Autors Tēma: Kā jūs domājat?  (Lasīts 2379 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Kā jūs domājat?
« : 2015. gada 25. februāris, 11:28:05 »
Šur tur jau presē apspriesta ziņa par Jurkānu pāri.  Laboju. Nav šur tur, bet vairākos žurnālos un pietiekami bieži. Stāvot lielveikalā pie kases var iepazīties ar plašo klāstu.
Nupat darbā izlasīju rakstu Ievā.
Ai, ne par to stāsts.
Saprotu, ka žurnālistiem maize jāpelna un nepieciešamas sensācijas.
Un arī es esmu parasts produkts un to izlasu, ja pa rokai gadās.
Bet kas liek pašiem cilvēkiem tā atklāties? Nu tāpat taču sāp, nu kāpēc visai Latvijai jāuzzin, ka "viņa notrauš asaru". Kāpēc cilvēks visu izliek tik publiskai apskatei?
Virkava savu sāpi pat aprakstīja grāmatā, Neimane arī sīki un smalki visu izstāstīja. kāpēc?
Nepietiek ar draudzenēm, uzticības personām? Kā jūs domājat?

Atslēdzies flyingcat

Re: Kā jūs domājat?
« Atbilde #1 : 2015. gada 25. februāris, 11:31:53 »
Nu, bet varbūt cilvēks grib pierādīt visai pasaulei savu " baltumu un pūkainību" ? Man jau par Neimaņiem likās dīvaini. Bet varbūt skaisti ciest uz apgaismotas skatuves, ar tūkstošiem līdzjutēju, dažiem liekas ...izturamāk? nekā vienkārši raudāt spilvenā vienatnē...

Vikam arī bija tāda grāmata :) Diezgan šķebīga, jāsaka.

Atslēdzies dille

« Atbilde #2 : 2015. gada 25. februāris, 11:42:48 »
Virkavas grāmatu man iznāca īsu brīdi paturēt rokās, bet nu bija reti šķebīgi.

laikam tā ir vēlme publiski pazemot pretinieku. Nosaucot vārdā, uzvārdā un lai tai dāmītei dzīves starp godīgiem ļaužiem vairs nebūtu. Bet kaut kā pašu cietēju tas padara tādu sīku.
Un palaidnīgo vīru nostāda maza, nogrēkojušamies puisīša lomā, par kuru nu lielās tantes izkausies, kurai viņš pienākas. "Jāņa skumjās acis", "nav vairs tā dzidruma", "nelaimīgs zvana", "ja nu lūgs piedošanu pie Brīvības pieminekļa, tad jā". Ja pret vīrieti ir vēl kādas jūtas, tad viņam pašam nebūs šķebīgi visu cieņu zaudējušam uz vēdera līst atpakaļ?

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #3 : 2015. gada 25. februāris, 11:56:43 »
Par žurnālrakstiem varbūt nauda?Popularitātes uzturēšana?Citādi neticas,ka šitāds atklātības process varētu būt brīvprātīgs.Un kam vajadzīgs?Es arī izlasu gan Ievu,gan Privāto-un pēc 5 minūtēm jau aizmirstu.Man nesāp sirds ne par Jurkāniem, ne gejiem,ne''zvaigznēm'',ne kādām citām VIPpersonām.Vienkārši aizpildīts laiks pie kafijas krūzes vai braucot transportā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2015. gada 25. februāris, 12:00:08 »
Kaut kāds ekshibicionisms.
Nu bet kā tad Veidemane ar "Vīriešiem manā dzīvē" vai, drīzāk, gultā? Man jau šķiet, ka par saviem gultas priekiem goda lieta ir turēt muti. Vai nav pēdīgā cūcība pa visu pasauli izbazūnēt, ar kuru guļot (ja nemaldos, tad to pašu Jurkānu) gulta sabrukusi, kādas kuram fiziskās kvalitātes, kam neglābjami nestāv un kas naudu piedāvājis, lai netiktu pieminēts.  Ja gribi šādu popularitāti sev - lūdzu, nav jau žēl, bet kas devis tiesības saukt partnerus īstajos vārdos uzvārdos?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #5 : 2015. gada 25. februāris, 12:09:46 »
Tāks , jāiet uz b-tēku un jāpasūta Veidemanes grāmata un jāpārlasa , man kopiespaids cits, liekas bija , varbūt tagad šķitīs savādāk ? Tāpat kā Bergmaņa sievietes - kkā palicis atmiņā tas jaukais un labais , ko par katru no saviem partneriem autori rakstīja. Būs interesanti ! tad pastāstīšu !

