Autors Tēma: vai par visu jābūt kursā?  (Lasīts 10993 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: vai par visu jābūt kursā?
« Atbilde #30 : 2015. gada 02. marts, 10:13:41 »
Nomade-  a ko, ja nešūs luptdeķus un sīpolus neaudzēs tad ko ..vēlak pievienos tevi kāds kkaM... ???
Jautājumu nesapratu.
Mans "points" ir, ka mūsdienu apstākļos nu nevar un nedrīkst nekādīgi būt strauss. Es par politiku runāju, NE par parādnieka mīlas intrigām.
Bet man ir izveidojusies teorija, kā ir ar tiem aizbraucējiem: tikuši ārpus Latvijas, cilvēki ir priecīgi, ka nav vairs jādomā līdzi tam sviestam, kas notiek Latvijā, un paziņo, ka "vīlušies politiķos un vairs par politiku neinteresējas". Un galvenais, ka nav jau arī jāiedziļinās mītnes zemes peripetijās, jo no turienes politikas arī neko jēgā nesaprot un vai vajag. Pelnīt un dzīvot taču atbraukuši, ne politikā maisīties. Tāda attieksme aizbraucējiem ir gadus 3-4-5. Pēc tam gan sāk interesēties, kāpēc vietējie dažos jautājumos tādi buktīgi. Pēc tam sāk tvert lietas plašāk, jo vislaik rakāties pa savu sīpoldobi apnīk. Nu tā tas bija man. Interesanti, mellen, cik gadus tu TUR esi? Gribu zināt, vai mana teorija kaut cik varētu būt pareiza.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #31 : 2015. gada 02. marts, 10:37:17 »
Aizbraucēji tik tiešām ir veikli izvairījušies no politiskām norisēm.Par LV vairs nav jāspringst(pareizi,Nomade!),bet par mītnes zemes problēmām lai cīnās un mutuļo tās pamatiedzivotāji,jo migrants pie tiem nepieder.Kā sacīt-ne mana cūka,ne mana druva!Alga,pabalsti ir saņemti,dzīvesapstākļi nodrošināti,tāpat socgarantijas...bet kas un kā to dara,nodrošina un aizstāv-mazsvarīgi.Nav vērtības tam kāpostam,ko pats neesi audzējis!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #32 : 2015. gada 02. marts, 10:42:21 »
Pamatnācijas nemīl migrantus. Nevienā pasaules zemē.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #33 : 2015. gada 02. marts, 10:42:31 »
drīzāk , cik cilvēki , tik teorijas , es mēdzu reizi gadā paciemoties pie radiem ārpus LV. mana angļu val ir knapa, bet automātiski sāku lasīt vietējo avīzi , no sākuma sludinājumus un tad tādus īsākus rakstiņu s un tad arī visu pārējo . mani tas viss interesē . un tā ir mana teorija , bet ir cilvēki , kyuriem tas pilnīgi neinteresē un tā atkal ir viņu teorija...tā viš i.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #34 : 2015. gada 02. marts, 10:52:23 »
Lasot medijos par dažādiem protesta mītiņiem,streikiem un citiem visaptverošiem pasākumiem-vienmēr iedomāju-vai mūsējie arī kāds tajos piedalās?Grieķijā ir gana daudz mūsu bijušo?Vācijā?
Vai piedalās?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2015. gada 02. marts, 11:03:15 »
ar mītiņiem jau citādi -grieķim pietiek aci piemiegt un viņš jau bļaudams aizskries uz laukumu. Jo siltāka zeme, jo vieglāk ļautiņi iekustināmi laikam.
Latviešus iekustina pa īstam globālas lietas.
Par ASV priekšvēlēšanu kampaņām gan vienmēr brīnos -kā tie ļautiņi ir gatavi gavilēt stadionos.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #36 : 2015. gada 02. marts, 12:29:16 »
Visu laiku esmu LV, bet nezinu pat mūsu ministrus. Ar to nelepojos, bet arī nekaunos. Ja būtu zaļie cilvēciņi, tad arī domātu, ko tas maina, ja tagad ieapringšu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2015. gada 02. marts, 13:28:16 »
Aizbraucēji tik tiešām ir veikli izvairījušies no politiskām norisēm.Par LV vairs nav jāspringst(pareizi,Nomade!),bet par mītnes zemes problēmām lai cīnās un mutuļo tās pamatiedzivotāji,jo migrants pie tiem nepieder.Kā sacīt-ne mana cūka,ne mana druva!Alga,pabalsti ir saņemti,dzīvesapstākļi nodrošināti,tāpat socgarantijas...bet kas un kā to dara,nodrošina un aizstāv-mazsvarīgi.Nav vērtības tam kāpostam,ko pats neesi audzējis!

Skan kkaa baigi kategoriski un birkas karinoshi. Ko noziimee "veikli izvairiijushies"? Taa it kaa aizbrauceeji bez biljetes, kaadu apchakareejot, buutu kjiniitii ielaviijushies.

