Autors Tēma: Vakcinācija  (Lasīts 9456 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Vakcinācija
« : 2015. gada 04. marts, 11:52:51 »
Vakcinācija. Arvien vairāk parādās informācijas par vakcīnu neefektivitāti un pat bīstamību. Ja agrāk to varēja izskaidrot ar "nav labuma bez ļunuma", tad tagad ir pat tiesā pierādīts, ka vakcīnas ir potenciāls ļaunums. Man pašam šajā jautājumā konkrētas nostājas nav, taču šķiet, ka ir par ko padomāt.

PS Mani bērni tika vakcinēti. Tiesa gan, mazliet vēlāk, nekā iesaka standartgadījumos.

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/16332/vakcinacijas-melna-puse

http://www.naturalnews.com/048430_vaccines_sudden_death_Big_Pharma.html#ixzz3Q6uBI7WN

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Vakcinācija
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. marts, 11:55:39 »
uuuu, vakcīnu karš  :evil:

Mani pārstāja potēt mazā vecumā, kad tika konstatēta alerģija. Mans bērns ir dabūjis vienu komplekso poti un tuberkulozi, no kā nevarēja izvairīties. Paldies dievam, ka nebija kā kolēģei, kas pēc DzN saņemtās pirmās potes vēlāk dabūja graizīt bērnu, jo bija viena no ļoti daudziem, kuru bērniem padusē limfmezgli sāka augt...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. marts, 12:15:43 »
Hi, hi, tūlīt saskries vakcīnu atbalstītāji un nories. :D

Viens jautājums tiem, kas atbalsta vakcināciju - kam ir izdevīgi, ka cilvēki nevakcinējas? Gribu loģisku atbildi dzirdēt.

Homeopātiem? Kam jau tāpat cenas grandiozas un rindas pērbāztas...
Dziedniekiem? Tas pats - rindas garas un klientu pietiek.
Sazvērestību pret cilvēci organizētājiem? Miljonreižu vieglāk ir iebērt pulverīti ūdensapgādē, nekā pārliecināt trulās inertās masas mainīt savu uztveri.
Nu, kam?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. marts, 12:16:08 »
Alex, goda vārds, no Tevis kā cilvēka ar solīdu izglītību es negaidītu nekritisku huiņas pārpublicēšanu. Viss, kas nāk no tādiem avotiem kā Natural News, Mercola u.tml. mājaslapām, ir huiņa pēc definīcijas. Un, protams, mūsu ļoti respektablie portāli to mīl pārpublicēt. Un, protams, ļoti īpašās māmiņas, kas uzskata, ka viņas "veikušas izpēti" pagūglējot un arī visu zina labāk par ārstiem un zinātniekiem. Tiešām arī pie mums būs jānonāk pie infekcijas slimību uzliesmojumiem, lai cilvēki sāktu domāt līdzi, kam viņi tic un ko viņi apdraud ar savu rīcību?

Ja patiešām interesē, ko īsti saka pētījumi par vakcīnām, var meklēt šeit http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/vaccine-search-engine/ (tiek atlasītas zinātniskās publikācijas un meta analīze, nevis kaut kādi pseidopētījumi un, diespas, jau sen atspēkoti pētījumi tādi kā slavenais Wakefield gadījums)
Lielākā daļa no vecākus satraucošajiem jautājumiem ir apskatīti šeit http://www.sciencebasedmedicine.org/category/vaccines/ - valoda ir drusku sarežģīta, bet nav nelasāma. Precīzu linku nevaru atrast, bet tur bija apskatīti pētījumi, kas pierāda - novēlots vakcinācijas kalendārs nedod nekādu labumu bērniem, tikai paaugstina inficēšanās risku pirmsvakcinācijas periodā.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. marts, 12:18:54 »
Hi, hi, tūlīt saskries vakcīnu atbalstītāji un nories. :D

Viens jautājums tiem, kas atbalsta vakcināciju - kam ir izdevīgi, ka cilvēki nevakcinējas? Gribu loģisku atbildi dzirdēt.

Homeopātiem? Kam jau tāpat cenas grandiozas un rindas pērbāztas...
Dziedniekiem? Tas pats - rindas garas un klientu pietiek.
Sazvērestību pret cilvēci organizētājiem? Miljonreižu vieglāk ir iebērt pulverīti ūdensapgādē, nekā pārliecināt trulās inertās masas mainīt savu uztveri.
Nu, kam?
Pie mums, kur katrs māk salasīt tējiņas un pašārstēties, varbūt arī nav tik liels izdevīgums. Toties ASV, no kurienes nāk viss šis pretvakcīnu vājprāts, pārtikas piedevas, "naturopātija" un "alternatīvā medicīna" ir MILJARDU industrija, pie tam totāli neregulēta un nekontrolējama. Ja medikamentu (tai skaitā vakcīnu) palaišanai tirgū ir ārkārtīgi stingras prasības, kontrole un milzīgi finansiālie ieguldījumi izpētē un klīniskajos izmēģinājumos, tad, lai sāktu tirgot grāmatiņas par kafijas klizmu efektivitāti vai tirgot augu pulverīšus (kuros nereti nemaz nav to augu), ieguldījumi vajadzīgi minimāli.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2015. gada 04. marts, 12:25:22 »
Starp citu, vienam man pazīstamam jaunam vīrietim, kas bērnībā pamperos staigājis (kā reiz Latvijas pirmie ienākušie pamperi), ir bērns. Tā ka - kārtējie meli.

Farmācijas industrijas miljardi konkrēti pārsniedz visus uztura bagātinātājus...

