Autors Tēma: Par kosmētiskajām operācijām  (Lasīts 9640 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Par kosmētiskajām operācijām
« Atbilde #60 : 2015. gada 07. marts, 13:41:29 »
Man druzhka ru ar sho straadaa- cenas uzpuustas fantastiski- pashi preparaati tikpat kaa neko nemaksaa... bet nu alga jaanopelna, telpu iire jaamaksaa, par kursiem jaamaksaa...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #61 : 2015. gada 07. marts, 13:43:43 »
Druzhka vasaraa atbrauks, soliijaas man mezo uztaisiit... no taa es nebaidos :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #62 : 2015. gada 07. marts, 13:57:37 »

Un tās sievietes nebaidās, ka mājās ko tādu veic? Nu nav taču tik sterili .

Viņai ir visi iespējamie sertifikāti un apliecības, vienkārši mājās var likt samērīgas cenas, jo nav jāmaksā dārgās īres un nodokļi :) Nevienam nav aizliegts iet uz salonu un maksāt...aptuveni 3 reizes dārgāk. Un dzīvoklis viņai ir smalkāks par daudziem saloniem.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #63 : 2015. gada 07. marts, 21:47:45 »
laviijā jūs izlaidušās ar saviem smalkajiem saloniem  :smile: protams,ka var staigaat uz tādiem un maksāt 70% par to, ka ejat uz smalku salonu...
manās UK mītnesvietās tādu smalku salonu nemaz naf bijis(nedzīvoju Londonā)...latviešu, leišu, poļu meistaru mājas saloni ir daudz krutāki un aprīkotāki par anglju un babaju  konveijiersaloniem.
anglijā jebkurš meistars var noformēt sev darbavietu maajās un strādāt kā pašnodarbinātais... savi klienti un normalas cenas. publiskajos salonos tu īrē darbavietu, par visu vai neko atbild saimnieks kuram galvenais ir sanjemt rentes naudu.Viņam galva nesāp par kkādu apriikojumu vai figvinjzin ko...
man galvenais,lai meistars labs, zin ko dara un lai izmanto labus materialus...usjo... :coffee:
par ķirurģiskām op.nerunāju..pagaidam neesmu interesējusies..
mājas ,privatajā salonā meistars daudz vairāk uztraucas par kvalitāti, jo vinja klients ir viņa maize.

p.s izņēmumi ir vienmēr :)šis tikai mans personīgais vērojums...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #64 : 2015. gada 09. marts, 21:58:57 »
Pagaidām nekas nav darīts, jo ar veselīgu dzīvesveidu un labiem gēniem īpašu krunku nav, bet kad radīsies nepieciešamība, paturu iespēju kko arī veikt, piem.plakstiņu korekciju.