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 25. februāris, 12:10:24 »
Nu, vispār jau publiskām personām būtu savs publiskums jāapzinās un šmuces jāapiet ar līkumu, vai arī ...savlaicīgi jāsacer "versija presei". Šitā darot, jau tā otra persona ari tiek nostādīta noteiktā neizdevīgā stāvoklī pret pašas gribu. Ja jau savu tomēr ka nekā otro pusi nav kauns publiski pazemot- laikam jau jārēķinās ar pretdarbību.

Atslēdzies dille

« Atbilde #7 : 2015. gada 25. februāris, 12:32:23 »
Veidemanes grāmatu, neteiktu, ka dikti lasīju. Kopiespaids kā Kvadrai.
Iespējams, ar savām "atklāsmēm"  viņa pazemoja un varbūt pat sagrāva kādas dzīves, toreiz man tā šķita.

Par Jurkānu -  nu itkā "mīlot" un esot"vislabākajiem draugiem" ir pateikts, ko vien var pateikt - slims un nožēlojams, un politikā krahs, un citādi pazemots un ar dēlu problēmas utt.utt.
Bet, pats galvenais, ar dāmīti "nekas fizisks jau viņiem tur nebija" :D

Nu man šķiet, tie publiski pa dubļiem izvazātie ne īsti uz veikalu, ne pie friziera, nekur nevar aiziet.
var jau būt, ka pieraduši pie publiskas uzmanības iepriekš un uzliek masku.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 25. februāris, 12:40:39 »
Prātīgi cilvēki dzelteno presi nelasa. Dzelteno presi lasa kaķuvecenes, mājsaimnieces!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2015. gada 25. februāris, 12:59:11 »
Prātīgi cilvēki dzelteno presi nelasa. Dzelteno presi lasa kaķuvecenes, mājsaimnieces!
A ko tu, prātīgais, dari "dzeltenajā" tēmā pie kaķuvecenēm un mājsaimniecēm? Laikam tomēr tāds tādu atrod, ne?  :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #10 : 2015. gada 25. februāris, 13:12:55 »
Labvēli, zelta puisēn, man ir arī daudz citu, ļoti  sliktu īpašību :)

Nu re, aizmirsu, kā sauca filmu ar Dž. Robertsu un Hjū Grāntu, kur viņa, tēlodama kinodīvu Annu, saka :
presei ir ļoti nežēlīga īpašība - šodien uzraksta, jau rīt aizmirst, bet vajadzības gadījumā arī pēc n-tajiem gadiem izvilks dienas gaismā uz iebāzīs acīs vissāpīgākajā brīdī.

Tās, kuras klusējušas, pret tām izjūtu cieņu. Kad Mielavs klāstīja visur, kur nebija slinkums par savām vecajām un jaunajām attiecībām, viņa pirmā sieva ar cieņu klusēja.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2015. gada 25. februāris, 13:35:47 »
Man liekas, tie/taas, kas tik publiski atklaajas, juutas baigi ievainoti/tas un pazemoti, taadeelj, izkratot sirdi, varbuut kaut mazliet juutas savu pashcienju savaakushi, atklaajot bijushaa partnera ne taas labaas puses. Un zhurnaalisti nekaveejas atziimeet cilveeciskaas emocijas ar taadaam pieziimeem, kaa "notraush asaru" vai "ilgi klusee" :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #12 : 2015. gada 25. februāris, 13:45:28 »
Nu šie publiskie cilvēki taču nevarētu būt tik naivi, ka savu pazemojumu varētu remdēt ar publisku izklāšanos.
Iespējams, arī naids ņem virsroku, nu, ja "palaimēsies", īsu brīdi redzēs pretējās frontes "sakāvi", bet pats pēc tam tāpat aptašķījies.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2015. gada 25. februāris, 13:53:15 »
Pirmaa perioda pazemojumaa mozh emocijas njem virsroku. Nezinu

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 25. februāris, 13:58:19 »
Jūs ko?! Ticat visam, kas drukāts?
Neienāk prātā, ka ar to pašu Jurkāni varēja būt tā, ka "žurnaļugas" sabildējuši, kā vecais krāmē mašīnā paunas. Novaktē, kad nāk sieva. Pajautā, vai veco izmeta ārā. Dabū atbildi: "Jā, lieciet mani mierā." "Aptaujāti" pāris "ļoti attāli paziņas". Un, lūk, jums raksts par ar asaras notraušanu u.t.t.
Arvien mazāk brīnos par tiem, kas nav amatpersonas un ieraugot paparaci tos sit vai met ar kko utt... Toč nervi var neizturēt tādus vajātājus. Vai, vēl labāk, sad*rš viņiem ko trakāku kā zariņa govs...

Labi, ka šejienieši nav vēl tik zemu nolaidušies, lai vilktu no skapja ārā populārus cilvēkus. Kgan dažs labs varbūt iznāca, jo kāds šantažēja, ej nu zini...