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. marts, 12:32:08 »
Protams ka saskries -es arī esmu klāt. Kā var tā riskēt ar savu un citu veselību?!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 04. marts, 12:40:57 »
Ja oponents mani defoltā uzskata par garīgi atpailkušu - un savādāk nav traktējams sekojošais citāts -, tas ir viszemākais līmenis, kad argumenti beigušies, un ne par ko labu neliecina un neveicina vēlmi oponenta viedokli apspērt kā ticamu. T.i., tā nav diskusija, bet sava viedokļa totalitāra uzspiešana.

"Vak­ci­nā­ci­jas liet­de­rī­bas ap­šau­bī­ša­na ir iden­tis­ki vēr­tē­ja­ma kā uz­skats, ka ze­mes­lo­de ir pla­ka­na!"
Ilze Grope, Dr. med., asoc. profesore, bērnu infektoloģe, pediatre.
Latvijas Ārsts, 01.2015., 27. lpp.

Atsakoties no vakcinācijas, man jāparaksta papīrs, ka uzņemos atbildu par sekām.
Kāpēc ārsts neparaksta papīru, ka uzņemas atbildību par sekām vakcinēšanas gadījumā?

Limfmezglu problēmas pēc BCG vakcīnas bija daudziem, to vairs nevarēja noslēpt. Kāpēc vakcinēšana ar konkrēto vakcīnu turpinājās, zinot, kādas ir reālās sekas?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2015. gada 04. marts, 12:53:57 »
Pētījuma rezultāti ir pakārtoti finasējuma avota interesēm.
Universitātēm, institūtiem utt. nevajag naudu? Vajag.
Tad nu še jums 10 mio, bet izpētiet un pierādiet, ka asfalta laizīšana nomierina nervus.
Ja finansējumu piešķir valsts, tad to piešķir ar kāda politiska spēka atbalstu, kurš, savukārt valdībā ticis neba nu bez finansiālas piešprices...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2015. gada 04. marts, 12:56:20 »
Nez vai tiesa ir taa anshtalte, kur pieraada vakciinu ljaunumu...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2015. gada 04. marts, 12:58:18 »
P.S
Pret krampjiem, difteriju, encafalītu un kko vēl esmu potējies.
Pret gripu - nekad. Pēdējo slimošanas reizi neatceros. Atšķirībā no tiem daudzajiem paziņām, kas uzskata, ka gripas pote ir vajadzīga.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2015. gada 04. marts, 13:08:55 »
100% atbalstu Broma pieeju. Uzskatu, ka jāpotējas pret infekcijām, kuras var radīt potenciālu invaliditāti vai kurām nav efektīvas ārstēšanas. Nav runa par tiem, kuri apdraudēti citu slimību dēļ (transplantācija, imūnsupresija utt.).
Par atsevišķu ražotāju vai pat konkrētu partiju numuru pošu blaknēm var runāt atsevišķi - neskatoties uz visstingrāko kontroli, 100% garantiju nekam šajā pasaulē dot nevar!
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2015. gada 04. marts, 13:14:42 »
Šito [no linka]: "visi kolēģi skrien potēties pret gripu, jo – par velti (maksā darbavieta). Un tad visi pēc kārtas ar gripu arī noguļas, no kuras turklāt ārstējas ilgi un dikti, nereti iedzīvojoties komplikācijās" es dzīvē redzēju. Kā kolēģi sprāga nost puņķaini un klepaini, sarkanām acīm un deguniem, bet uz darbu jānāk, jo brīvdienas neviens nedod.
Es pasūtiju bezmaksas vakcīnu un tā arī togad [un ne tikai togad] neslimoju, par spīti pilnā sabtransā kopā ar klepojošajiem un gārdzošajiem pavadītajam laikam.

Tas ir vēl viens pretarguments manos personiskajos novērojumos...

Ņemot vērā ieteiktos revakcinēšanas laikus, es jau skaitos nevakcinēta... Bērnību ar likumpaklausīgajiem vecākiem neizmainīsi, protams. Bet mani vispār nevakcinētie, kas, protams, no dārziņa stiepj vīrusus, slimo izcili viegli, salīdzinot ar mani viņu vecumā - otrs arguments, īpaši ņemot vērā vides un pārtikas salīdzinājumu tagad un pirms 40 gadiem, kam būtu jābūt par sliktu manējiem.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #13 : 2015. gada 04. marts, 13:20:36 »
Par to vides tīrību pirms gadiem pajautā olainiešiem - leģendas vēsta, ka grāvjos pie zāļu fabrikas varējis attīstīt fotofilmiņas... Vides piesārņojuma kontrole šobrīd ir daudz, daudz stingrāka, tikai tagad par to runā, atšķirībā no padomju laikiem, kad ij minerālmēslus klusām kaut kur krūmos nobēra, gan armija aviācijas degvielu tāpat vien grāvī iegāza.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2015. gada 04. marts, 13:23:22 »
Tikai nez kāpēc tomāts garšoja un smaržoja pēc tomāta nevis pēc rozā sausa putuplasta kamola... :D

To, ko tolaik izgāza grāvī, tagad ar uzviju izkaisa gaisā - paskaties automašīnu un lidmašīnu skaitu uz kvadrātmetru. Un nav vērts pieņemt vēlamo par esošo, Latvijā neviens tik smalki neuztraucas par tīru vidi. Visādu skandālu gana, neskaitot gadījumus, par ko tauta nav informēta. Plus ĢMO un citi jaukumi - agrāk maize sapelēja pāris dienu laikā, tagad stāv nedēļu, agrāk piens pēc 3 dienām bija saskābis, tagad pēc mēneša beidzot kļūst rūgts. Visas "aplejamās" putras, uzpūstie graudi u.c. - baigi dabīgie?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 04. marts, 13:29:23 no Trix »