Autors Tēma: vai par visu jābūt kursā?  (Lasīts 11006 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: vai par visu jābūt kursā?
« Atbilde #45 : 2015. gada 02. marts, 16:38:41 »
Nu, piedod, ka es nejuutos Tev paraadaa par Latviju un par to, ka esmu veikli izvairiijusies no dziivoshanas cauraa mucaa.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #46 : 2015. gada 02. marts, 16:41:23 »
Nekā, piton, topiks ir par to, ka, siltumā un tālumā esot, maz interesē tas, kas pašus neskar - tā informētība/neinformētība nekādi neskar personisko vēderu. Un karš Ukrainā nodrošinātajai Eiropai ir tas pats, kas krimiķis pa TV. Kamēr krievu apsēstajā Latvijā tā ir pārāk tuva iespējamība, tāpēc te dzīvojošie cilvēki daudzmaz interesējas par to un par pārējo drazu arīdzan. Jo tas skar viņus pašus.
Bet nez kāpēc tāds deja vu - "kaut kur" jau šādu tēmu nedaudz citā izpildījumā ir nācies redzēt...

Agri vai vēlu migrantu skaits tiecas pārsniegt kritisko masu. Un ignorantajai pamatmasai sākas problēmas.

domā Mellene daudz interesējās te dzīvodama? :) Ēvelīna, re, tepat, bet ar pofigā un mierā...
kam sāp un kam interesē, zinās vismaz virsrakstu līmenī, lai kur būtu. Ne jau dzīvesvieta nosaka vēlmi informēties...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #47 : 2015. gada 02. marts, 16:45:29 »
Pamēģiniet dzīvot pofigā, redzēsiet,  cik viegla dzīve :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #48 : 2015. gada 02. marts, 16:57:44 »
Pamēģiniet dzīvot pofigā, redzēsiet,  cik viegla dzīve :)

diemžēl, Ēvelīn, smadzenes nav tā iekārtotas...:) Mani pat vēlēšanas Vācijā un Grieķijā, kā arī Katalonijas referendums interesē...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #49 : 2015. gada 02. marts, 17:21:25 »
Referendums Katalonijā interesē... Jā, mani arī interesē! Kā precedents... Bet kārtējā pašu "paministra" famīlija - nea. Diemzēl nekas cits nav bijis jāizjūt kā kauns, ja sanāk runāt par mūsu turlupiņiem kur ārzemēs. Jā, ārzemes no ārzemēm atšķiras. Cik nav būts Skandināvijā un runāts par to, kas te notiek. Stāsti - tā un tā, valsts iepirkuma konkursam oficiālā (kāds absurds!) "otkata" takse - 10 %.... Mani vienkārši nesaprata. Te tas visus apmierina. Mani nesaprata, kad stāstīju par kvotām un "aizliegumu" slimot gada beigās.... utt.utjp. Un ko? iet ar dakšām uz ministēriju?
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2015. gada 02. marts, 18:50:39 »
Un ko dariit, Camma? Ko dariit? Kaa ietekmeet to, kas daraas? Jums ir veel ceriiba, ka kkas sisteemaa mainiisies?

Atslēdzies Tille

« Atbilde #51 : 2015. gada 02. marts, 19:02:10 »
Nu nez vai kādam vēl ir ilūzijas par sistēmas mainīšanos (ja nu vienīgi ar tām dakšām), bet būt kcik gatavai, KAD mainīsies, gan gribētos.

Tāpat par Parādnieku - ne silts, ne auksts par tām privātajām peripetijām. Man pašai ne aborts bijis, ne būs, BET man kā dēla mātei gribētos, lai, ja nu mans losis kādreiz attiecībās kko salaiž dēlī, lai manam potenciālajam mazbērnam būtu bik vairāk % izdzīvot. Tā teikt - nespļauj akā ....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2015. gada 02. marts, 19:05:41 »
Tille, es mazliet cepos par izplatiito viedokli - ja es izveelos pamest taadu sisteemu, kuraa nejuutu potenciaalu par spiiti savam ieguldiijumam, es skaitos viegli izvairiijusies. It kaa mans muuzha pienaakums buutu to barot kaa taadu veezi. Parasti esmu mieriiga kaa jura, bet shodien kkaa paraava cemmi shitaa virspuseejaa sadaliishana labajos cieteejos un sliktajos nodeveejos

Atslēdzies Tille

« Atbilde #53 : 2015. gada 02. marts, 19:10:12 »
A es jau neko :), tik palasījos čatā, ka mellene apšutusi par sačakarēto tēmu un mēģinu pievērsties atpakaļ pirmsākumiem :).

Par aizbraucējiem nekad nevienu sliktu vārdu neteikšu - pati esmu bijusi tajā pusē ....

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #54 : 2015. gada 02. marts, 19:37:26 »
Par pirmsākumiem runājot, man līdz zināmai robežai ir svarīgi izprast kādas likumsakarības iekšpus un ārpus sevis. Zināšanas man palīdz dzīvot, cik nu zināšanas vispār var palīdzēt. Protams, es arī cenšos norobežoties no informācijas, kas vienkārši piesārņo.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #55 : 2015. gada 02. marts, 20:20:05 »
Mums ir shtengri maz pilsoniskuma... cik ir to, kas kaut jele ko dara, nevis tukshi sashutinaas?

Palieku pie paarlieciibas, ka tautai IR vara, tik taa pati par slinku to izmantot...

