Autors Tēma: vai par visu jābūt kursā?  (Lasīts 11017 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Tille

Re: vai par visu jābūt kursā?
« Atbilde #60 : 2015. gada 02. marts, 22:40:35 »
Mellen, neatbildi, vnk padomā - kāpēc tu redzi tikai tos komentārus, kas tevi sāpina? Un jā, es atbildēju tieši uz tavu jautājumu, ja kas.
Vienmēr ir šķērmi ap dūšu, kad kāds, kas nekad nebūs tavā ādā, domā, ka var mācīt dzīvot. Es zinu.

Par to grāvi ... Nu grāvim ir divas malas, ne?

Atslēdzies true detective

« Atbilde #61 : 2015. gada 02. marts, 22:57:23 »
nu gan dažus var viegli saraudināt, izskatās, ka tu, mellene, attaisnojies pati sev par kaut ko, tak liecies mierā, vienmēr būs jūs un mēs, šeit un tur, izlasīji komentu un aizmirsi, tu tak it kā filtrē info, ko uzņem, nu tad filtrē arī te.

ps. mani interesē gan Parādnieks, gan Ņemcova nāve, gan ISIS, gan kas dabūja Oskarus.....gan jauna jaciņa derētu,  tā teikt arī proletariāts grib būt lietas kursā par visu, nu vismaz daļa no tā :)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #62 : 2015. gada 02. marts, 23:12:43 »
ineshuk- jā saasināti, šoreiz tam piekrītu 100%, bet es tak paskaidroju, kādēļ saasinos. JO tēma NEbija par Ukrainu ,vai par Parādnieku, tā bija tēma.... par citu  :spicglaze: .. vai saruna būtu savādaka, ja es jautaatu- cik daudz jūs zinat par garīgās attīstības programmu blablabla? jeb vai visiem jāzin Nasa pēdējie atklajumi kosmosā, jo es redz nespēju visiem izsekot utt?
vai tiešām tu domā, ka es te tagad degradējos vai kā??? :faint: mīļā sirds, tā somiņa bija PIEMērs, tikai...oky..varu minēt citu...es tagad lasu lietas ,kas man interesē, nevis to, ko vajag lasīt...UN man tam IR laiks... :yes: , es varu atvest no latvijas čemodānu ar gramatām, kuras man tur stavēja gadiem nelasītas.... es varu skatīties filmas, kas man liek domat nevis baidīties ,stresot un satraukties...
paldies d/d nodokļu nemaksātājam ,jo tikai pateicoties viņa ieguldītajiem 90% es esmu te... un tā bija mana loze...
p.s man visas sarkanās un dzeltenās somiņas ar dizaineru vārdiem un visas pirktas čaritishopos pa 1,- ( vai no tā paliek labāk?? jo man liekas stulbi ieguldiit naudu parpalās), jā man ir mērķi un beidzot es viņus piepildu, nevis velku dzīvi no pirmdienas liidz piektdienai...
nu,kurš vēl grib,lai turpinu taisnoties??? :blushing: man te garš vakars patrapijies.. :tea:

Tille- es redzu visus komentārus... ko tad lai es tiem parējiem, pa ordenim izsniedzu? patiesībā varētu..gan jo tikai viens no komentētajiem neiekakāja   :go_go: :go_go: :go_go:
oky un pa atzinības rakstam,katram,kurš runāja pa tēmu un skaidrojās ar netēmas dzinējiem  :flowers: :flowers: :flowers:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #63 : 2015. gada 02. marts, 23:16:18 »
true detective - jā man ir bērnības trauma..un šajā gad. tas stradā..mani var viegli satracināt, (arī moraali utt) ja man liek justies par kko netaisni vainīgai ...
a ko nevarēs vairs papsihot??? man ātri paariet(bet es visu atceros) :rocking: :spicglaze:
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #64 : 2015. gada 02. marts, 23:23:56 »
Manaa gadiijumaa sominjas cena nav noteicoshais ;)

Man "saap" par tiem, kas tikushi saliidzinoshaa leiputrijaa paliek tajaas fabrikaas uc, neskatoties uz to, ka it kaa tak ir potenciaals kam vairaak...

Bet jaa- eertiibas meedz demotiveet ;)

