Autors Tēma: Nesapratne ar e-taloniem un rīdzinieka kartēm  (Lasīts 5182 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: Nesapratne ar e-taloniem un rīdzinieka kartēm
« Atbilde #30 : 2015. gada 03. marts, 15:06:36 »
Paga, paga. Līdz ar jauno tarifu ieviešanu visur (tramvajos, trolejbusos, autobusos, mikroautobusos) der vienots e-talons. Nopērku savus braucienus un braucu, ar ko vēlos. Nav vairs jādala - viena karte mikriņā, otra pārējiem.
Pēc aktivizēšanas tas arī man pāris izdevās. Līdz vakardienai.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #31 : 2015. gada 03. marts, 15:57:17 »
Tad ir kāds/a mēģinājis vakar/šodien mikriņā lietot "veco" mikriņu e-talonu, vai nē? Ir jēga mēģināt, vai skaidrs, ka nebūs?

Es jau tā kā uzrakstīju. Sk. augstāk.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2015. gada 03. marts, 16:06:48 »
Man nav jēgas nekur pārvākties, ja nu vienīgi uz vientuļu salu, jo man besī cilvēki :D Citur viņu būs vēl vairāk,  te mazāk par miljonu. Mani tracina ne jau tas, ka man jāiet uz kac pēc talona, bet tas, ka tur ir rinda ar stulbiem cilvēkiem. :D Konkrēti pirms manis pāris minūtes pirms darba laika beigām, kad ārā vēl rinda, viens čalis skaidrojās ar darbinieku, ka viņam, redz, bilde nepatīk etalonā. Pats sašmigojies vai salietojies bija.

Minne, lai kur es aizbrauktu, frīki ir visur. :D

Man arī velo stāv koridorā darba kārtībā...
Bet veselība man dārgāka, lai tagad brauktu. Gaidu, kad paliks stabili plusi, no rīta pie manis tik ap 0.

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2015. gada 04. marts, 01:52:14 »
Sorry, nemanīju vai nesapratu. Vnk jābūt gatavai, ja nenostrādā, dezertēt no tā mikriņa :D nemaksāšu tak es 2E

Velo nelieli mīnusi nav problēma. Ir cita - slapjums, jo īpaši lietus :@

Atslēdzies Mango

« Atbilde #34 : 2015. gada 04. marts, 08:12:59 »
Man slapjums netraucē, bet vārgas iekšas, saelpojos auksto gaisu un kaput. :)

Tā jau arī citi dara, talons nenostrādā un kāpj laukā.

Atslēdzies alex

« Atbilde #35 : 2015. gada 04. marts, 10:01:32 »
Man arī velo stāv koridorā darba kārtībā...
Bet veselība man dārgāka, lai tagad brauktu. Gaidu, kad paliks stabili plusi, no rīta pie manis tik ap 0.

Ja nav sniega vai citi traucējoši apstākļi (uzvalks, piemēram :) ) es braucu līdz -5. Regulāri, nu jau gadus septiņus. I nekas- par veselību nesūdzos ;)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #36 : 2015. gada 04. marts, 10:05:53 »
Forši tev. Es arī tā gribētu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #37 : 2015. gada 04. marts, 10:18:47 »
Redz, bankas izspiedušas [size=78%]http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/550148-ar_jauno_ekarsu_sistemu_vares_norekinaties_visa_es[/size]
Tas nozīmē, ka no 2017.gada atkal būs pārmaiņas :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #38 : 2015. gada 04. marts, 10:24:59 »
Un kāds atkal nopelnīs uz ieviešanu.

Atslēdzies alex

« Atbilde #39 : 2015. gada 04. marts, 10:35:31 »
Sakarā ar straujo ieņēmumu apjoma par braukšanas biļetēm samazināšanos, SIA "Rīgas Satiksme" plāno pastiprināt kontroli sabiedriskajā transportā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #40 : 2015. gada 04. marts, 10:35:46 »
Pamatā - banku sektors uz karšu izdošanu un apkalpošanu. Tad vēl jaunu nolasītāju piegādātāji :)
Pēc RS murgiem un tautas novešanu līdz ķērcieniem un domām par olām, šāds raksts šķiet kā atpestīšana - ak beidzot valsts ņem visu savās rokās, visu varēs kontrolēt utt Tieši precīzi laikā izziņots, lai tiktu uzņemts ar atvieglojumu.

Varētu teikt, ka investīcijas jāplāno pārvadātājiem, jo tiem jau neveins pa velti neko nedos, tāpat arī interesanti par banku komisijām. Kas tās segs par katru transakciju - valsts, pārvadātājs? Vai karšu lietotājiem būs (nu droši vien, ka būs) un cik lielas kartes apkalpošanas maksas? Kuras būs tās divas laimīgās bankas, kas uzvārīsies?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #41 : 2015. gada 04. marts, 10:41:40 »
Minēšu - zviedru? :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 04. marts, 10:46:20 »
Mums jau laikam ir tikai krievu un zviedru. Ņemot vērā klientu daudzumu vienām un otrām - zviedri vinnē. Paskat cik labi - nolikās atslēgas kā iespēja, nevis mandatory, šeit tiek atsistas atpakaļ investīcijas, kas jāveic karšu norēķinu sistēmu attīstībā līdz 2017.gadam arī bez visādiem e-talonu atvasinājumiem... + ieviešamajam uzreiz arī prakstisks pielietojums...

Klau, mēs nevaram vienkārši pieteikt karu zviedrijai, uzreiz padoties un anektēties? Tāpat jau piederam viņiem ar katru šampūna pudeli, kas stāv uz vannas malas :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #43 : 2015. gada 04. marts, 10:54:43 »
Ir jau pa kādai norvēģu arī. Un vēl šādas tādas. ;)
Bet lielie bloki, jā. Un krievu atkrīt automātiski.

Atslēdzies alex

« Atbilde #44 : 2015. gada 04. marts, 10:58:07 »
Klau, mēs nevaram vienkārši pieteikt karu zviedrijai, uzreiz padoties un anektēties? Tāpat jau piederam viņiem ar katru šampūna pudeli, kas stāv uz vannas malas :D

Nevajag nemaz karu. Iztrenkājam 100 gudros un oficiāli atzīstam, ka esam Zviedrijas domīnija un neprotam sevi pārvaldīt un pašnoteikties. 700 verdzības gadi nekur nav pazuduši!