Atslēdzies true detective

« Atbilde #56 : 2015. gada 02. marts, 20:20:38 »
nu jau, nu jau, viss atkarīgs no cilvēka, es piemēram, par politiskiem notikumiem LV zinu vairāk kā par savas mītnes zemes politiskajām peripētijām.  zinu cilvēkus LV, kas nezina neko, pilnīgi neko, kas notiek pasaulē, nezināja ne par Francijas teroristiem, ne  par to, kas LV ir ministru prezidents utml.  nav atkarīgs no tā kur katrs atrodas, bet no kaut kādas  ieinteresetības par aktualitātēm vispār pasaulē, ne tikai LV.  manā gadījumā bija pretēji, kā te tiek apgalvots, interese par notikumiem LV pieauga kopš esmu prom.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #57 : 2015. gada 02. marts, 21:53:08 »
esmu atpakaļ.
skatos pati uz savu mazohismu un šovakar mazliet par to padomāšu... cik daudz man to vajag  :)
patiesībā, 2x pa dienu izlasīju komentārus, tā teikt, lai ir par ko padomāt.
Katram atbildēt, laikam roka necelsies,par to atvainojos, lai gan buutu ko teikt, bet tas tad būs gari un es vairs neticu, ka kāds grib klausīties.
vienīgi, varbūt tiem,kas ar lielu entuziasmu uzķēra motīvu, ka nu tik atkal var uzbraukt nelietīgajiem dzimtenes nodevējiem, mucā augušajiem un pa spundi barotajiem.Vai es jums varu pajautat- vai tas ir personīgs naids, jeb visparējās dusmas uz jebkuru, kurš kkādā veidā ir pamanījies sakārtot savu dzīvi un tādēļ tagad rokams nost, jo kā tā var ? dzīvot un neciest un neparko un ne ar ko necīnīties??
es savulaik šī iemesla pēc aiztinos no sapa..jo bieži vien pilnīgi nekaitīga saruna pagriezās par tiem tur un mums te... :wtf:
man nav nevienam nekas jāpierāda... :o
bet man sāp ,saku godīgi, ka sāp... nevienam nenovēlu to nenormāli grūto lēmuma pieņemšanu, kāda man bija jāizveic, kad devos prom... mēnešiem likās, ka smadzenes uzpampušas no raudāšanas un izejas meklēšanas... jo es tak biju tā,kas teica- nekad, nekur nebrauksim. cik mums bija nenormāli grūts pirmais gads... darbs 6.d nedēļā, pa 12h. :faint:
mēs izķepurojāmies..
un tagad man, lai nekakā virsū, kkadi gudrinieki , kuri tjipa zin vairāk, cik daudz un kas man jaliek savā galvā.
beidzot es savos 40,-ar asti varu būt pati, varu darīt to, ko nekad nevarēju, jo nebija laika..jāskrien tak pa entajiem darbiem, jādomā,kā galus sasiet utt. tagad es varu būt normala mamma nevis skrienoša un tik pirms miega bērnu ieraugoša. tagad es varu būt arī sieviete,  varu nopirkt sarkanu somu, ja gribu. Nevis rēķināt vai sanāk milti pankūkām un bērniem jaunas čības. es nesaku ,ka es to nevarēju LV, varēju(kkad, brīžam) ,bet tas viss nāca ar mokām un nenormālu piepūli... laikam es savu iznesu un tagad varu uzelpot... nelieciet man par to justies vainīgai. :fryingpan:
katrs pats veido savu dzīvi..skatot trako negatīvismu ,ko gāžat virsū..gribu jautāt, nuko, labāk palika??  :confused:
laimīgi un apmierināti cilvēki nemēdz gaidīt brīdi, kad atkal varēs ieķert potītē, kādam kurš savādāks  :smile:
mani pārsteidz  cik ātri šī tēma aizvilka netēmā... es tak viņu neliku nedz pie politikas, pat ne pie pļāpām...OMG es skaidri redzu, ka ezotērika un filosofija virsuu rakstiits...
neviens manam jautajumam nepiegāja pēc  sakotnēja uzstadījuma būtības... oky es uzķēros uz Emilijas pirmo komentāru...pēc tam saskumos, jo viņa tik ar sapieru lāpstiņu bija pakāšājusi dziļāku bedrīti,kur iegrūst upurus(nuu liidziigos man)..
lab oky...
es pat neapvainojos(oky bik lūpu uzmetu, bet tas nav uz ilgu)...tikai sapratu, cik dziļš grāvis ir starpā ...
šovakar varētu paklusīties Lepsu un Londonu..izbimbāties un aizmirst ... :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

ēvele

• Viesi
« Atbilde #58 : 2015. gada 02. marts, 22:02:47 »
Ieņem pofigpozīciju, j
ko cepies? kas Tev te kādam jāpierāda vai jātaisnojas. Tu aizbrauci un pareizi darīji, ja jau aizbrauci. Es paliku, jo man tepat labi un esmu baigā baltrocīte un valodas tā ne visai. Un pasaules zināšanas  iztikas minimums katram savs individuāls. Kaut kā tā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2015. gada 02. marts, 22:37:09 »
A vot peedeejaa postaa mellene piemineeja to,.ko es noveeroju pie daljas aizbrauceeju un par ko man ir zheel- bik sakaartotaaka materiaalaa situaacija un vieniigais, kas cilvjus saak intereseet ir sominja, jacinja, zaabacinjsh... un ar visaam savaam izgliitiibaam un it kaa smadzeneem paliek taadaa proletariaata liimenii... zuud meerkji... dajebkaadi...

PS to es ne par melleni, neko par vinju nezinu... vnk taa sominjas piemineeshana uzraava...

PSS mellen, Tu saasinaati uztver... man ar besii, kad proletariaats videejais baigi grib man progresiivo nodokli piemeerot (nu, kad saakshu pelniit vairaak kaa shobriid). Vot taadu laiku un puules ieguldiit negrib, labaak no manis gatavu panjems, rrr...