Autors Tēma: Jaunās latv. filmas  (Lasīts 8067 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Jaunās latv. filmas
« : 2015. gada 05. marts, 14:22:58 »
http://www.diena.lv/kd/kino-tv/salimet-saplestu-kruzi-14090013

Saplēstā krūze man īpaši mīļš darbs. Spiedzu sajūsmā!

Anete Goba

• Viesi
Re: Jaunās latv. filmas
« Atbilde #1 : 2015. gada 05. marts, 14:27:24 »
O, tieshaam interesanti. Lasiits jau ljoti sen, bet, cik atceros, tieshaam vareetu buut seriaala cieniigs darbs. Ja veel labi aktieri un rezhija..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #2 : 2015. gada 05. marts, 14:39:04 »
Bet žēl, ka rādīs tikai 2016./17.g.sezonā -tik tālu vēl!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2015. gada 05. marts, 14:44:20 »
Vēl jau filmē, tikai ziema safilmēta.  :go_go:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2015. gada 06. marts, 10:11:05 »
Māja pie ezera būs ar suitenietēm - ja viņām ļaus izvērsties, tad nodos uguņus! :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. augusts, 12:25:05 »
Neatradu tēmu par senākām lv.filmam, tāpēc šeit.
Iekš filmas.lv var skatīt 63 filmas. arī bērnu.
Vairāk ir bibliotēkās.

Diemžēl joprojam nav tās, ko meklēju es. :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. augusts, 12:31:10 »
Tajā lapā arī bagātīga informācija, līdz pat šoferim, dekorāciju celtniekam. :) Superīgi. Filmas shēma arī patīk.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2015. gada 25. augusts, 10:41:31 »
Labi, ka šī lapa patādījās vakar, jo taču Meles beigušās un sanāk tukšīts.
Noskatījos Akmeņus un Medības.

Akmeņi ir īsfilma, tikai 20 min., pamanīju nejauši, par tādu nebiju dzirdējusi.
Skatījos Gunas dēļ. Politiska no pirmā kadra, uz Grabovski paskatoties, viss skaidrs. Patika beigas.

Medības ļoti gribēju redzēt. Aktieri forši, atkal Guna protams, bet arī Keišs, Didžus superīga, Burkovska.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #8 : 2015. gada 25. augusts, 22:37:02 »
Es tikko noskatījos "Sviests, bekons un mana mamma" - laba, skumja, bet laba, beigās gandrīz līdz asarām tiku :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. augusts, 09:49:01 »
Paslēpes ir murgs! Pati nesaprotu, kā līdz galam novilku, briesmīga fona mūzika, kā zāģis.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. decembris, 09:31:16 »
Aizvakar LTV7 rādīja kkādu latv.filmu, lomās Segliņa, Krūzkops (abi vienā filmā hehe), Bērzs, kkāds hipsters, kuru nepazinu. Nu, riktīgi x faili. Sižets apmēram tāds, vīrs meklē sievu, lūdz žurnālistes palīdzību, bet ārsts saka, ka šis ir izbēdzis psih.slimnīcas pacients un visu izdomājis. Jou, bija interesanti, tikai žēl, ka no puses sāku skatīties, kā sauc filmu, nezinu.
Rubrika saucās - jaunie režisori.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. decembris, 09:54:16 »
Aizvakar LTV7 rādīja kkādu latv.filmu, lomās Segliņa, Krūzkops (abi vienā filmā hehe), Bērzs, kkāds hipsters, kuru nepazinu. Nu, riktīgi x faili. Sižets apmēram tāds, vīrs meklē sievu, lūdz žurnālistes palīdzību, bet ārsts saka, ka šis ir izbēdzis psih.slimnīcas pacients un visu izdomājis. Jou, bija interesanti, tikai žēl, ka no puses sāku skatīties, kā sauc filmu, nezinu.
Rubrika saucās - jaunie režisori.
Manuprāt, filmu sauca Lācars.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. decembris, 10:07:09 »
Jā! Paldies. Iegūglēju. Žēl, ka nav turpinājuma, jo tāāā beidzās, āāā. : )))))
Izrādās, rādīja vēl vienu filmu, Rebeka, ar Keišu un Godu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. decembris, 11:24:35 »
Lācars bija izcila. Tāds baiseklītis, ka prieks! Un viss tik , nu vismaz manuprāt, tik perfekti loģiski!
(Hipsters bija Mārcis Lācis, viņš leļļiniekos, DDT, filmās figurē)

Un Rebeku arī iesaku noskatīties. Tur es īsti tajā kāzu salona būšanā neiebraucu, bet viss, kas attiecās uz muižiņu un šaušanu bija mmmmmm, superīgi:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. decembris, 11:28:35 »
NO jaunajo rešisoru filmām es gribētu redzēt to, kur Daiga Kažociņa spēlē, kaut kas par morgu. NEatceros nosaukumu, it kā katru trešdienu skatos, bet sāku baidīties, vai neesmu palaidusi garām.

No lielformāta filmām man plānos ir Ausma.   Pēc treilerīša spriežot, tai vajadzētu būt tik pat murgaini psihodēliskai kā Ķīlnieks. KAut arī saturs tiek prezentēts kā analoģija ar tēva nodevēju no krievu padomju audzinošajiem stāstiem ( kā to puiku sauca? Pavļiks? Morozovs?) un visnotaļ nopietna lieta, bet treileris ir reāli kūlīgs, un vēl beigās, kur Plēpis kamerai uzmet kaut kādu sēni:) Pakalniņas Ķīlnieks bija ģeniāla. Ja šeit ar tādu pat attieksmi tas stāsts ticis filmēts, tur varēs pārsmieties:) ja raudiens nenāks par sižetu.