Autors Tēma: Nesapratne ar e-taloniem un rīdzinieka kartēm  (Lasīts 5196 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Nesapratne ar e-taloniem un rīdzinieka kartēm
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. marts, 10:13:14 »
Es braucu ar mikriņu, man strādāja.

Atslēdzies dille

« Atbilde #16 : 2015. gada 03. marts, 10:43:54 »
Piezvanīju uz RS informatīvo tālruni. Varot ņemt savu karti un kopā ar pasi doties uz klientu apkalpošanas centru. Tecu, ka man arī ir darba laiks, nav laika stāvēt rindās, par savu naudu esmu nopirkusi pakalpojumu. Neko nevarot darīt.
Varot pierakstīt rindā uz brīvdienām. Teicu, ka tas mani neapmierina, kā citādāk var kontaktēties ar to klientu apkalpošanas centru? Nekā, telefona nav.
Vēl ir sadaļa "sazinies ar mums", tur izlasīju, ka uz pieteikumu atbildi sniegs ne vēlāk kā 30 dienu laikā. Super.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2015. gada 03. marts, 11:05:06 »
Saprotu. Pag.nedēļ sitos, lai dabūtu zilo etalonu, parastu talonu, kur ielādēt braucienus. Tas bija murgs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2015. gada 03. marts, 11:15:25 »
Taa, luuk. Shitaadu regulaaru un absurdu lietu deelj pamazaam saac pievilkties ar dusmaam un shkrobi par to, vai tieshaam veelies to visu atkal, atkal un atkal, kameer pamazaam izdari  izveeli par labu mieriigaakai dziivei...

Atslēdzies alex

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. marts, 11:17:38 »
A es vakar aizvedu velo uz apkopi un pavisam drīz rādīšu fcuk RS ;)

Gadījumā, ja sametas pa četriem cilvēkiem, tad uz darbu nesanāk lētāk ar taksi braukt? ;)
Varbūt tagad cilvēki sāks apvienoties un no rīta sastrēgumos stāvēs nevis 100 auto ar vienu cilvēku iekšā, bet 50 ar vismaz diviem?
Aprunājieties ar kaimiņiem, varbūt jums ir pa ceļam un viņiem nav nekas pretī par eiro jūs paņemt līdzi no rīta?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 03. marts, 11:19:10 »
A es mierīgs kā valis un neuzvelkos... Vienīgais, kas bik kaitina, ka tagad mājās jānozūmē kaut kur 2€, tā vietā, ka līdz šim bija 1.40€ , ja nu savajagās kaut kur tikt, bet nav rezerves e-talonu mājās (manā krajā nekur tos nepārdod).

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2015. gada 03. marts, 11:19:23 »
Taa, luuk. Shitaadu regulaaru un absurdu lietu deelj pamazaam saac pievilkties ar dusmaam un shkrobi par to, vai tieshaam veelies to visu atkal, atkal un atkal, kameer pamazaam izdari  izveeli par labu mieriigaakai dziivei...

Hmm... jāpapapadomā... varbūt tiešām atrast arī man kādu tumsnēju veci un pārvākties uz siltākām zemēm :D :D :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2015. gada 03. marts, 11:27:06 »
A es mierīgs kā valis un neuzvelkos... Vienīgais, kas bik kaitina, ka tagad mājās jānozūmē kaut kur 2€, tā vietā, ka līdz šim bija 1.40€ , ja nu savajagās kaut kur tikt, bet nav rezerves e-talonu mājās (manā krajā nekur tos nepārdod).

Esmu mieriigas un pacietiigas dabas. Bet kkaa sapil pa pilienam. Tagad lasu un viss, kas saistiits ar RS, man burtiski zosaadu no shkrobes uzsit. Ka shitie teftelji tik turpina savas rebes un viss notiek. Cilveeki savelk jostas un velk taalaak. Ehh..pilnmeeness naak..

[/size]

Hmm... jāpapapadomā... varbūt tiešām atrast arī man kādu tumsnēju veci un pārvākties uz siltākām zemēm :D :D :D

alex, Tev vareetu pietikt ar velosipeedu :P Un - nevispaarini, ja?  :fryingpan:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 03. marts, 11:29:01 »
Laikam mana mierīgā attieksme pret RS sakņojas tajā, ka viņu paklapojumus lietoju reti. Un tajā, ka izmaksas pērkot kartiņu nav baisi lielas manā skatījumā. Cik tur bija? 50€ un brauc ar visu, kas kustās jebkurā virzienā?

Atslēdzies dille

« Atbilde #24 : 2015. gada 03. marts, 12:36:10 »
lai precizētu -
-es braucu ar riteni, bet tikai brīvdienās, jo darbā man tomēr cits stils, kā ierasties
-uz darbu mani ved,
- RS izmantoju mājupceļam vai braucot vingrot ;
- šis un citi sīkumi nemainīs manu attieksmi pret manu mīļo Latviju, nekad neesmu apsvērusi domu dzīvot kur citur, nevelk;
- " 50€ un brauc ar visu, kas kustās jebkurā virzienā?" - protams, tikai ar noteikumu, ka tā mēnešbiļete darbojas, es jau arī nekādus kreisos braucienus nepirku :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2015. gada 03. marts, 13:42:15 »
Es arī labprāt brauktu ar velosipēdu, it īpaši vasarā. Bet no rīta es vēl īsti neesmu pamodusies, grūti būtu izlavierēt, lai neaizķertu kādu gājēju vai stabu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 03. marts, 13:52:30 »
Dzīvojot Imantā, šad tad braucu uz darbu. Bet es jau tā skaisti un relaksēti nemāku- ja brauc, tad brauc uz mērķi, nevis izklaides pēc vizinās un bauda ainavu. Tagad nav iekšās. Jo gabals pa šoseju, pa dienvidnieku.. baigais čakars un bailes arī :) Turklāt attālums arī ir lielāks par 5km.

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2015. gada 03. marts, 14:38:39 »
Laikam mana mierīgā attieksme pret RS sakņojas tajā, ka viņu paklapojumus lietoju reti. Un tajā, ka izmaksas pērkot kartiņu nav baisi lielas manā skatījumā. Cik tur bija? 50€ un brauc ar visu, kas kustās jebkurā virzienā?
nea, ne ar visu. Mikriņi un vilcieni pilsētas robbežās tur, redz, neietilpst :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #28 : 2015. gada 03. marts, 14:40:23 »
Tad ir kāds/a mēģinājis vakar/šodien mikriņā lietot "veco" mikriņu e-talonu, vai nē? Ir jēga mēģināt, vai skaidrs, ka nebūs?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 03. marts, 14:51:04 »
Mikriņi nekad nekur nav ietilpuši. Līdz ar to - sāpes nav.