Autors Tēma: Bavārijas kūka  (Lasīts 3666 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Bavārijas kūka
« : 2015. gada 02. marts, 21:48:52 »
Pretēji te visādu rijamo glāzmainajām receptēm lieku īstenas Bavārijas kūkas recepti.
Tā izturēs globālo sasilšanu, atomkaru un grēku plūdus, jo jau ir izturējusi Krebsa ciklu, domnas procesu, rektifikācijas kolonnu un bagātināšanu ar flotācijas metodi.
Biskvīts ar ķiršiem, zemesriekstu skaid.(olas, cuk., kviešu milti, pied.kviešu c, glikozes sīr.,emulg.E472b, E475, irdinE450, E500, vājpiens pulv, sāls, sūk.pulv., sekvestrE516, sk.regE327, E390, krāsvE101) grilj.(glikozes sīr.,dekstrīni, medus pulv., augu eļļa, tauki),smilšu mīkla (cuk., kviešu milti, ciete, mod.ciete, sūkalu pulv., lupīnas milti, emulgE471, irdinE450, E500,E341, dab.arom.) marg (augu tauki, ūd.,emulg E322 saulesp lec.,tauksk.mono&digl,E471, konsE202, sk.reg.330, aromatiz., krāsv.E160a), vaniļas krems (cuk., mod.ciete,E1414, vājp.pulv.,hidrog.augu tauki,, biezin.E401, sk.reg.E450, E263,E516, emulg.E471,krāsv E160a,E101, aromatiz.(miežu, piena sat.), ķirši, cietes sīr.(cuk.,ūd., ciete, biezin.E415, sk.reg.,kons.kālija sorb. un nātrija benz.).
Irānas nožēlojamās pūles uzradīt kodolieročus līdzinās vārgam kaķēna ņaudam salīdzinājumā ar dižo rimčika kulinārindustriju.
Visus sakost!

Atslēdzies Mangusts

Re: Bavārijas kūka
« Atbilde #1 : 2015. gada 02. marts, 22:17:10 »
Klau, neteiksi takš, ka šo var atkārtot mājas kārtībā ... :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2015. gada 02. marts, 22:21:53 »
Camma! Tu jauc manus plaanus! Tagad man buus Diktators jaaskataas, kur rakjete has to be pointed!

Ku es viegli ietekmeejama...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2015. gada 02. marts, 22:23:12 »
Diemzheel shito esmu Rimi pirkusi un apeedusi. Kaadas 2 vai pat 3 reizes

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2015. gada 02. marts, 23:15:46 »
Minne - nav brīnums, ka latvju tauta vēl nav izmirusi! Stipri ir mūsu kuņģi un nelokāma ir mūsu apņēmība norīt visu, kas pat vairs nekustās....
Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2015. gada 03. marts, 00:29:38 »
Lupīnas milti?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2015. gada 03. marts, 08:11:27 »
Un tak nebija Cammai slinkums visu pārrakstīt... :D

Mani kādreiz draudzene cienāja ar Bavārijas kūku no Rimi, bija garšīga. Pati pirkusi neesmu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2015. gada 03. marts, 09:16:58 »
Izskatījās garšīga (ha!) un kādreiz esmu arī ēdusi - gan sen tas bija, vairākus gadus atpakaļ. Un sterva pārdevēja teica, ka ar vārīto krēmu esot! Lai viņai tikai ar smilškastē ceptajām kūkām visu mūžu būtu jāmielojas!
Bet. Vīrieši ņēma un to bīstamo ķīmisko atkritumu apēda! Nu ko, mani nekad mūžā vairs nemocīs sirdsapziņas grauzumi par nedaudz "piecepušu" kāpostu sautējumu....  (skat. manu iepriekšējo komentāru). :)
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2015. gada 03. marts, 15:33:08 »
visas tās vielas tepat uz Zemes vien ir radītas. Tās nesatur radioaktīvus elementus, pārējais viss ir ēdams.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2015. gada 03. marts, 16:41:33 »
Nāc nu šu Betoniņ, ciānkāliju iedošu... kis, kis, kis.... :)
Visus sakost!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2015. gada 03. marts, 16:49:54 »
Miežu aromatizētājs...  diez, cik izcili tad smaržo mieži, ka jāliek tāds aromatizētājs klāt?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2015. gada 03. marts, 16:58:23 »
hm@, nu tas līdzīgi kā reklamēja Ramu ar maizes garšu... Nez, paredzēts pliku margarīnu karotēm leksēt, ka maizes garša vajadzīga, vai arī tas gadījumam ja maize pēc maizes vairs negaršo?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #12 : 2015. gada 03. marts, 17:30:46 »
Es bieži vien šitā palasu tos sastāvus un neko nenopērku... citreiz pati ēdamlieta izskatās tik dabiska un nevainīga, bet, kad sāc iedziļināties- neko vairs negribas :( Pamazām pāreju uz aizvien primitīvāku ēšanas stilu- veselas produktu grupas tiek atzītas par neēdamām un izslēgtas no iespējamo pirkumu saraksta.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 03. marts, 18:47:17 »
Nāc nu šu Betoniņ, ciānkāliju iedošu... kis, kis, kis.... :)

uz kis kis tikai tavi seši kaķi saskries. Un Tev kā medicīnas personai neklātos lielīties, ka esi ciankāliju klīnikā nogopījusi

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2015. gada 03. marts, 20:06:03 »
Mana klīnika, ko gribu, to gopīju! Bez tam, med iestādes kālija cianīdu neizmanto - nav vajdzības.... Vot ķiršu kompotiņi mājas kartībā gan top :)...
Visus sakost!