Autors Tēma: Garāku matu frizūras  (Lasīts 3007 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Garāku matu frizūras
« Atbilde #15 : 2015. gada 06. marts, 10:04:57 »
Ragana, no šāda skatu punkta - kā izskaidrot iekšēju nepieciešamību (nevis praktisku) tos savākt?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #16 : 2015. gada 06. marts, 10:08:46 »
Nu - varbūt savākt, lai tie lūkojas uz augšu?
Bet varbūt Tev prasās reizēm matus noskūt, vai kaut kā novākt NOST? Man tā ir bijis pēc lieliem kreņķiem un ļoti nepatīkamām situācijām. Ir gribējies ņemt skujamo un vienkārši nafig. Tad parasti arī savācu nost.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 06. marts, 10:12:44 »

Tagad jau lielāko daļu nedēļas savācu ar gumiju astē/čupčikā - saviņķelēti pakausī, bet ne gluži cope.Prasās griezumu mainīt/uztaisīt, bet ne nogriezt vispār. To jau es pirms gada izdarīju tiekot pie paīsa karē, tagad audzēju atpakaļ  :blushing:

Īsāk sakot - savākšana var būt neapzināta aizsargreakcija pret kaut ko. Meklēsim :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 06. marts, 10:20:22 »
Kāda tur aizstgreakcija. Es, tāpat kā Piafa, audzēju. Tad nu saņemu astē vai viņķelī, kad jāsēž ar seju uz leju :D - kad rakstu vai stāvu noliekusies un skatos uz leju. Aste manā vecumā publiski neder, tad nu saņemu ar tādu garu sprādzi zemu pakausī. Ejot cilvēkos, nesaņemu nekā. Ja nu vienīgi zem kapuces saņemu lai, to noņemot, skats normāls. Esmu mēģinājusi copi, bet tad drusku pēc vecmāmiņas izskatos. Ik pa laikam pieķeru sevi pie domas, ka nav ko audzēt, jo ļoti traucē. Vismaz sānos kādu sasonveidīgo nogriezt, lai tikai pakaļa aug, nezinu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 06. marts, 10:27:09 »
Nāra, man visu mūžu ir bijuši gari mati, tā, ka esmu pieradusi staigāt vaļējiem vienmēr un visur, savācot astē tikai praktiskiem nolūkiem  :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2015. gada 06. marts, 15:02:55 »
Gari mati ir viens no sievishkjiibas simboliem. Tu gribi tos savaakt, savaldiit. Kaa ar savas sievishkjiibas pienjemshanu, identificeeshanos ar sevi kaa sievieti?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 06. marts, 15:19:55 »
Kaa ar savas sievishkjiibas pienjemshanu, identificeeshanos ar sevi kaa sievieti?
Tā neko sev. Darbs tikai bik traucē procesam :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2015. gada 06. marts, 15:46:56 »
Tu savas antenas noloci un novirzi uz zemi. Nu nevajag tā! ;)

Ak tad tāpēc pankiem grebene rullē!  :D
[Iedomājos, kā es varētu savus pusgaros uz novirzīt augšu... OMG]

Bet par tēmu - nē, nesāp. Es gadus 5 ar asti staigāju, kad mājās esmu - citādi sīki aprauj un apgrauž fiksi vien. Vai mati aizkaras acīm priekšā, kad kakains dibens jāslauka... :D Pardon, bērnkopība ar plīvojošām ķēves krēpēm ārpus glancēta žurnāla nav savietojama nekādi. :D

Mazliet nopietni par raganas postu - ja pamēģini matus galvas virsū savākt? Sk. ķīniešu copītes. Kāds rezultāts?
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 06. marts, 15:48:54 »
Mazliet nopietni par raganas postu - ja pamēģini matus galvas virsū savākt? Sk. ķīniešu copītes. Kāds rezultāts?
Tik gari vēl nav, lai aizmuguri dabūtu uz galvvidu :)