Autors Tēma: Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?  (Lasīts 10992 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?
« Atbilde #30 : 2015. gada 12. marts, 15:05:52 »
diez vai ar sievas pieminēšanu Tu te visas nomierināji :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #31 : 2015. gada 12. marts, 16:24:24 »
Saki, ka nav Tavs tips, bet jau 3 reizes šo iekomentēji.  ;)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2015. gada 15. marts, 21:04:19 »
Atkal tik skaisti Grāveļa pāris dejo. Un mūzika fantastiska (nezinu gan kas tā ir, kkur dzirdēta).

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #33 : 2015. gada 15. marts, 22:35:07 »
Vairākas dejas labas, pati dejošana nav šī šova vājākais posms, bet priekš kam tas bezgaumīgais sākums, ka Silovai neesot ko vilkt mugurā? Blondīņu jociņi. Un mazai meitenei sanāk dejot ča-ču pie "Sex bomb"..

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #34 : 2015. gada 16. marts, 13:26:23 »
Samierinājos jau ar , piedodiet, pastulbajiem vadītājiem (jeb scenāristiem?) Mazajai meitenei dejot pie mūzikas "sex bomb" - nu pilnīgi idioti! Patika visi, izņemot Tanni, un Lieckalniņu.  Varbūt ne tik daudz dejošanas pēc, cik stulbās pretimrunāšanas pēc. Varētu padomāt, ka žūrija nejēgas, no ielas savākti random cilvēki.

Johaidī, kas tu par izaugsmes guru, ja normālu konstruktīvu kritiku nevari ar cieņu noklausīties?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #35 : 2015. gada 16. marts, 14:17:19 »
Es neskatos to vāvuļošanu.
Bet kāpēc meitenēm bija vienādas zilas kleitas? Lolitai, Lienei, Annai

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #36 : 2015. gada 16. marts, 16:49:13 »
Kubasova un Leva turēsies ilgi, jo bagāti radi balsotāji, mobilajā balsojumā pirmajās vietās. Tas tracina

Atslēdzies hm@

« Atbilde #37 : 2015. gada 16. marts, 17:11:25 »
kad tu par bagātiem radiem ierunājies, atcerējos, ka bija tāda Elli U. kura turējās līdz pat finālam, un no viņas nekādi vaļā nevarēja tikt, jo radi balsoja un , nu, galīgi slikti jau viņa nedziedāja, tīri ciešami.  BEt finālā organizatoriem kaut kā izdevās apmuhļīt to sostēmuun izmest viņu:)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #38 : 2015. gada 16. marts, 19:40:48 »
Jā, jo diezvai taurta balso par tādiem nezināmiem, nav jau Iveta Feldmane, kas arī bija nezināma, bet kā dejoja! Vispār nez kas balso, man jau liekas, ka pamatā balso par aktieriem un dziedātājiem tauta, tāpēc brīnos, ka Skultei nemaz tik spoži nav balsojumā. Te vai citur teica par Silovas vienmēr šauro E, bet viņa taču ir krieviete, tā ka runā pieklājīgi.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #39 : 2015. gada 16. marts, 22:09:30 »
Silova esot pusktrieviete, pus latgaliete (jauktā ģimenē dzumusi, un sevi uzskata par latvieti). Kaut kad sen lasīju interviju ar viņu. Nu bet ja atklāti, tad Āmanis, lai arī ar skaidru izrunu, bet man arī nepatīk, kaut kgan kā aktieris uzskatāms par profesionāliem vārda mākslas meistariem. Toreiz, kad vadīja Zeltiņa un dejotājs, pedagogs Valērijs Mironovs, tad pēdējais nevadīja sliktāk par Āmani.
Jā, man arī ienāca prātā, ka Kubasovai aizdomīgi labs balsojums, ņemot vērā, ka tauta viņu nepazīst.
Sakiet ko gribiet, bet foršākā no visa šova ir žūrija, īpaši Ponomarjovs.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #40 : 2015. gada 16. marts, 22:13:07 »
Kubasova- dzeltenās preses zvaigzne. Kā tad tauta viņu nezinās :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #41 : 2015. gada 16. marts, 22:26:49 »
Mani favorīti - žūrijā Ponomarjovs.

Dejotāji - Grāvelis

Nesaprotu, ko tur dara Tannis un vēl daži ... bet laikam jau fonam ir jābūt ....

Tannim tas nav pirmais dejošanas šovs, tāpēc, lai nelecās ... ja kāds piededzinātu karstmaizes, viņš arī neliktu augstu vērtējumu ...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2015. gada 16. marts, 22:36:18 »
Ponomarjovs - inteliģents kungs, kurš nevārās visiem pa virsu un tāpēc pirmajos raidījumos palika bez vērda. Tipiski arī dzīvē, kad bļāvēji pārkliedz inteliģentus.
Nezināju tādu Kubasosvu, ne arī Ļevu, dzirdētas bija gan kaut kur. man arī favorīti ir Grāvelis, arī Greifāne nekas, arī Skulte, bet ne jau kā dejotāji, bet kā zināmi cilvēki. Tannis prasts un nepieņem kritiku. vairs nevienu neatceros tā uzreiz uz sitiena, ja godīgi. Citi saka, ka skatās dejas. Es dejas tikpat kā neskatos(tad gludinu vai ko citu), mani interesē žūrijas pļāpas.

Atslēdzies Kika

« Atbilde #43 : 2015. gada 20. marts, 19:52:02 »
Mans favorīts, protams, Grāvelis. Šitik saskanīgu pāri ar Lienīti vēl tikai pameklēt :) Skatoties viņu dejas, skudriņas skrien pār muguru ;) Ļoti ceru uz viņu uzvaru, balsoju un turu īkšķus. Atceramies, ka trešajā sezonā uzvarēja aktieris Ainārs Ančevskis ar Ievu Kemleri:) Liene Greifāne arī ļoti laba, esmu pārliecināta, ka viņa noturēsies līdz finālam. Tannis man patīk kā cilvēks un pavārs, bet nu dejotājs no viņa švaks :) Viņš jau, starp citu, pameta šovu šonedēļ kājas traumas dēļ. Kubasova un Kemlers - skaists pāris, bet kā viņi paši uzsvēra, ļoti atšķirīgi savās gaumēs un domās, tāpēc diez vai ir pretendenti uz uzvaru, jo pāru saskaņa ir ļoti svarīga. Ļoti patīk Kivlenieka sulīgie un smieklīgie komentāri, arī elegantās Agitas Mironovas konstruktīvā kritika (esmu ievērojusi, ka viņa vienmēr liek vismaz vienu atzīmi augstāk kā kungi), nopietnā un nosvērtā Ponomarjova komentāri, kurš, lai arī ir klasikas pielūdzējs, tomēr atļaujas arī kādu novirzi no tās (kaut vai tas pats Rammstein). Vienīgie, kas traucē - vadītāji ar tukšo runāšanu, kaitinoši. Bet tā, šovs patīk, skatos jau no 1.sezonas :)
One small positive thought in the morning can change your whole day! :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #44 : 2015. gada 21. marts, 09:54:29 »
Tanni salīdzināt ar Grāveli ir nekorekti gan dažādo svara kategoriju dēļ, gan kaut vai tāpēc, ka Grāvelis ir aktieris, kas 4 gadus mācījies dejot un kustību mākslu, studējot Kultūras akadēmijā, kur nu vēl, ka praktiski to darījis daudzās DT izrādēs. Pilnīgi to pašu var teikt arī par E.Skulti. Bet tā jau bijis visos šajos šovos, ka konkurence ir stipri nevienlīdzīga.