet pēc izlīdzinātā maksāju 20-30% vairāk.   Es aprēķināju pag.gadu vidējo kw stundu patēriņu. Patēriņš vidējais vienāds abos gad. Salīdzināju kwh stundas cenu - pieaugums par apmēram 11%.  Kur viņi dabū plus 25 % NESAPROTU!

Atslēdzies alex

« Atbilde #12 : 2015. gada 27. februāris, 12:53:52 »
Man ar nav viedais, bet visa shēma dikti atgādina epopeju ar fotoradariem :( Kāpēc jāmaina skaitītāji, ja vecie vēl pilda savas funkcijas? Pie tam maiņa, cik noprotu, ir obligāta. Katram pienāks tas brīdis, kad vīriņi klauvēs pie durvīm un teiks- mēs jums nomainīsim skaitītāju. Ir kāda iespēja pateikt- nē, man patīk vecais?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 27. februāris, 13:27:23 »
Vai kaut kur var atrast elektrības tarifus, sākot no 2014. gada vasaras?
Kaut kā ļoti niez pārrēķināt, ko man tur saskaitījuši.
Nepietiek ar to, ka es par janvāri pēc paraduma un nezinot par "jauno sistēmu" _iekš e-latvenergo!_ jau samaksāju februāra sākumā. Tagad man ir rēķins par janvāri, kas ir pusotrreiz lielāks par to, kas sanāca man pēc skaitītāja. Samaksātais nekur neuzrādās (izņemot manu internetbanku).

Viss. Dodiet linku uz pamācību, kā uztaisīt "elektrostaciju" grāvī un kur nopirkt saules baterijas pa lēto. Maķ.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 27. februāris, 13:39:00 »
turpat e-latvenergo ir visi patēriņa dati