Autors Tēma: Kas ir tavā somiņā?  (Lasīts 21113 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Kas ir tavā somiņā?
« Atbilde #45 : 2015. gada 05. marts, 13:27:41 »
Pierādījumi Tavai varēšanai nav degustēti :P

Ja tauta ļoti, ļoti, ar uzsvaru uz ļoti, palūgsies, varu virtuves tusā cept pīrāgus ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2015. gada 05. marts, 13:29:28 »
Tukšus iepakojumus staipa. :D
Pusgaro plānzeķu maišelīti, kopš vienreiz tika atrastas reāli pusgaras zeķes, nevis mazliet virs potītes, kā vairums uz manām garajām kājām.
Un kā lai savādāk atceras, kuras tās bija?
nofočē ar telefonu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #47 : 2015. gada 05. marts, 13:32:17 »

Manā somā tikai loģiskas lietas, izņemot mazo suliņu īpaši grūtiem brīžiem un mazu koka klucīti .

Hihi, labi, ka tas ir koka kluciitis  :rofl:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #48 : 2015. gada 05. marts, 13:38:49 »
Pierādījumi Tavai varēšanai nav degustēti :P

Ja tauta ļoti, ļoti, ar uzsvaru uz ļoti, palūgsies, varu virtuves tusā cept pīrāgus ;)
Tiksim līdz reāliem datumiem, apmeklējumiem, tad ar sāksim lūgties Tev, ak varenais pīrāgu pavēlniek! :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #49 : 2015. gada 05. marts, 13:38:59 »

Kāpēc tik agresīva reakcija?
[/quote]

Kāpēc gan agresīva? Es teicu klusiņām , maigā balsī un ar vislielāko mīlestību :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #50 : 2015. gada 05. marts, 13:42:22 »
Bet dura es toč esmu :D
Varbūt es kādreiz iemācīšos nocitēt, jo visu augšu es negribēju.
Bet arī tas mani neutrauc, kā tikai tā koka klucīša klātesamība somiņā. Bet tam visam ir savs pamatojums:)

Atslēdzies tex

« Atbilde #51 : 2015. gada 05. marts, 13:43:46 »
A4 datormugursoma. VISU uzskaitīt neņemšos...
Pie tā, kas te vēl tautai nebija šobrīd : tīrs tkrekls un apenes, 5m mērlentas rullis, vēl viens telefons (sīks dumbphone), iphone parasti ir kabatā vai auto statīvā.
+ Dators (kad nav uz galda), ipad, ipad lādētājs, vadi.

Un vēl gan makā, gan datorsomā ir pa knibulim, ar ko fiksi no ipadiem un iphoniem izbakstīt SIM kartes. Mēdz mētāties vēl pāris dzīvas un nedzīvas SIM.

Ir bijuši arī āmurs. plaķenes, dažādi skrūvgrieži un stellatslēga :D  bet šodien nav.
Ejot uz darbu mēdz būt pusdienu kārbiņa (ja ir bijis gatavs ēdiens, ko piesavināties), atpakaļ tad tukša. Visādi našķi uz ofisu. Un lielvaikala iepirkumi virzienā uz mājām.

kaut kur uz ātro mēdzu izskriet tikai ar maku un iphone kabatās un atslēgu saišķi pie biksēm.
Gāzes baloniņš, ja ir līdzi, tad ir jakas kabatā - lai ātri varētu pielietot. Diez vai no tā ir kāda jēga, ja krīzes brīdī, tas būs jāizkašā no somas apakšas...

Velodienās mazāka somiņa un mazāk satura.

Visas kartes (maksājumu, atlaižu utt, e-taloni, reģ apliecība, e-id, tiesības, vizītkartes utt) + čeki un nauda makā, tāpēc atsevišķi somā parasti nav. Ja nu čekiem nepietiek vietas makā vai kāda kvīts izdrukāta a4 formātā, tad tiek iesviesta somā un ar visu pārējo noburzīta.

Atslēdzies tex

« Atbilde #52 : 2015. gada 05. marts, 13:48:11 »
Vsp ar šādu "somiņu" laikam gāzes baloniņu i nevajag: dators+ipad+lādētāji un maks + pati soma vien ir 4,5kg... ar tādu ievēzēt (vēl ass datora metāla stūris...) i gatavs...

Atslēdzies alex

« Atbilde #53 : 2015. gada 05. marts, 13:48:37 »
Kāpēc gan agresīva? Es teicu klusiņām , maigā balsī un ar vislielāko mīlestību :)

Klusiņām ir jārakstaar mazākiem burtiņiem :D maigums izskatās šitā-  :hug2: un mīlestība tā-  :in-love:

Nākamreiz nesajauc! ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2015. gada 05. marts, 13:49:36 »
Bet dura es toč esmu :D
Varbūt es kādreiz iemācīšos nocitēt, jo visu augšu es negribēju.
Bet arī tas mani neutrauc, kā tikai tā koka klucīša klātesamība somiņā. Bet tam visam ir savs pamatojums:)

Tu peec duras pilniigi noteikti neizklausies ;)

kad nospied pogu "citeet", Tev paraadaas tas citeetais gabals. Augsheejaa rindaa ir (quote...blablabla]) . Tad pa vidu ir citeetais teksts. Un apaksheejaa rindaa atkal (quote). Tu nedriiksti izdzeest ne augsheejo rindu, ne apaksheejo. Ar vidu vari varieet peec vajadziibas. Un savu komentu ieraksti zem apaksheejaas rindas (quote) Tad viss izdosies

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #55 : 2015. gada 05. marts, 13:51:07 »
Tex, labais.. Taada maiga, trausla sievietiite, ka liek ar somu..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #56 : 2015. gada 05. marts, 13:56:32 »
tex, Tu gadiijumaa neesi Salandere? :P

Atslēdzies dille

« Atbilde #57 : 2015. gada 05. marts, 13:57:55 »
Minne, paldies mīļš, bet es pašlaik pat baidos lasīt Tavu tekstu. Vēlāk, šausmās lūrot caur pirkstiem, es pārlasīšu.

Labi, Alex, kā tūkstošunvienasnakts pasakās : dzirdu un paklausu :hug2:

Atslēdzies tex

« Atbilde #58 : 2015. gada 05. marts, 13:58:28 »
tex, Tu gadiijumaa neesi Salandere? :P
Nea, a kas tā tāda?

Atslēdzies alex

« Atbilde #59 : 2015. gada 05. marts, 14:04:34 »
Labi, Alex, kā tūkstošunvienasnakts pasakās : dzirdu un paklausu :hug2:

Nu re! Nebija tak nemaz tik grūti! Malacīte! ;)