Autors Tēma: Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?  (Lasīts 11024 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?
« Atbilde #15 : 2015. gada 09. marts, 09:16:02 »
kuru jūs vakar izmetāt?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2015. gada 09. marts, 09:17:53 »
Mēs nevienu, bet prese ziņo, ka Sokolovs ir prom.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2015. gada 09. marts, 09:30:11 »
Džeks pārrēķinājās. Var jau taisīt PR, bet mērs jāzina, vakar jau bija par traku. Lai gan man patika tā frāze par mēslu. :D

Hm@ noskaties Grāveli. Viņam bija superīgākā deja ever.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #18 : 2015. gada 09. marts, 10:08:11 »
Mango :) Man nupat tieši kolēģe rasīja, vai esmu skatījusies viņu :) Esot bijusi kološāla deja un ienķu te un tu arī to saki! Noteikti skatīšos , vakar vnk kaut kādu stulbu filmu skatījos tāpēc neizbraucu Dejām cauri tīšanas režīmā.

Fotogāfs ir idejots un - arī viņam diez vai bija mērķis ilgāk par divām-trim  dejām sevi mocīt.  Man laikam ir paranoja šāda šova sakarā, uzskatu, ka visi gājieni ir izdomāti jau scenāristu līmenī :)

« Atbilde #19 : 2015. gada 11. marts, 22:40:02 »
Beidzot noskatījos pēdējo raidījumu. Labi, ka man ir interaktīvā TV un var pārtīt nejēdzīgo muldēšanu un bezjēdzīgi garās reklāmas. Reāli skatījos tikai priekšnesumus un žūrijas viedokli, bet arī tur tracināja vadītāju spraukšanās pa vidu ar savām replikām, kas man nebūt nelikās asprātīgas.
Man patika gan techno-tango, gan vistu deja. Tāpēc jau tas ir šovs. Ja viņi visi katrreiz iznāktu vienādi sapucēti glītos balles tērpos, cik daudzi no jums skatītos tādu šovu?
Man ļoti patika arī Grāveļa vampīru tango -  jāatzīst, ka beidzot sāku saprast, kāpēc dažas tik dikti par viņu fano  :go_go:
Par kājām - man liekas, Kubasovai tomēr ir smukākas, vai arī tas bija to melno zeķu efekts  :happy:  Lolas priekšā jānorauj un jāsabradā vismaz 10 cepures  :thumbsup: Viņai takš jābūt krietni daudz gadiem, jo jau manā jaunībā viņa vairs nebija gluži pirmā svaiguma.   
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 12. marts, 07:41:44 no Spārka »
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #20 : 2015. gada 12. marts, 08:59:35 »
Lola malacis , un man patīk arī puisis ratiņkrēslā , skaistas rokas ! Par Grāveli jātur īkšķis patriotisma vārdā , novadnieks ! :gore:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #21 : 2015. gada 12. marts, 10:27:43 »
Man patika gan Vampīrtango , gan tas, ka viņš pēc tam teica par Ramšteina dziesmas izvēli - mums tomēr galvenais ir šovs, priekšnesums, ja visi tango dejos pie Banderasa, būs garlaicīgi.

Un pidžamrumba arī bija ekselenti seksīga :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 12. marts, 10:39:16 »
Un kad jūs pašas sāksiet piedalīties kādā šovā?????

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 12. marts, 10:41:55 »
Es laikam nekādu vampīrtango neredzēju. Ir kādam pie rokas links?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #24 : 2015. gada 12. marts, 11:26:01 »
nu, es to par vampīrtango nesauktu, bet tango tas bija - 1.marta raidījums, vairāk uz beigām, bet ne pašās beigās.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2015. gada 12. marts, 12:28:54 »
Mani mēģināja pieteikt tam jaunajam precībšovam  :fryingpan:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 12. marts, 12:34:58 »
Grāvelis aizdomīgi maz sabiedrībā parādās kombinācijā ar sievieti. Vai man tikai tā liekas. Tikai neprasiet, kāpēc mani tas interesē :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #27 : 2015. gada 12. marts, 12:49:36 »
nē, Beton, tev nespīd :)  Manuprāt, viņš ir puisis priekš mums, meitenēm:)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #28 : 2015. gada 12. marts, 12:58:54 »
Tik un tā nav mans tips :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #29 : 2015. gada 12. marts, 14:34:31 »
Varu nomierināt satrauktos prātus par Grāveli, viņam ir sieva, dēliņš un pareizā orientācija. Meitenes ļoti patīk, tāpēc viņa sievas vietā es būtu nedaudz greizsirdīga uz daiļo deju partneri. :)
Atgriežoties pie tā, ko reiz teicu par puisi ratiņkrēslā un viņa dotumiem, lai kāds skeptiķis iesēžas ratiņkrēslā un pats pamēģina, cik fiziski "viegli" ir izpildīt visas tās virāžas un pārējo dejā, būsiet sviedros minūtes laikā, neunājot nemaz par to, ka tas prasa perfektas iemaņas.
Par šovu piebilstot, man riebjas, ka ir atļauts gan šova vadītājiem, gan dalībniekiem strīdēties ar žūriju, viņus pārtraukt un iebilst, ar to šis šovs ir tikai prastāks salīdzinājumā ar iepr.gadu šoviem Dejo ar zv.