Autors Tēma: Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?  (Lasīts 11032 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?
« : 2015. gada 01. marts, 22:24:42 »
Jau 2.raidījums, šovu gaidīju, daudz kas patīk, bet ne viss. Nepatīk,ka Maija Silova regulāri neizrunā pareizi uzvārdus, tāpat viņu abu ar Āmani dialogi ir par garu, īpaši tā viens otra slavēšana.
2.raidījumā patika Tannis, bet nu Ansis Pūpols - laikam nebūs taktiski pat komentēt...kaut gan kā TV3 žurnālists patīk. Žūrija laba, īpaši Ponomarjovs ar savu neliekuļoto profesionālo attieksmi, kaut arī kritisks.
Kopumā ir o.k.
P.s. runā, ka lietuviešu producents pie šī raidījuma cita leišu producenta vispirms parūpējās, lai viņa draudzene Kromule tiek šovā, bet pēc tam, lai viņu atstāj..neskatoties uz to, ka tika izbalsota 1.raidījumā. Kaut gan dejo jau viņa neslikti.

Atslēdzies Narcise

Re: Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?
« Atbilde #1 : 2015. gada 01. marts, 22:31:25 »
Piebildīšu, ka Kromules tagadējais uzvārds ir Skulte, kaut dēvēju viņu par Kromuli, un aktrises jau tik bieži nemaz nepāriet vīra uzvārdā. Tagad jau bij.vīra. Paskaidroju tāpēc, ka vrb nav saprotams, par kādu Kromuli runāju.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2015. gada 01. marts, 23:14:05 »
Smieklīgi, ka šajā raidījumā Skulte tā droši pirmajā vietā. :))))

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2015. gada 02. marts, 11:13:17 »
par to palikšanu šovā - imho tev nav taisnība, bet tas ir tikai mans viedoklis. Resp, iespējams, ka viņas nonākšana šovā ir tāda kā tu saki, bet palikšana - manuprāt, tas viss bija izdomāts jau laicīgi - kā neizbalsot nevienu no pirmās pārraides. Pagājušās reizes vienķarši pirmajā nevienu neizmeta, otrajā sexzonā jau visi zināja, ka šoreiz neizmetīs, tāpēc šoreiz tika stingri un laicīgi jau teikts - izmetīs, izmetīs!!!  Un izmeta arī! Tikai - atrada iemeslu, kā atlikt atpakaļ:)

Bet skatījos es vakar tikai Grāveli. Un priecājos. BEt SilovĀmaņa dažus dialogus tīšanas procesā dzirdējuun skurinājos, `ja, par garu, par stulbu, par neskaidru Siovas izrunu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2015. gada 02. marts, 13:51:06 »
Nu man, savukārt, diezko neticas, ka tas bija iepriekš izprojektēts scenārijs ar to izmešanu un paņemšanu atpakaļ. Jo vairāk, ka dāvanas izkritušie saņēma, un ko tad -dāvanas atdeva atpakaļ? Bet ja gad.tā tiešām bija simulācija, tad manas domas par šo šovu no tā neuzlabojas, maigi izsakoties..
Par puisi ratiņkrēslā un viņa partneri  -tiešām jau otrreiz liels prieks -kāds azarts, puisim acis spīd -darot to, kas patīk un padodas. Forši!  :yes: Pieļauju, ka viņi novinnēs beigās šovu.
Jo raidījums ilgās vilkās, jo raid.vadītāji vairāk krita uz nerviem, un Silovas dialekts dikten ausīs griezās. Kaut kāds neliels prastums viņā, kaut gan pēc skata glīta meiča. Un Āmani arī viņa smukums pārāk neglābj -tāds viduvējs šovmens ar pļāpas imidžu. Tad jau tas pats Reiniks stipri pārāks liekas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 02. marts, 13:52:10 »
Jānoslēdz skaņa un jāskatās uz tikai uz Silovas kleitu :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2015. gada 02. marts, 16:01:37 »
Es arī skatos tikai Grāveli. Bet viņš bija vienīgais, kuru vakar neredzēju. :D Kaut kur aizgāju reklāmas pauzē un laikam nokavēju. Tāds stulbums. Silova samuldēja, ka viņš vēl nav ieradies un es domāju, ka būs pēdējais, bet nē.

