Autors Tēma: Deputaati un alkohols  (Lasīts 2796 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Deputaati un alkohols
« : 2015. gada 27. februāris, 17:37:17 »
Varbuut shii nav politikas teema, bet nu pastarpinaati tomeer ir. Kaadiem cilveekiem ir uzticeeta valsts! Vai tieshaam Latvijaa ir taads normaalu cilveeku iztruukums, ka pie vadiibas tikushi hroniski alkoholikji?
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/186678/narkologs-strazdins-daudzi-deputati-ir-ar-psihiskam-novirzem

Atslēdzies Spārka

Re: Deputaati un alkohols
« Atbilde #1 : 2015. gada 27. februāris, 17:39:36 »
K-kur bija Ījaba komentārs - tas vēl nekas, ka dzer, bet turklāt nespēj turēt!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2015. gada 27. februāris, 18:03:39 »
Deputāti tak nāk no mūsu pašu vides - mūsu spogulis, ko var gribēt?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #3 : 2015. gada 27. februāris, 18:43:19 »
A ko vēl šiem darīt? Man ir aizdomas, ka, palūkojoties uz mūsu politisko sistēmu tuvplānā, pat vielielākajam naivulim un optimistam sagribēsies piedzerties...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #4 : 2015. gada 27. februāris, 19:42:43 »
Nu jā, spogulis :(

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 28. februāris, 13:01:59 »
A ko vēl šiem darīt? Man ir aizdomas, ka, palūkojoties uz mūsu politisko sistēmu tuvplānā, pat vielielākajam naivulim un optimistam sagribēsies piedzerties...
+1

bet es jau sen to teicu, ka deputātu kandidātiem vajadzētu atnest visamz tādu pat, ja ne stingrāk kontrolētu izziņu, ka nav atkarīgie un psihopāti un ka ir pie puslīdz darbspējīgas veselības, lai vsp varētu kandidēt. Lai auto vadītu, vajag medkomisijas slēdzienu, bet lai valsti vadītu nevajag? WTF?!?!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. februāris, 13:24:15 »
Ja tādu izziņu pieprasīs, riskējam palikt bez ministriem un depundeļiem :)
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 28. februāris, 14:14:34 »
.... vai atbrīvot vietu jaunākiem un vrb drusku veselākiem...

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #8 : 2015. gada 28. februāris, 14:30:14 »
Nav nekā jauna zem saules. Atceros, Viesturs Reņģe jau pirms gadiem kādā intervijā izteicās, ka viņam metas baisi no tā, cik daudz nestabilu cilvēku ir pie varas.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #9 : 2015. gada 28. februāris, 18:47:19 »
Nestabili un atrauti no realitātes. Viņu mazītiņajā  paralēlajā pasaulītē viss ir ok. Uzdodiet deputātam jautājumu - cik procentu no minimālās neto algas aiziet transportam parastam cilvēkam . Dots: 20 darbdienas, 4 braucieni katru dienu. 
Vai - cik ir 1l piena ražošanas pašizmaksa zemniekam un cik maksā 1l piena veikalā?
Vai- kāpēc mums joprojām nav izdevies ieviest progresīvo ienākuma nodokli? A?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2015. gada 02. marts, 13:33:07 »
Man patika Freda šovā - bija konkursiņš par šo tēmu. Viens no variantiem:

Saeima pirmajā dzērumā pieņēma likumprojektu...

Atslēdzies Mina

« Atbilde #11 : 2015. gada 02. marts, 14:07:00 »
Nav nekā jauna zem saules. Atceros, Viesturs Reņģe jau pirms gadiem kādā intervijā izteicās, ka viņam metas baisi no tā, cik daudz nestabilu cilvēku ir pie varas.

Nja, sēžu un domāju - interesanti, kāpēc normālie cilvēki negrib kļūt par deputātiem? Nez, kas tur varētu būt pie vainas?
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 02. marts, 14:21:55 »
Nu, a vot juus gribeetu? Es nee... taa oficiaalaa alga nafig nav iekaarojama (ja komplektaa nenaak vieta briivosta vai liidziigaa vietaa)... negaaciju buus dafiga (oi ka es ieviestu medapruupes sasaisti ar nodokljiem)... taa kaa tur iet tie, kam savas riktes cair to rikteejamas...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 02. marts, 14:36:56 »
Es gan ietu, jaadara nekas nav, atbildiibas nekaada, nauda normaala, ir pietiekami daudz deputaatu, kas tur normaali atseezh, negozeejas dzeltenajaa presee, nekaadus pigorus netaisa, a dariit jau ar neko nedara. Mieriigi shitaa atpuustos..

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #14 : 2015. gada 02. marts, 15:51:02 »
Pārbaudījums ar naudu un varu (ietekmi). Tie ir gana nopietni pārbaudījumi, ko 85 % ideālistu neiztur.