PS atkaartoju- netaisnojies un nenjem personiigi

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #65 : 2015. gada 02. marts, 23:25:53 »
Hm, a ja par saakumteemu- es pat USA abortu nostaajas politikai ar vienu aci sekoju...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #66 : 2015. gada 02. marts, 23:26:33 »
Un peripeetijaam UK medsisteemaa arii...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #67 : 2015. gada 02. marts, 23:45:47 »
Ir lietas (profesionālās), kad bez līdzi sekošanas nu nekādi. Emīlijai arī biznesa pēc (es tā domāju) jāzina, kas kur notiek. Bet līst cilvēku ģimenes dzīvē - tas ir zemiski (kas ar kuru guļ, precējies, pasķīries utt.).
Un kāpēc gan nevar būt cilvēki, kuriem ir labi arī mājās sēžot un ģimeni ikdienā MIETPILSONISKI apčubinot? Kas mums tagad - visiem par ļeņiniem jākļūst un revolūcijas jātaisa? Tas ģimenes mietpilsonis rada komfortu varbūt vēl 5-6, kuri tad var ATĻAUTIES normāli strādāt. Ar dakšām uz ministēriju - da sū..ds no tā sanāks! Bet var jau darīt savādāk - padarīt pieejamu pakalpojumu cilvēkiem, kuriem to vajag.
Lasu atkal par Stradiņu bankrota pazīmēm. Smieklīgi. Tās pazīmes tur dzīvo gadu desmitiem. Tāpat kā citās valsts iestādēs. Jo neviens ne par ko neatbild un ar personīgo maku neriskē. Un kurš tur par ko cīnīsies? Nu ko, taisām ātro palīdzību un reanimāciju privātu.... Un ne ar dakšām ministerijā....
Te un Tur - kāda starpība, kur? Piekrītu tam, ka vēl viena mocekļu ģimene šeit neuzlabos nedz manu, nedz kāda cita labsajūtu vai ekonomisko stāvokli. Vai tad mēs katrs nestrādājam, lai justos labi? Kāpēc kādam jāupurē sevi tikai lai skaitītos patriots? Es negribu sevi upurēt! (sēžu gan tepat LV... khm)
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #68 : 2015. gada 03. marts, 00:03:55 »
ineshuk- es nezinu, vai tā ir, ka ērtības mēdz demotivēt.. gan jau, ka viss, atkarīgs no indivīda. citu demotivē, citam kļūst vairāk iespēju .
pasaule ir interesanta, jo visi esam atšķirīgi...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #69 : 2015. gada 03. marts, 06:48:13 »
nu vot zdrastje.

izrādās man slēpti nodomi mellenei bedri izrakt bijuši. nu jomajo...

eh, zvirbulīt, zvirbulīt...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #70 : 2015. gada 03. marts, 08:09:16 »
Olalā! Es gan, kaut arī dzīvoju ārpus LV, nekādus uzbraucienus ne aizbraucējiem, ne palicējiem nesaskatīju. Laikam man biezāka āda.
Par tēmu, kura it kā "sačakarēta " - laikam jau tad vajag precīzāku jautājumu un situācijas izklāstu, lai komentāri būtu autoram vēlamā virzienā. Tagad es arī varētu uzmest lūpu, jo mani komentāri, redziet, "neder", jo nav tādi, kā kāds vēlas dzirdēt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #71 : 2015. gada 03. marts, 08:21:28 »
Viena tēma ved pie citām, tāpat kā visi ceļi ved uz Romu. :)

Nez vai šis forums ir īstā vieta, kur šķirot cilvēkus aizbraucējos un palicējos un vēl censties pierādīt, ka vieni ir lielāki patrioti par otriem vai vēl kaut ko tādā garā. Visi ļauži nekad nebūs vienādi un nedomās vienas un tās pašas pareizās (manas) domas. :)

Labāk dzīvosim draudzīgi.  :big_hug:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #72 : 2015. gada 03. marts, 08:41:56 »
šitāda tēma jau te reiz beidzās ar neko labu

Atslēdzies Camma

« Atbilde #73 : 2015. gada 03. marts, 09:26:18 »
Emīlij - Tevi pieminēju tikai lai raksturotu to, ka ir profesijas un profesionāļi, kuriem par visko jāinteresējas tieši darba dēļ. Nu Tu takš ar ceļojumiem saistīts cilvēks, ne? Kā sūtīsi citus uz kara vai revolūcijas plosītu vietu? Nu tā tas bij domāts...
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #74 : 2015. gada 03. marts, 10:12:35 »
Emīlij - Tevi pieminēju tikai lai raksturotu to, ka ir profesijas un profesionāļi, kuriem par visko jāinteresējas tieši darba dēļ. Nu Tu takš ar ceļojumiem saistīts cilvēks, ne? Kā sūtīsi citus uz kara vai revolūcijas plosītu vietu? Nu tā tas bij domāts...

visu ko man vajadzēs profesionālajā ziņā par notikumiem citur, man peisūtīs "guļošam" - Amex alert, Ārlietu ministrija :)

Interese par pasauli apkārt tuvākā un tālākā nozīmē ar to ir ļoti maz saistīta. tā interese ir vairāk saistīta ar to, ka man patīk lietas un notikumus Izprast Pašai, man patīk, ka man ir Viedoklis, ka es saprotu, par Ko Viņi Runā, kad piemin notikumus pirms gadsimta Latvijā, Ukrainā, un citur. Un es dziļi cienu cilvēkus, kam ir dziļākas zināšanas un labāka izpratne, nekā man.

Bet es nekādā ziņā šo savu viedokli neuzspiežu nevienam, un tieši to, bez jebkādām sapieru lāpstiņām, izteicu savā komentārā - katrs savu komforta zonu nosaka pats. Grib - interesējas. Negrib - neinteresējas. Es, teiksim, gribu interesēties par teātri - bet nesanāk, gan dzīvesvietas dē', gan šobrīd citas prioritātes. Tāpēc nespēju piedalīties diskusijās par jaunākajām izrādēm, reizē nelienot tur ar komentāriem ķipa "kā jums laika un naudas pietiek tam visam; priekš kam jums tas vajadzīgs; vai - lasu un nesaprotu vai es esmu aprobežota un cik ir minimums, utt..." Bet uz mirkli iedomāsimies, ja es tā pajautātu. Un tad būtu loģisks iznākums - pati izdomāju problēmu, pati apvainojos... jo diskusijas un komentāru saturs ir diezgan viegli prognozējams. Ne tā?