ineshuk- jā saasināti, šoreiz tam piekrītu 100%, bet es tak paskaidroju, kādēļ saasinos. JO tēma NEbija par Ukrainu ,vai par Parādnieku, tā bija tēma.... par citu

.. vai saruna būtu savādaka, ja es jautaatu- cik daudz jūs zinat par garīgās attīstības programmu blablabla? jeb vai visiem jāzin Nasa pēdējie atklajumi kosmosā, jo es redz nespēju visiem izsekot utt?
vai tiešām tu domā, ka es te tagad degradējos vai kā???

mīļā sirds, tā somiņa bija PIEMērs, tikai...oky..varu minēt citu...es tagad lasu lietas ,kas man interesē, nevis to, ko vajag lasīt...UN man tam IR laiks...

, es varu atvest no latvijas čemodānu ar gramatām, kuras man tur stavēja gadiem nelasītas.... es varu skatīties filmas, kas man liek domat nevis baidīties ,stresot un satraukties...
paldies d/d nodokļu nemaksātājam ,jo tikai pateicoties viņa ieguldītajiem 90% es esmu te... un tā bija mana loze...
p.s man visas sarkanās un dzeltenās somiņas ar dizaineru vārdiem un visas pirktas čaritishopos pa 1,- ( vai no tā paliek labāk?? jo man liekas stulbi ieguldiit naudu parpalās), jā man ir mērķi un beidzot es viņus piepildu, nevis velku dzīvi no pirmdienas liidz piektdienai...
nu,kurš vēl grib,lai turpinu taisnoties???

man te garš vakars patrapijies..
Tille- es redzu visus komentārus... ko tad lai es tiem parējiem, pa ordenim izsniedzu? patiesībā varētu..gan jo tikai viens no komentētajiem neiekakāja
oky un pa atzinības rakstam,katram,kurš runāja pa tēmu un skaidrojās ar netēmas dzinējiem