Laikam esmu ļauna vai vēl nez kāda, bet puisis ratiņkrēslā ir negodīgi vairākos aspektos.
Skaidrs, ka vinnēs, jo sliktas atzīmes ētisku apsvērumu dēļ neliks.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2015. gada 02. marts, 16:09:39 »
mana teorija ir tāda, ka ir izdomāts, kā to puisi ar godu un cieņu dabūt ārā no šova, apmēram kā 5-to no beigām. Nu vai ceturto. Piemēram - pārāk lielās slodzes dēļ vai kāda cita iemesla dēļ.  Jo es patiešām viņu apbrīnoju un preicājos par sasniegumiem, bet - nu vienkārši negodīgi sanāk. Žūrija patiesi nedrīkst likt sliktas atzīmes un publika balsos un - kāda tad jēga pārējiem vis`par piedalīties?  Un es nejūtos ļauna, to sakot.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2015. gada 02. marts, 16:19:55 »
Es gan jūtos slikti to sakot, bet kāda tur deja...
Man prieks kā par cilvēku, par sasniegumiem, aktivitāti, bet parastā deju šovā? Tad dejas tikai starp cilvēkiem ratiņkrēslos. Par kādu liekuļoto žūrijas sacensību ir runa???

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #9 : 2015. gada 02. marts, 16:31:04 »
Silova vairs nebļāva, bet teksti bija vienkārši nebaudāmi. Āmanis -nekāds. Visos medijos komentētāji apbrīnojamā vienprātībā brēc - dariet kaut ko ar vadītājiem, bet šova veidotāji kā ar kurlumu sisti.  Vēl tomēr vajadzētu novienoties par formātu - vai tas ir šovs, kur cilvēki pārī ar profesionāliem dejotājiem mēģina iemācīties dejas, vai kaut kas cits.
Puisis ratiņkrēslā varētu būt kā viesis līdz galam. Lai viņam liek atzīmes, bet nav godīgi ne pret viņu , ne citiem vērtēt vienā grupā. Tāpat arī, nepatīk, ka daži liek uzsvaru uz vārdu šovs - ar tērpiem, dekorācijām, n-tajiem citiem dejotājiem. Manuprāt visi 11 pāri varētu dejot visus 11 raidījumus un atzīmes beigās saskaitīt kopā pa visām 11 reizēm. Man būtu interesanti redzēt taisni "vienkāršo cilvēkui" izaugsmi, nevis profesionālas dejas.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 02. marts, 17:57:08 »
Par puisi ratiņkrēslā pirms šova domāju līdzīgi -bāc, nu kāda tur sacensība -žēlos, liks paaugstinātas atzīmes,utt, bet mīlīši, nu ja atklāti, tad viņš ir pārāks par pāris bezkrēsla puišiem, kuri palika tabulas apakšgalā un par kuriem liekas, ka lācis uzminis gan uz kājām, gan uz ausīm ! ;d Ne muzikalitātes, ne ritma izjūtas, ne koordinācijas, nu pilnīgi nekā !! Kamēr invalīdpuisim viss tas ir, un fiziskā slodze, starp citu, ne mazāka kā pārējiem!
Bet par šova vadītājiem jau visu pateicu, pat samākslotā Agnese Zeltiņa kādreiz bija pārāka par Silovu..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. marts, 20:14:20 »
8.marta raidījumā daudzas dejotājas izvēlējušās baltas krāsas apģērbu. Bet vai Lolitai Novikovai noteikti vajadzēja izvēlēties tādu krāsu, ņemot vērā viņas formas??? :fryingpan: Jautājums netiek uzdots principa pēc, bet tāpēc, ka paskats viņai šovakar vnk atbaidošs..

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 08. marts, 20:28:57 »
Tā tarkšķēšana un vārda došana dalībniekiem nekam neder.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 08. marts, 20:44:42 »
Joprojām sājusminos par Greifānes kājām. Lai cik man ļoti viņa nepatiktu kopumā, tomēr jāsaka, ka arī dejojamais viņai ir iekšā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #14 : 2015. gada 08. marts, 22:36:05 »
Paldies Dievam, Novikova tikai iznācienā šova sākumā dreifēja tajā koši baltajā īsajā kleitā. Dejas laikā jau bija mugurā normāla kleita. Un kājas arī viņai labi kustas, ne tikai Greifānei. Bet šova vadītāji jopr.krīt uz nerviem.