Nespīd! Viens vīrs jau ir, šim pašam vecā sieva dzīvāka par dzīvu. Aber bagāti atraitņi nav redzēti, apkārt ganāmies, kur nu vēl no šiem laisties...

Sākumā mēs ar kaut kādiem ļaužiem, ko it kā pazinu, bet ne no reālajiem, inspicējām vienu pusuzbūvētu vasarnīcu (to vietu un akmens ēku es kaut kādos desmit sapņos esmu redzējusi) - būvēt tālāk vai ne. Tad paskatoties kadus metrus 50 aiz mājas, ieraudzījām tās lidojošās vardes un pāri laukam, žogiem un pļavām laidāmies prom. Vēl varēja redzēt skrienošus cilvēkus tālāk uz lauka, kāds pussimts vai vairāk.
Tas apzīmējums "vardes" arī relatīvs - tādas kā plakanas biezas trijstūrvaida rajas bez astes, tikai lielas, ap 3 m "spārnu" pletums, apspalvojums kā "plīša" mantiņām. Bija sen tādas porainas gumijas mantiņas, kam pielīmēti sīki matiņi, tādi 2 mm garumā, - dzelteni, pūkaini ezīši ap 1984. gadu bija ar pumpiņām adatu vietā, ja kāds atceras. "Vardēm" tie sari proporcionāli lielāki.

Vispār viņas bija no citām planētām. Beigās garām aizlidoja, jo tie, kas bēga, parāva sāņus un uz klintīm sarāpās. Tālāk bēgt nebija kur, jo aiz klinšu joslas upe. Nu tur pieslēdzās varžu otrā rota - tādi gari pelēki vertikāli cilvēkveida radījumi, arī pūkaini, kas mācēja vertikāli pacelties. Bail gan nebija, drīzāk interese.
Pirmajam cilvēkam uz klints kaut ko pajautāja, šis izrieza bicepsus, ka esot no specnaza, cilvēkveida monolīts vairāk neko nejautāja. Es sēdēju kādus 2 metrus no tā džeka. Kā cilvēkveida monolīts pagriezās pret mani, tā nostrādāja pašaizsardzības instinkts un es paziņoju, ka esmu tā džeka sieviete... [vot, prodžnaja škura!

] Bet tajā sapnī man nebija ne vīra, ne bērnu, brīvs sievišķis, tā teikt
Un tad mani sīči uztrobelēja...

Man vispār kolorīti sižeti rādās - gari, loģiski, toč gatavs video. Klusais sapnis - ja varētu ierakstīt kaut kādā sapņu uztvērējdiskā...