Autors Tēma: Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?  (Lasīts 10937 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Dejo ar zvaigzni -kādi iespaidi ?
« Atbilde #75 : 2015. gada 23. marts, 16:19:06 »
Absolūti nekā dīvaina! Nevajag jau visu uzreiz reducēt uz seksualitāti.
Es piem.arī dzīvē bieži izsaku sievietēm komplimentus, ja viņas labi izskatās, protams, ne jau pavisam svešām.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 30. marts, 12:27:26 no pitons »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #76 : 2015. gada 23. marts, 16:39:27 »
Skulte man kaut kā neliekas veca.Par vīriešiem nerunājam, jo viņu tur maz. Grāvelis tāds pašiemīlējies liekas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #77 : 2015. gada 23. marts, 16:40:55 »
Skulte liekas nevis veca, bet... kā to pieklājīgāk pateikt. Noballējusies.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #78 : 2015. gada 23. marts, 16:54:53 »
Labi. Iegūglēšu. Jo man liekas, ka ne jau tā sabiedrība tādus šovus skatās, tāpēc viņas dalība man liekas mistika.

Tur jau Grāvelis tikai palicis, par to jau parunājām. Nu vēl Mārtiņš. pārējās sievietes.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #79 : 2015. gada 23. marts, 17:29:47 »
Apskaties. Tikai meklē labāk: Svetlana LOEVA, jo nezkāpēc Dejo ar... pārkrustīuši viņu uz Levu...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #80 : 2015. gada 30. marts, 11:40:31 »
Juus, kas skataaties to raidiijumu, vai tieshaam ir tik traki? Zhuurija apsaukaa un pazemo daliibniekus?
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/189644/lieckalnina-par-deju-sovu-zurijas-apsaukasanas-ir-pazemojosa

Atslēdzies Mango

« Atbilde #81 : 2015. gada 30. marts, 12:07:13 »
Lieckalniņai ir durdoms galvā. To es pamanīju jau no pirmā raidījuma.
Nezinu, kāpēc, bet pilnīgi derdzas šitā būtne.
Rakstu nelasīju, nemaz negribu. :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #82 : 2015. gada 30. marts, 12:19:27 »
Mango, kaads durdoms? Tur vinja mineejusi, ka ir kristiete, personiibas izaugsmes trenere, psihoterapijas studente! Mees nemaz klaat nestaavam.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #83 : 2015. gada 30. marts, 12:21:00 »
Mango, kaads durdoms? Tur vinja mineejusi, ka ir kristiete, personiibas izaugsmes trenere, psihoterapijas studente! Mees nemaz klaat nestaavam.
Un tik apgarota, tik apgarota...

« Atbilde #84 : 2015. gada 30. marts, 12:48:32 »
Tik traki jau nemaz nav. Ja varbūt abi veči žūrijā vēl pamanās kaut ko aizvainojošu izspļaut, cenzdamies būt asprātīgi, tad Agita vienmēr izsakās ļoti korekti. Man žēl, ka Greifāni izmeta, es domāju, ka viņa bija galvenā pretendente uz uzvaru, bet, iespējams, ka tas tika darīts tīšām, jo ir paredzēts raidījums, kurā izmestie pāri cīnīsies par tiesībām atgriezties šovā.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #85 : 2015. gada 30. marts, 13:03:51 »
Vinja ir jau studente? Tajaa veestulee-pazinjojumaa gandriiz katraa rindaa pa kljuudai  :talking:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #86 : 2015. gada 30. marts, 13:21:37 »
Bet tā ir, kad bagāts vīrs pamet, tad jākļūst par teoloģijas studenti un personības treneri... Nemūžam neņemtu tādu treneri sev, kas, nez kā, pati pa dzīvi kūlusies, ko tāda man varētu iemācīt.
Man būtu kauns, un es vispār tv nelīstu un lieki muti nevirinātu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #87 : 2015. gada 30. marts, 13:49:53 »
Vakardienas raidījums man patika vislabāk no līdzšinējiem, neskatoties uz to, ka man arī žēl, ka Lieni izbalsoja. Bet es piekrītu tam, ka viņai tas Monro tēls nebija izdevies, - tāds diezgan paprasts.  Patika, ka tad, kad bija tas eksāmens, tika izmantota forša latviešu mūzika, vakardienas sākums man arī patika labāk par siena kaudzēm un pārējo.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #88 : 2015. gada 30. marts, 14:18:13 »
Manuprāt vajadzēja aiziet Levai vai Mārtiņam. Es nevaru vērtēt dejošanu, bet Lienei , manuprāt sanāk labāk kā Svetlanai. Mārtiņam tāpēc, ka viņa izpausmes spējas ir ierobežotas, viņam vairs nav kur augt. Man patika kā Evija dejoja. Grāvelim parādās narcisisma pazīmes.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #89 : 2015. gada 30. marts, 14:19:12 »
Tā jau visos šovos, pusē kļūst baudāmi, visi iedejojušies.
Nākamajā būs 2 dejas katram.
Es tā riebīgi, gaidīju, ka Mārtiņš izstāsies, lai pārējie varētu godīgi, cik nu, pacīkstēties.