Ja godiigi, es patieshaam atviegloti uzelpoju, ka man vairs nav jaacepas par kaarteejo shmuci a la Ushaka un RS stilaa, kaadu LV ir papilnam, nebeidzami un gadiem ilgi. Piedodiet, bet cik tad var? Vai man jabuut mazohistei un jaaciesh kkaadu iedomaatu cieshanu deelj, jaacelj Latvijas valsts par spiiti tam, ka neredzu sheit vairs to valsti bez iespeejamaas zagshanas, kraapshanaas un netiiriem meliem? Un, ja netaisos vairs liet caurajaa mucaa, tad skaitos "veikli izvairiijusies"? Jaa, es vairs neesmu gatava skriet ar dakshaam uz pili sacelties, tas man ir paargaajis.

Par neveertiigajiem kaapostiem - ha! It kaa aizbraukushi buutu ziidainju tuukstoshi, kuri neko shiis valsts labklaajiibaa veel nebuutu paguvushi ielikt. Nu, nu..

Atslēdzies nex

« Atbilde #38 : 2015. gada 02. marts, 13:54:35 »
eu nu beidziet.

topiks ir par būt/nebūt informētam, nevis valsts mīlēšanu/nemīlēšanu, celšanu un sacelšanu...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #39 : 2015. gada 02. marts, 13:57:09 »
eu nu beidziet.

topiks ir par būt/nebūt informētam, nevis valsts mīlēšanu/nemīlēšanu, celšanu un sacelšanu...

A ko - kopā tēmas sasaistīt slabo?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2015. gada 02. marts, 14:00:19 »
Pamatnācijas nemīl migrantus. Nevienā pasaules zemē.

Neaizmirsti pamatnaaciju pamatiigo procentuaalo masu, kuri ne par ko laagaa nav informeeti/neinformeejas, taa ka vinjiem dzilji pie kaajas migranti, ne migranti.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #41 : 2015. gada 02. marts, 14:03:56 »
Nekā, piton, topiks ir par to, ka, siltumā un tālumā esot, maz interesē tas, kas pašus neskar - tā informētība/neinformētība nekādi neskar personisko vēderu. Un karš Ukrainā nodrošinātajai Eiropai ir tas pats, kas krimiķis pa TV. Kamēr krievu apsēstajā Latvijā tā ir pārāk tuva iespējamība, tāpēc te dzīvojošie cilvēki daudzmaz interesējas par to un par pārējo drazu arīdzan. Jo tas skar viņus pašus.
Bet nez kāpēc tāds deja vu - "kaut kur" jau šādu tēmu nedaudz citā izpildījumā ir nācies redzēt...

Agri vai vēlu migrantu skaits tiecas pārsniegt kritisko masu. Un ignorantajai pamatmasai sākas problēmas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #42 : 2015. gada 02. marts, 14:16:55 »
Gandrīz vai varētu spiest like pie Trix rakstītā, ja ne vien tepat blakus nebūtu gana daudz personāžu, kam liekas, ka Ukraina - tas ir tiiiik tāāālu ...
Un varu derēt, ka tiešām nesaprot, cik patiesībā TUVU pašu pakaļām tas ir.
Nenosodiet tos, kas to saprot. Ka nesanāk aplauzties pa smago.

P.S. Man plāns B ir.

Atslēdzies Mina

« Atbilde #43 : 2015. gada 02. marts, 14:19:03 »
Citāts no Daniela Kēlmana grāmatas "Pasaules mērīšana".

Un tad Johans (domāts vācu matemātiķis Johans Kārlis Frīdrihs Gauss) saprata: cilvēki negrib domāt. Viņi grib ēst, gulēt un lai pret viņiem izturas laipni. 

:)

P.S. Lūdzu neuztvert personīgi. Vnk šis citātiņš iešāvās prātā tēmas kontekstā.
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #44 : 2015. gada 02. marts, 14:38:34 »
Ja godiigi, es patieshaam atviegloti uzelpoju, ka man vairs nav jaacepas par kaarteejo shmuci a la Ushaka un RS stilaa, kaadu LV ir papilnam, nebeidzami un gadiem ilgi. Piedodiet, bet cik tad var? Vai man jabuut mazohistei un jaaciesh kkaadu iedomaatu cieshanu deelj, jaacelj Latvijas valsts par spiiti tam, ka neredzu sheit vairs to valsti bez iespeejamaas zagshanas, kraapshanaas un netiiriem meliem? Un, ja netaisos vairs liet caurajaa mucaa, tad skaitos "veikli izvairiijusies"? Jaa, es vairs neesmu gatava skriet ar dakshaam uz pili sacelties, tas man ir paargaajis.

Minne???es te LV dzīvoju no dzimšanas un nekādi sevi neuztveru kā mazohisti.Gluži otrādi,ir interesanti.Zagļi,krāpnieki,korumpētie ir pilnīgi visur.Par tiem te mazajā LV esam informēti visi,kurus tas,protams, interesē.Par tādiem pašiem personāžiem ārzemēs cik ir informēti?Cikiem tas interesē un liekas apgrūtinoši un riebīgi?Jeb tur viņi nav atbaidoši un informētības vērti?Ko?